Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Georgia, de cati ani e director de spital ? Nu de alta dar Matza are 30 de ani si nu si-a pierdut floarea in noaptea nuntii
Sigur era el, l-as recunoaste oriunde cu ochii inchisi si la cativa ani l-am vazut si la televizor. Eu am ajuns ca urgenta la el nu ca simplu control. Ca actiunea respectiva fiind facuta in necunostinta de cauza de ambii participanti la trafic provocase o hemoragie puternica.

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

adriana , mie acolo imi sunt si acum ochii ..pe lista de preturi
si io , din cauza scenaritei , mai merg si in alta parte .. muncesc ca sa platesc .. nu are nika macar sa fie bine printesita
matule , nu stiu sa-ti zic de cand e director ,io citit de bine de el (ma rog nu numai de bine ca nu se poa'); daca intri pe site-ul filantropiei il vezi acolo ..asta daca iti e dor de starea cand ti-ai pierdut floricica

sophia , pt binele tau si al puiului din bultica .. apasa butonul ignore cand mai are cineva ceva de comentat

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Sophia

Matza...tu de ce intri in prenatal asa tarziu?Io intru de pe 30 noiembrie!

Olishka...nu cred ca vom castiga...urca alte poze vertiginos din urma..Na...asta-i viata...nu toate personele pe care "le stiu" m-au votat..deci cam alea-s voturile...si cine o mai viziona poze si ii vom placea!

si apoi votul publicului e 40% si juriu 60%..iar eu nu cred ca am asa bafta sa ma aleaga chiar pe mine.N-am castigat in viata mea nimic..deci nu ma astept nici acum

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sophia curaj mult si ai grija de tine

olishka noi nu am mai fost plecati singuri de la depresia mea de dupa nastere acum 5 ani , cand Rares avea 4 luni...si ii spun lui Rares: uite la primavara mergem doar noi 2 la Disney, caci lui tati nu-i place deloc cu avionu si ramane acasa cu bb...la care el: pai atunci nu mai mergem nicaieri..ori toti ori deloc

matza eu o sa stau acasa fara sa fac ture zilnic dupa ce nu mai lucrez...nici eu nu sunt in Bucuresti dar nu-s la capatul lumii

acum mi-am dat seama azi am intract in 6 luni

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 24+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Olga, multumesc pt cuvintele frumoase si da, sotul mei e chiar deosebit, nici nu m-as descurca fara el. Azi a planificat sa faca o ciorba, dar nu l-am lasat, ca ma ajuta o prietena.
Chiar ma intrebam pe unde mai esti, iti simteam lipsa aici! Ce fain ca mergeti la Disney… Noi am fost in vara in Germania la Legoland si copiii au fost super incantati, cea mai frumoasa vacanta din viata lor! Si David se va bucura nespus!
Matza, esti durere cum prezinti evenimentele! Daca in scris ai asa talent, imi imaginez cum esti 'pe viu'!Cred ca de aia nu te lasa aia de la munca sa intri mai repede in prenatal, se plictisesc fara tine!

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 30+ cu

https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lady, nu mai fi trista din cauza concursului, e doar un concurs, nu merita sa fii suparata din cauza lui. Participa in continuare si la alte concursuri si vei vedea ca pana la urma vei castiga!
Tin minte ca am avut un an in care am castigat tot felul de premii la concursuri din astea la care trebuia sa trimiti nu stiu cate ambalaje ale unor produse. Anul acela a fost foarte prolific in premii...
Acum as fi vrut sa trimit niste poze la concursul cu cei mai frumosi obrajori de bebelus dar nu a fost sotul de acord, nu prea e de acord cu postatul de poze pe net, mai ales daca sunt cu copilul.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lexi , nici eu nu sunt pro , postat poze pe net , de-aia recunosc ca nu am cerut parola ,desi mi-ar place tare mult sa va vad si sa "dau jos" cartuliile alea de pe contul comun ..dar am zis ca nu e fair sa va vad doar eu

edit:moamaaa azi am scris continuu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Lady,nu castigi niciodata nimic pentru ca norocul tau e in alta parte. Eu asa mi-am spus cand am vazut asta. O sa vezi ca te va lovi cand nu te astepti.

Georgia, nu mi-e dor de starea in care s-a pierdut floarea. A fost ceva extrem de complicat, cam ca o operatie pe creier iar daca nu, jur ca atat a durat dar impartit pe foarte multe zile.

Fetele, pe mine ma lasa in prenatal oricand, am sef extraordinar, problema e ca dupa ce se termina alea 126 zile depui actele si duoa-trei luni nu primesti nimic. Ori eu vreau sa fie asta in lunile de vara cand nu avem caldura de platit la casa. Asa incat daca intru in ianuarie am si aprilie acoperit si mai cand o sa fiu leftera ne gaseste cu caldurica in casa. Pe langa asta noi avem la birou 1&2 decembrie liber plus a doua zi de Craciun si a doua zi de revelion care se scad din zilele alea, adica aproape o saptamana in plus si nu vreau sa le pierd. Sunt chitra. ca sa nu mai vorbesc ca in preajma Craciunului nu mai lucreaza nimeni aici si e chiar distractie, de ce sa pierd asta? mai bine pierd momentele de munca asidua.

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

mersi fetele pt. aprecierierile la adresa grasunicii mele ,chiar nu ma asteptam sa fie deja de 2 kile,dar sa fie sanatoasa ,incep sa ma ingrijorez sa nu se faca chiar de 4 kile ca atunci chiar tre' sa fac cezariana...cate un pt. fiecare.
un singur regret am legat de eco de ieri si anume ca nu am putut sa-i vedem fatuca bebelinei ,dr zice ca acum nu se mai prea arata ca inainte si nu i-am vaz. dacat ceafa

am uitat sa zic ca mie imi place foarte mult numele nicola/nicole,iar asociatia eva nicole suna f. fain,daneza

cati ,faina voce, faina melodie, drum bun sa ai si ne 'vedem 'din moldova,nu?

ana, eu zic sa nu te gandesti inca la nastere dar sa ai totusi bagajul pregatit...ai mari sanse sa ajungi la termen sau cat mai
aproape ,

mai vreau sa fac o precizare ,pt. bulinuta daca nu ma insel,(anca poate sa ma aprobe sau ma combata daca e cazul),la anestezia generala, din pacate ,ajunge si la bebe o mica doza din anestezic si din experientele mele ,unii dr.(putini de altfel) dau o doza mai mare de anestezic mamei (just in case)si bebele iese putin 'adormit'si tre' reanimat usor sa-si revina ,deci ...

acum ca a venit frigul ,e tare urat ,daca vine si zapada ,intru si eu in randul depresivelor...poate cu ocazia nasterii fiicei mele iarna ,o sa ma impac si eu cu iarna si zapada ca suntem cam certate

minunea mea 32+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Fetele, am o mare dilema, ce sa fac de mancare diseara si in week-end?
Diseara as vrea sa stau maxim juma de ora in bucatarie. ma gandeam la niste pulpite la cuptor cu o salata sau o mancarica de ciuperci.
Altfel?
Mi s-a luat de stat in bucatarie si am ramas in pana de idei.

+27

Mergi la inceput