Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
georgia_c spune:
m'neata si de la noi
cred ca de la vreme , si nu numai , m-a lovit si pe mine teama si panica ..cand vad si ce grasunei de bebelusi aveti voi , mai rau ma ia ..a mea piscotica e o faramita pe langa ai vostri...sper sa isi accelereze ritmul de creste
sara , multumim de info ; si a mea micuta sughite , simt bultica cum pulseaza ca sa zic asa (cica inghit prea mult lichid si de acolo vine sughitul)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
ica7 spune:
buna dimineata,
olga, alina, adriana, matzaila si eu stau aproape de voi :)
vad ca sunteti f multe la filantropia.dar la giulesti naste cineva?
sara, ce putin mai ai pana nasti. cred ca tu esti printre primele care deschide sesiunea de nasteri la noi in odisee
28+
alina_anto spune:
Neata!!
Am schimbat si eu prefixul la semnatura wow!! incep emotiile!
Sara Si bebelunul meu sughite foarte des, de cateva ori pe zi si il tine cateva minute bune. Asa sughita si Sara in burtica si la fel a facut si dupa ce am nascut-o, sughita de cateva ori pe zi, in special dupa ce bea laptic. Dar partea rea este ca daca nu se opreste repede poate regurgita bebelusul tot lapticul.. Asa ca eu ii dadeam 1-2 picaturi de lamaie pe limba si se potolea imediat.
Dar asta nu se intampla mai mult de 1-2 ori pe zi, pt ca ii putea face rau lamaia in cantitati mai mari..
La noi vine azi doamna de la Breaza, care m-a ajutat cu Sara (cea care e si in pozele de la mare, din vara). Sta o noapte la noi, iar Sara e super fericita! Profit ca sta cu Sara si cred ca diseara imi scot barbatul la un film/restaurant.
Sa aveti o zi frumoasa!
Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Matzaila_81 spune:
Alina, ce frumos ca iesiti voi doi la restaurant. Eu tot imi planific sa plec cu sotul la munte si mereu apare ceva care ne amana.
Sophia, ma bucur din suflet ca te-ai linistit.
Fetele, astazi intru in saptamana 28. Va vine sa credeti ca mai avem atat de putin?
+27
alina_anto spune:
Matza, nu mai amanati, plecati, calatoriti, profitati.
Da, mai, nici mie nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul...fffff repede, parca ieri eram in pat, la orizontala, cu sangerari si sperante minime de a duce sarcina la capat..
Abia astept sa nastem toate si sa vad ce mocutze au bebenacii
Alina 30+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
My_Lady0091 spune:
'neatza!
Ce o mai face Chri70, oare?
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
Si Chri si Elenusht...... Ylari e cu bebe din nou.
Ma gandesc la fete destul de des, sper sa mai intre sa ne mai spuna despre ele.
+28
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Da, si eu ma intreb ce mai fac fetele, pe Mihaelafalt o mai ctesc la Asteptand o minune..."
Sophia, felicitari pentru vestile bune si pentru faptul ca ai intrat in concediu.
Mi-as dori si eu un concediu, nu atat din cauza oboselii caci inca nu ma simt asa de obosita, ma simt bine, insa am foarte des senzatia ca trebuie sa merg la toaleta iar in autobuz e un stres foarte mare pentru mine caci drumul dureaza 1 ora... Dar nu am ce face, trebuie sa rezist.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anahadasa spune:
Buna dimineata!
Sara, si la mine sughit gemenasii, pe rand bineinteles, ca altfel m-ar nenoroci cu totul , oricum e o senzatie tare ciudata si incerc s-o ameliorez prin lichide, dar nu prea functioneaza. Oricum e normal sughitatul, dar stresant pt mama, cel putin mie asa mi se pare…
Sophia, ce bine ca ai reusit sa-ti iei medical pana la prenatal! E o perioada importanta si merita sa ne concentram pe sarcina, ca serviciu si stres vom tot avea de acum inainte. Si fetita mea e in februarie, as fi vrut tot pe 14, insa medicul a fost plecat si mi-a facut cezariana ziua urmatoare, pe 15.
Alina, ce fain ca aveti ajutor! Noi tot incercam sa gasim pe cineva de incredere, dar e tare greu, nu stiu cum vom face. Voi cum ati gasit bona? E o cunostinta sau prin anunturi de ziar, recomandari...?
Matza, chiar mai este putin! Eu am gasit un calculator, care iti socoteste cate sapt ai la o anumita data, probabil ca ati dat si voi de el, e foarte interesant. Postez site-ul, poate e util cuiva, mie imi place…http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/teste-medicale/calculator-sarcina_8
Edit: nu ma lasa sa pun site-ul, imi pare rau!
Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 30+ cu
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#
sophia_m spune:
neata fetele
astept sa imi dea doctorita un semn sa ma duc sa imi iau medicalul, apoi trebuie sa merg la medicul de familie sa il vizeze, sa il duc la munca si gata
bine, va fi in 2-3 transe medicalul ca nu poate sa mi-l dea dintr-o data, dar ce mai conteaza, important este ca o sa fiu linistita
dupa ce termin cu drumurile, ma apuc sa citesc si eu din urma, ca am vreo 2 capitole cred..nu mi-a ars de citit nimic la ce morcov am avut in fund
de maine o sa fiu si eu mai activa printre voi
hai, va pupicim sa aveti o zi usoara
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png
25+ cu bebe mic David-Andreas