Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Miky cum asa?

pai si stai putin, cand spermatozoizii sunt in jectati direct in uter, nu se mai intalnesc cu acesti anticorpi nu?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

din ce am citit pana acum am inteles ca anticorpi antispermatici sunt in tot organismul dar in mare parte in vagin, si dr mi-a zis ca se poate reusi cu inseminare, nu mi-a zis nimic de nici un tratament, am mai citit de aspenter ca scade imunitate si ca atunci ar scadea si anticorpii, sincer nu stiu ce sa fac.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Buna fetelor si mersi din nou de raspunsuri.
Miky imi pare rau de rezultat
Despre spalaturile vaginale la fel stiam si eu ca nu e bine sa le faci decat ca si tratament la sfatul medicului.Nu stiam sigur doar cu cate zile inainte nu trebuie sa ai contact.Sunt in perioada ovulatiei si am facut doar o data. Aseara am scapat ocazia ca am adormit si eu asteptand sa adoarma fata iar acum pauza pana vineri la control. Deci e clar ca luna asta e una pierduta
Mihaelafalt sper sa fie si la mine totul bine cum a fost si la tine cu sangerarile.Am emotii mari...ca la orice control...

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

incearca sa te relaxezi e doar un control o sa vezi ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:

Miky cum asa?

pai si stai putin, cand spermatozoizii sunt in jectati direct in uter, nu se mai intalnesc cu acesti anticorpi nu?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

din ce am citit pana acum am inteles ca anticorpi antispermatici sunt in tot organismul dar in mare parte in vagin, si dr mi-a zis ca se poate reusi cu inseminare, nu mi-a zis nimic de nici un tratament, am mai citit de aspenter ca scade imunitate si ca atunci ar scadea si anticorpii, sincer nu stiu ce sa fac.

In curand

Miky poate zic o prostie da incearca sa maninci cit mai multe iaurturi nature ca ajuta sa creezi un mediu mai prielnic pt gigei ,asta stiu ca merge daca ai un nivel mai mare de aciditate oricum rau nu face..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Citat:

Miky cum asa?

In curand

pfffff
tre' sa ajung si eu sa mi-i fac....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor dar unde sunteti toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

alex cum ai luat?
tinctura sau pastile?
eu tinctura nu prea o supoer ca are gust oribil dar ma sacrific
de 3 ori pe zi?

anca, ce raceala ca nu cred, asa imi vine de ani de zile, spoting cateva zile si apoi cm si iar spoting

eu plec la munca

ne auzim pe seara sau maine dimineata
va pup

Lore eu am inceput de luni sa iau cate 2 capsule pe zi de branca ursului la recomandarea medicului.
Ce bine ar fi sa te muti inapoi in Bucuresti

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetele la mine ieri era pe gata ciclul si acum cand m-am dus la baie e sange iar, si inauntru e sange bine inca cu bucati de endometru.Ma enerveaza ca se opreste o zi si apoi iar incepe.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Camcris u cum mai esti? Tot nik! Offfff
Sti ca noi vom fi impreuna la odisee , eu nu am uitat!

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

tot nimic, te astept pe tine sa ne anunti ca esti gravi si apoi vin si io cu tine la odisee, de aia stau ascunsa

K s-a facut!

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Anka si Camcris
mai noi intr-o vreme eram hotarate ca mergem impreuna la odisee...deci daca nu avem inca nici una macar burtica este pentru ca ne asteptam pana ne rezolvam toate problemele si mergem impreuna

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Citat:

Citat:

Miky cum asa?

In curand

Miky poate zic o prostie da incearca sa maninci cit mai multe iaurturi nature ca ajuta sa creezi un mediu mai prielnic pt gigei ,asta stiu ca merge daca ai un nivel mai mare de aciditate oricum rau nu face..

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

Multumesc pentru sfat, o sa-l urmez

In curand

Mergi la inceput