Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Mihalela, nu am facut HSG. Ar fi super sa mergem impreuna la odise.

Fetelor, hai ca s-a gasit solutie mai rapida de a afla cand ovulam. Cica in preajma ovulatie, ne simtitm mai sexy si ne imbracam ca sa atragem privirea celor din jur...inconstient. Cand simtiti nevoia sa va imbracati mai provocator, sa stiti ca va apropiati de ovulatie.
Desemenea, articolul zice ca ne imbracam mai sleampat cand ne apropiem de menstruatie. Se pare ca noi femeile suntem manipulate de hormonii astia...

Sa pun articolul aici pt cele care stiu engleza:

http://www.sciencedaily.com/releases/2006/10/061012190115.htm

Doctorul meu a publicat de fapt un articol in care spunea ca femeile care nu iau anticonceptionale au un apetit pt sex mai mare in jurul ovulatie...ceea ce la mine este adevarat. : ) )

Mergi la inceput

Merci, lilimara. Nu stiu ce sa zic de aspirina la tine...eu am MHFR, ma gandeam ca poate e o legatura?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Am ajuns. Initial s-a luat de mine pentru ca nu intelesese ca din cauza ca am pierdut 2 sarcini am facut analizele legate de trombofilie...credea ca am 2 copii, am facut analizele alea si acum ma stresez ca nu raman...apoi a inteles si restul "sedintei" m-a laudat ca ce organizata sunt, ca sunt la zi cu toate analizele, ca folosesc si terminologie de specialitate (se refera la cuvantul spotting). Mi-a facut eco, a vazut un folicul de 10 mm si endometrul de 3.7 mm in ziua a 8-a a cm. Am avut o discutie asupra stabilirii zilei 1: eu consider ziua 1 in prima zi de flux normal, el zicea ca in prima zi de spotting...conform ecografiei mi-a dat dreptate. A ramas ca facem monitorizare ecografica si ne vedem marti, respectiv vineri. Am mai discutat despre stres, despre faptul ca au crescut f mult cazurile de infertilitate masculina. Dupa monitorizare, cand se face mare foliculasul asta, imi face injectie cu Pregnyl ca sa stim exact cand voi ovula si ii dam bataie. Daca nu merge, peste cateva luni facem HSG, spune ca nu vrea sa imi faca laparoscopie sa ma gaureasca...dar il voi intreba eu marti, cum excludem problemele din zona uterului care puteau sa apara dupa chiuretaj (sinechie uterina).
Am uitat sa intreb daca avem voie sa prestam...sau pastram materialul sa fie perfect pentru momentul ovulatiei...
Mi-a mai spus despre prestatul din 2 in 2 zile ca nu e asa sigur pentru ca spermograma se face dupa 3 -5 zile de abstinenta, pt ca atunci calitatea e cea mai buna...ori ovulul traieste 12-24 ore...e f greu sa nimeresti ziua respectiva, facand doar teste de ovulatie, sa prestezi doar in ziua aia (pentru ca lasi pauza de 3-5 zile inainte)...adica monitorizarea e sfanta!
Si in final mi-a zis: stati linistita ca facem noi un copil!
M-a relaxat foarte mult discutia...clar m-a "lucrat" psihologic.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Bettercy momentan sunt bine, acum am dat cu aspiratorul prin casa si ma cam deranjeaza ovarele, ma inteapa sper sa nu fie de rau, pai cu baby aspirin cred ca e bine, mai ales ca nu mai ai cheaguri la menstruatie, imi pare rau pentru ziua 3.

Miha... da...mie mi-a zis dr ca pot face beta prin ziua a 10 ,, daca nu mai am rabdare 14 zile.

Lilimara pai daca crezi ca trebuie sa asculti medicul asa sa faci, sincer nu stiu ce sfat sa iti dau eu una am luat multi ani antic diane35, logest, Yasmine iar cel mai bine mi-a facut Yasmine, vezi cum iti ies anlizele si decizi cu medicul tau...sper din tot sufletul sa iasa bine analizele.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

si eu am dat cu aspiratorul pana acum, curatenie
maine stau
sotul e de serviciu tot weekendul
m-am chiorat la absorbantul ala acum cand am ajuns acasa, pana mi-au iesit ochii ca la melc
era de un roz care n-avea legatura rosu
nush' ce sa zic.....
da, sigur fac hCG

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Alex imi pare bine ca ai venit relaxata inapoi si ca totul e bine cu instalatia ta ca s-a vorbesc in termeni.
Betercy se poate sa fie adevarat faza cu cat de sexoase suntem in timpul ovulatiei.
Fetelor pe mine m-a luat o durere in partea stanga in ovar mai devreme de nu mai stiam ce sa fac, am luat un nospa si acum stau linistita, vad ca m-am mai linistit un pic.
Oare de la ce poate fi?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

MeAlex, ma bucur ca ai avut o discutie buna cu doctorul si ca esti optimista.

Acum citesc pe internet despre menstruatie. Cred ca cineva spunea aici ca are "glera" la menstruatie, scuze nu mai tin minte cine zicea, doctorita asta zice ca asta inseamna ca este prea mult estrogen, ceea ce imnseamna un dezechilibru hormonal si tb sa vedeti un doctor.

"Sometimes the usual period has stretchy cervical mucus mixed with it. Then the flow becomes shiny as well as red. A woman I once taught called that particular kind of menstrual flow, “currant jelly”! That period plus stretchy mucus mixture is important to pay attention to because it tells you that your estrogen levels are abnormally high during your period. And they should normally be low."

http://www.cemcor.ubc.ca/ask/menstrual_clots

Mergi la inceput

Astazi mi-am luat o zi libera, ca sa curat un pic pe acasa, ca-mi vine soacra si trebuie s-o si iau de la aeroport. Sotul e tare ocupat la lucru. N-am facut curatenie dar macar pe soacra sa n-o uit in aeroport. Sa aveti un weekend placut, fetelor! Nu stiu daca am timp sa mai intru pana luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aaa, si mi-a mai zis ca spottingul meu prelungit (a ajuns la 5 zile) e din cauza Utrogestanului care "topeste" prea repede endometrul si incepe incet-incet sa se elimine. Asa ca o perioada nu mai pun Utrogestan.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Betercy multumim de informatie, Lorena spunea, am si eu si nu stiam ca din cauza asta dar stiam ca am exces de estrogen si progesteron mic

MeAlex ma bucur ca ai venit optimista de la doctor, conteaza foartemult , bafta luna asta, de Mos Nicolae sa ne anunti frumoasa veste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput