Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

histamina ma framanta chestia asta cu medicamentul tau pe care nu il poti aduce in tara sa-l cumperi la un pret decent. Nu renunta!
Noi nu putem face un protest la UNIFARM macar pe mail sau alt tip de ajutor sa vada iubitorii aia de arginti ca nu esti singura? Daca Raed Arafat nu te-a lasat nu te lasam nici noi. Poi daca tu depinzi ca suflu de medicamentul asta nu poti pune pusca jos efectiv. Stiu si te cred din suflet ca esti scarbita, dar stai si te linisteste si spune daca te putem ajuta cu ceva.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Histamina sa-ti traiasca minunea ! E un scump!
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Arcadie!
Ioanact multumim pentru acatist!
Un post usor si cu folos!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

MaraAnisia multumesc de intrebare!
Nu tocmai bine..de fapt Ioanei i-a cam trecut raceala, mai tuseste uneori.
Acum, Justina e racita.nu-i curge nasul, numai tuseste productiv si gatul il are in pioneze (dealtfel si eu, dar la mine nu e grav, imi trece cu strepsils).
Aseara a facut febra, dimineata n-a m facut.
Acum 20 min iar avea febra 39.
I-am dat antibitioc si Ibalgin pt febra.
Speram sa trecem de aceasta raceala!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

danuk...ce intamplare, noi avem 13 luni, iar de la 10 luni ea a inceput sa aiba cam 1 somn pe zi, rar 2, si cum eu ajng cu ea cam la crez la biserica, deci normal ca o impartasesc dupa tatal nostru atunci cand se deschid usiile imparatesti si nu la usa cand se duc atatise, caci sincer numi place acest obiecei (( nu comentez motivul), ceea ce inseamna ora 11, si cum dra e treaza de la ora 7 dim, evident ca mananca acasa, prin urmare noi cam de 3 luni ne impartasim (chiara daca mancam si cu 5 min inainte) caci eee fff pofticioasa cand vede copii mancand prescura, si eu o impartasesc in fiecare duminica...tiam expus cazul nostru

acum nu stiu daca e bine, dar dra nu sta flamanda pana la ora 11 deci 4 ore

cea mai fericita mami de printesa
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Pogonici! pupam printesa!!!! Multumesc pentru raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Livsy , te puuup! am avut o stare de sovaiala duminica asta...m-am dus cu fetita la impartasit si preotul (altul decat cel care o impartasea in mod obisnuit si care este si duhovnicul meu ), m-a intrebat daca a dormit putin inainte..eu i-am zis ca da, desi nu sunt foarte sigura (si imi pare rau ca i-am raspuns afirmativ, mai ales ca nu eram sigura de asta!!!! uneori, fetita mai adoarme in carucior, in drum spre biserica, dar plecase inainte cu sotul meu si nu am avut cum sa verific) Stiu si eu ca pruncii sunt curati, dar m-a pus pe ganduri intrebarea preotului si asa m-am framantat ca am raspuns mecanic, fara sa ma gandesc prea mult inainte!!!

Doamne, ce text folositor ai postat in legatura cu postul. Si, eu, pacatoasa, chiar azi am cumparat o revista cu retete de post, tare mult ma preocupa mancarea!

O pupam si noi pe Jasmine, ii dorim sa se bucure de bebelusul ei, sa isi revina rapid, sa aiba laptic, dar si un bebe sanatos si mancacios! Doamne, ce bucurie!

Histamina, prin cat sbucium ai fost obligata sa treci! Sa iti ajute Dumnezeu in tot ceea ce faci!

Ii pupam pe toti cei care se numesc Matei! Numele asta inseamna "Dar de la Dumnezeu", sa fie binecuvantati de Dumnezeu si sa se bucure de sanatate si zile senine!

Slava lui Dumnezeu, va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetelor,eu ma prind mai greu.pai a inceput postul,deci liber sa incercari.dar eu is cam slaba spiritual.

avem o achizitie noua:
arata doua degetele, adica aratatorul de stanga si pe cel de la dreapta.il intreb:ce-s doi.arata ochii.apoi arata un degetel si il intreb:cine este unul si arata la nasucul lui.
arata si la ochii si la nasul meu.
l-am albit de pupaturi,ca o mama denaturata ce sunt.

strumf papa lamaie si usturoi.ii plac la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuk

Voiam sa ma sfatuiesc cu voi intr-o privinta: eu o impartasesc pe fetita mea in fiecare duminica, are 5 luni si o alaptez exclusiv la san.
Recent am aflat ca nu ar trebui sa o impartasesc daca nu doarme putin dupa ce o alaptez..si, din pacate, nu intotdeauna am facut asa...Oare am gresit?

Doamne Ajuta!
Nu e gresit ca o impartasesti fara ca inainte sa doarma dupa ce-a mancat (asta chiar n-am auzit).
Si eu le impartasesc pe fete chiar daca dimineata au baut laptele..ma refer si la Ioana fiind m mare. Incerc sa nu-i dau altceva sa manance, decat lapte daca vrea.
Mai ales ca se trezesc devreme, nu cred ca ar sta Justina fara sa nu pape deloc.
La 11-11:30 le impartasesc.

Va trimit si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1321506000" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

danuk si eu ii dau sa manance laptic chiar daca mergem sa-l impartasim. Oricum noi mergem spre sfarsitul slujbei pentru ca nu pot sa-l tin in brate prea mult, mai ales daca mergem fara tati.Sunt 12 kg de neastampar!
Ieri a reusit sa se dea jos din pat singur!

tuturor!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

va rog sa ma treceti si pe mine din nou in Lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci buni...........maria81(Maria Marinela si Laurentiu Cosmin)
va multumesc

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mai fetelor
despre impartasirea copiilor mici cred ca am mai vb
eu asa stiu ca se procedeaza
pana la 7 ani
cand copii incep sa se spovedeasca
se impartasesc dragii de ei si mancati
ca doar nu ii poti tine nemancati .... nu?
e adevarat ca preotii mai in varsta sau cei de la manastiri
care au uitat sau nu stiu cum e sa ai un bebe
vor ca sa fie nemancati
este un ideal care din cand in cand se poate intampla
dar nu mereu din pacate
dar ceilalti preoti sunt ingaduitori in aceasta privinta
tocmai datorita faptului ca sunt copii si ca au si ei copii acasa si inteleg altfel situatia
personal cunosc preoti
care pana sa devina parinti tinerau ca cei mici sa fie dormiti
sau nemancati
iar dupa ce au avut copii
si-au schimbat radical parerile
ca sa nu mai discutam
ca grecii acum sunt mult mai ingaduitori decat noi
si in cazul adultilor
pt ei conteaza sa vrea omul sa se impartaseasca
mai putin daca e mancat sau nu
conteaza ca omul acela sa se simta ok cu el si cu Dumnezeu si sa poata accepta o mica particica din sangele si corpul Domnului nostru

Mergi la inceput