Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota sunt tare dragutzi! mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |

miki1979 spune:
| citat din mesajul lui strumphitza am venit sa dau raportul... ![]() ![]() am imbracat copchilu si pe maica-sa si la 8.45 ieseam pe usa, sa nu stam in casa sa ma maraie ca deja am par alb.. bun, iesim, ca ma gandeam ca doarme afara si sa nu stau in casa sa maraie si sa fiu tentata sa ii dau tzata sa suga, ca stiam ca afara doarme fara suzi si fara probleme, ii place leganata si in zgomotul de trafic... am fost afara, m-am dus pana jos la supermarket si in drum inapoi spre casa nu a adormit, ma gandeam, na ajung acasa si ea tot nedormita si nu mananca cand o sa ii dau... numa bine am facut coltul din strada mare sa intru pe straduta noastra, deci 50 m mai aveam pana in casa si zbang, a adormit instant am plimbat-o in cartier de am inebunit la deal si ;a vale pe dea;uri si coclauri, 40 min... am ajuns acasa, am lasat-o putin sa se joace pana desfac eu pungile de la magazin si m-am dus sa ii dau fructele, i-am cumparat niste bocarnele![]() si era bun si dulce ca l-am gustat si eu ...bun am mai incercat eu de cateva ori si apoi am vazut ca nu vrea... am desfacut un paharut de banana si piersica, din toate astea numai piersica e noua... mar, para si banana a mai mancat... nici asta cu banana si piersica nu ai-a placut m-am dat batuta, daca nici dupa 4 ore de la ultima masa si 40 min somn nu a deschis gura, eu nu mai stiu ce sa ii fac, sa ii dau, cum si cu ce sa o mai incerc/pacalesc???![]() _ Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011) |
asta inseamna ca ai mai bifat ceva pe lista, nu-i plac borcanasele..asta e, se poate si fara
eu as incerca tot cu un piure gustos..apropo, dovlecelul fiert nu-i asa gustos, mai bine il faci la cuptor cu un strop de ulei si apa mai putina..sau la capac tot cu apa putina si putin unt..
eu am o vecina aici langa mine cu 2 sapt mai mica decat andra care e certata rau cu mancarea
sau fa mai multe combinatii..baga la cuptor mar, para, gutuie si combinale in vreo 5 paharele: para cu branzica, mar cu para, mar copt cu branzica, mar cu cereale..apropo, pune-i cerealele ei in ce-i dai tu, para xcu gutuie, para cu avocado, pruna cu para, etc/..
i le pui in fata si iti iei si tu o lingurita si va jucati..fara teama, crispari sau mai stiu eu ce ganduri negre..papa tu, manjeste-o pe fata, las-o sa -si bage degetele in toate si sa le duca la gura, papa si tu cu pofta in fata ei...
a mea mar a mancat prima oara acum la 8 luni cand a putut sa-si bage dintisorii in el ..cu ce pofta mai manca din el

iar toate incercarile mele pana atunci esuasera..sau da-i in mana un covrigel/biscuite de bebe..ea o sa-l duca la gura probabil..cand a deschis gura hop se strecoara si o lingurita cu ceva gustos..hai ca trebuie s-o pacalesti cumva..eu cand nu vrea ii dau ceva in mana, ce gasesc pe langa mine - tel, chei, jucarie/..cand a deschis gura sa duca obiectul eu hap cu lingurita inainea ei..si ii trag de manuta, obiectul ravnit nu ajunge la gurita..ea iar incearca si tot asa pana terminam castronul..
o mare placere a lor e sa-si puna mancarea pe tavita l;or si s-o mozoleasca acolo..a mea lipaie din degetel;e si se distreaza de numa'.. lsa-o sa se mozoleasca..

madutza_bra spune:
alexina, compun Pm si iti trimit
asa e, Cristi e "al meu" si cata a "lu' ta-su"![]()
![]()
Nu are nimic daca ramane grasime de la pulpitele de tara. Asa sunt si cele trimise de mama. se vede de la posta diferenta fata de cele din comert. Eu las grasimea de la gainuta si mai pun unt sau ulei cand ii dau.
Roxy, da si ei intre ei seamana, au nasul mic amandoi si seamana si la forma capului. Cata nu seamana deloc cu mine..cel putin momentan ![]()
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui mandreeac Madutza sunt absolut deliciosi puiutii tai cum papa saleuri si mi s-a facut si mie o poftaaaaaaaa.... mama, mama! ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
te astept pe la mine, ca au mai ramas
ailed_dota spune:
Alexina sotul a zis ca daca vreau blonda sa ma duc la coafor.....
... tb sa ma uit daca 111 garnier merge si pe negrese ca mine, la par doar
,
fugg pup fetele , ma duc sa o imbrac pe andra si sa pregatesc bibe pt drum ca in 30 min vine tati sa ne ia!...paaaa
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
madutza_bra spune:
strumph, aceleasi sfaturi care ti le-a dat miki
le-as da si eu. Cand e mai maraita Cata ii dau in manuta o lingurita si cand vrea sa o bage in gura ii strecor lingurita de la mine cu papa. Si im ultimul timp la masa tb musai sa tina si ea de castronul cu papa. Daca reusesti sa-i bagi o lingurita in gura , o mananca? sau o scuipa? Daca o papa atunci fa-o sa rada sa chiuie, maimutareste-te in fata ei, apropie-te cu nasul de nasul ei...de obicei copii deschid gura cand te apropii de ei cu fata.
sau poate nu-i place in scaun..incearca sa o iei in brate, pe genunghi si da-i sa manance la tine in brate, cu o jucarie in manute, iti pui un tricou de "sacrificiu" si aia e...
daca mai imi vin idei iti spun. 

strumphitza spune:
miki multumesc
cred ca am sa ajung si eu ca vecina ta, sa ii amestec de toate cu para ca para o manca, dar cums imte un pic de mar sau altceva in para , gata s-a inchis pravalia, nu mai deschide gura
am pus dovlecelul la fiert si acusi e gata, am mai pus o foaie de ceapa si pe aia o scot si nu i-o bloenduiesc, numa de gust... sper sa fie ok, dar cum spui tu, am sa cumpart steamer si sa fierb legume/fructe acolo, si la cuptor, dar incerc sa rezolv o problema, asta cu tzata sa nu ii mai dau si sa doarma fara, si deci ies afara si nu am timp de stat langa cuptor ... de asta am si luat paharele bio hipp ca ma gandeam ca ajung acasa prea tarziu si urla de foame, ca deja erau aproape 4 ore de la suptul de dimi de cand s-a trezit, plus ca voiam sa vad daca papa borcanase, o fi avand ceva cu mancarea gatita de mine, dar vad ca nu....
ma duc sa opresc dovlecelul si iesim, vreau sa o facs a doarma singura si fara tzata , ca acum in jur de 12 jumate - 1 vrea nani si nu vreau sa ii dau tzata sa doarma si fara nu mai vrea sa faca nani, sau cu suzi, o scuipa cat vede cu ochii... deci na, incerc si asa...
off imi spuneti sa fiu pozitiva, eu incerc, oricum ma simt mult mai bine decat ieri cand am bocit si imi crapa capul efectiv de durere, azi radeam de ea la masa cand se stramba la ce ii dadeam eu din paharelele hipp, si am si mozolit-o bine pe la gura ca ma gandeam ca poate poate o fac sa pape... si de obicei ii dau o lingurita in mana si se joaca , dar atenta e ca o vulpe, cum ma aproprii cu lingurita cu ceva la gura ei cum intoarce capul si tine buzele strans strans 
maine chiar am sa ii coc para si mar si am sa ii pun cereale in ele, are ceva daca i le coc dimi cum ma trezesc si i le dau mai reci cand revenim de afara? cred ca nu ?![]()
biscuiti de bebe i-am luat de la organix bio si nici nu l-a dus la gura macar, se juca cu el, dar la gura nu l-a dus, l-am pus eu pe buzite si mi-a dat mana la o parte... pe cand duce la gura toate prostiile si jucariile si mananca si hartie, biscuitele si fructele/legumele , ce e de papa bun nu duce 
am fost tentata azi sa ii iau saculet de ala de se pun bucati de fructe si legume in el ca sa nu ai girja ca se ineaca copilul si sa o las sa se mozoleasca cu ele... si cred ca am sa ma duc sa ii iau sa ii dau treaba , poate poate o sa vrea asa????
pana la urma am sa ii gasesc eu ceva sa ii placa, eu le-as incerca pe toate intr-o zi da numa sa vad ca mananca ceva 
![]()
gata , am plecat ca e tarziu si deja se maraie in patut, o scot afara in carut sa doarma si sa ne plimbam ca e o zi frumoasa ![]()
![]()
va pup

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
dyadyazuza spune:
buna mamici
srunfi incearca ce ti-a scris miki. si eu mai procedez asa cand mananca pre putin. si totusi sa incerci si cu ceva mai zemos. poate nu ii place consistenta asta de piureuas.
mamica fericita cu
de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011
bb_yasmi spune:
mada si eu vreau sa renunt la vegeta. tot sper sa ajung sa cumpar legume deshidratate. noua ne place gustul cu vegeta . sper sa reusesc sa il fac pe sot sa ii placa mancarea si fara.
ally de ce esti suparata??
miki, ati incercat rinonef t pt mucutii curgatori??? cami mi-a spus de el.
alexina
strumf, bune ideeile date de miki.
eu si bocansele cand i le dau lui lucas le mai combin cu cate ceva ca nu sunt pre gustoase la gust. le pun putin unt sau ulei de masline sau smantana sau pasta de rosii sau iaurt.
mamica implinita cu 2 comori !!

m-am dat batuta, daca nici dupa 4 ore de la ultima masa si 40 min somn nu a deschis gura, eu nu mai stiu ce sa ii fac, sa ii dau, cum si cu ce sa o mai incerc/pacalesc???
de miracol