Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***
Raspunsuri - Pagina 18
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Gina, ma gandeam azi dimineata la cadoul pt Ian din partea mamei tale. Desi e posibil sa nu fie potrivit varstei (depinde cum e Ian, Eva iubeste pozele si i-ar placea asa un cadou), poti studia oferta de pe emag, si sa iei in calcul ideea de a face o fotocarte. Poti pune in ea poze cu Ian, diverse personaje din desene animante, si eventual poze cu mama ta. Eu o pun pe lista de cadouri de Craciun, doar ca pentru nasi, bunici, si unchi. |
Nu stiam de asta; multumesc frumos, o sa ma uit; ii place sa pozeze jmekerului mic, sa se dea artist!
Vezi ca mi-ai promis o lectura captivanta.
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
inapreda spune:
Mi-a ramas in minte concursul de la liceul Aneian. Si mi-a intrat si in suflet. Si imi vine, asa, sa va propun sa facem si noi ceva IMPREUNA. Si, mi-a venit in minte sa ne facem o lista cu 3 planuri/dorinte COMUNE pentru anul viitor. Sau 5 sau 7, nu conteaza numarul. Ma refer la lista "din aia" ce o ai in cap in noapte dintre ani. ![]()
Aveti chef?
Mama lui Ian.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui anamariame Mi-am pierdut curajul intre timp |
Pai de ce?
Ce s-a schimbat intre timp?
Mama lui Ian.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Mi-a ramas in minte concursul de la liceul Aneian. Si mi-a intrat si in suflet. Si imi vine, asa, sa va propun sa facem si noi ceva IMPREUNA. Si, mi-a venit in minte sa ne facem o lista cu 3 planuri/dorinte COMUNE pentru anul viitor. Sau 5 sau 7, nu conteaza numarul. Ma refer la lista "din aia" ce o ai in cap in noapte dintre ani. Aveti chef? Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
io nu imi fac planuri de genul asta.
ca imi stabilesc eu niste target-uri asta e alta poveste, dar sa imi pun in plan...trebuie schimb masina, sau anul viitor o sa plec in tenerife. Pai si daca nu o sa se poata? Ce fac? Imi tai venele in lung?
asa ca prefer sa ma adaptez, sa vina anul cel nou, si in mod clar vor aparea os erie de provocari pe care o sa le accept sau nu.
prefer sa imi fac un bilant la sfarsit de an si sa vad ce am de imbunatatit, ce am inceput si trebuie terminat decat sa imi fac planul ca tiganul.
Nu stiu daca s-a inteles exact ce am vreut sa spun, dar io nu ma bag la asta pentru ca nu stiu ce pun pe lista.
Floric spune:
| citat din mesajul lui inapreda Aveti chef? Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
De teama esecului, caci nu m-a ocolit, NU imi propun nimic practic , de realizat in urmatoarul an. Doar ma rog sa am sanatate sa le duc pe toate si in ultimii ani ma rog sa am si bani sa achit facturile. In rest...bucurosi le-om duce toate de e pace de-i razboi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
|
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Mi-a ramas in minte concursul de la liceul Aneian. Si mi-a intrat si in suflet. Si imi vine, asa, sa va propun sa facem si noi ceva IMPREUNA. Si, mi-a venit in minte sa ne facem o lista cu 3 planuri/dorinte COMUNE pentru anul viitor. Sau 5 sau 7, nu conteaza numarul. Ma refer la lista "din aia" ce o ai in cap in noapte dintre ani. Aveti chef? Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eu ma bag
!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Gaza 

!
Simply, multam de poezie 
Fetelor hai la facut tema, vad ca v-ati lasat pe tanjala !!
Si eu sper sa mi-o termin azi, dar din pacate trebuie sa mai scriu si pe aici una alta dar imi fac eu timp sa analizez si ultimele doua fete din tocanita de sapt asta
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Novus, eram...precisa! ![]()
Nici nu se putea altfel.
Bianca, Floric 
Mama lui Ian.