Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna ziua mamici. Virginia, nu stiu ce as putea sa spun ca sa te incurajez.. sunt alaturi de tine, si sper din toata inima sa fie bine bebe. Referitor la concediu, cred ca voi sta 2 ani acasa(salarul meu nu depaseste cei 1200 ron, lucrez part time). Si data nasterii: 11 octombrie 1987, se pare ca sunt printre cele mai mici ;))

Azi am implinit 11 saptamani
Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

Anitta_O nu trebuie sa imi multumesti.de asta suntem aici sa ne ajutam una pe alta .si eu la randul meu am fost ajutata si am invatat multe de la voi.

Andreea(bebe)˛ 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

Shoshonik sa cresteti mari si sanatosi!!!

Andreea(bebe)˛ 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Si eu o sa fac dublu test. Doamne ajuta!

Elena 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Ca tot ati deschis iar subiectul cu simptomele neplacute din primul trimestru. Si eu am avut 2 zile foarte foarte proaste. De fapt de ieri dupa 6 cand am ajuns acasa si pana acum sa zicem...Am tot vomat si nu puteam nici sa mananc nici sa beau ca mi se parea ca n-o sa tin in mine nimic. Nici azi-noapte n-am dormit bine tot din cauza senzatiei din stomac. Nu cred ca am mai avut zile asa proaste sarcina asta dar sunt convinsa ca or sa treaca. Pana acum tot asa a fost, mai multe zile bune de ziceam ca gata, de-acu o sa fie mai usurel, apoi cate o zi proasta. Sa zicem ca m-am mai obisnuit cu ideea si cu faptul ca e cand bine cand rau si poate m-am obisnuit un pic si cu senzatia de greata usoara permanenta pe care probabil ca in zilele pe care le consider "bune" nu o mai bag in seama deloc.
Mi se pare un pic amuzant si ca ne apuca pe toate pe aici cam aceleasi simptome. Empatia cred. E frumos pentru ca asta inseamna ca suntem cu sufletul una langa alta.

Va imbratisez pe toate cu drag!

Andreea, 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Si eu sunt ingretosata rau, trebuie sa rontai mereu cate ceva. Maine merg la Synevo sa-mi fac analizele, va tin la curent. Virginia, cum mai esti?

Anitta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

Cred ca cei 500 de euro pe care ii acorda statul fircarui copil la nastere, se aplica incepand cu anul 2013, cfm. art 361 alin. 3 lit. e.
Pacat, pana la urma toti copiii ar trebui sa beneficieze de drepturi egale in fata legii, dar la asa guvern nu avem la ce ne astepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Ca sa nu va indispun de tot,o sa va spun ca azi m-am mai recules un pic.Am incetat sa-mi mai plang de mila si sa-mi smulg parul din cap,m-am gatit si am plecat la servici.Acolo reusesc sa-mi abat gandurile cel mai bine.Cred ca ar trebui sa-mi iau si ture de noapte...ca de altfel si acasa stau cu ochii holbati in calculator.Am inceput deja” studiul”de doctori si clinici pt amniocenteza.Asa ca astept orice sugestii.
Vad ca toata lumea se distreaza pe aici,care mai de care cu greturi si oboseli...cu dublu testu....cu echografii,offf ce tablou frumos de toamna,da sa vezi si ce frumos va fi in primavara....cu nopti nedormite si oracaieli,si tzitzi umflate si pline de lapte ,si cu poze cu grasuni.Sa stiti ca eu oricum ar fi si orice s-ar intampla raman alaturi de voi pana la capat..O sa ma bucur de bucuriile voastre,daca n-o fi sa am propriul meu broscoi transformat in printzisor.
VA pe toate!Si burticile!
Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna seara burtici..
Intru sa va spun ca aseara am fost si noi la eco pt TT si totul e bine, masurat, vazut degetele si cica e baiat dar ramane de vazut..
Virginia chiar eram cu gandul la tine si ma gandeam ca vei obtine un rezultat bun..imi pare tare rau ca nu e asa..suntem alaturi de tine si sa vii sa vorbesti cu noi ca te intelegem si te sustinem cat putem..totusi exista speranta ca puiutul tau sa fie sanatos asa ca te rog nu iti pierde spernata..
Elena voiam sa iti spum ca daca mananci peste masura sau cum spuneai tu chiar daca nu iti trebuie nu se ingrasa puiul tau ci tu..stai linistita ca puiul tau creste..
Voiam sa mai zic cate ceva dar luca e in brate si mi-a facut si febra si nu stiu de la ce..ma duc sa il controlez in gurita daca nu cumva ii mai iese vreun dinte, masea..
Va pup..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Azi am fost si eu in sfarsit sa-mi fac analizele. Cred ca sunt printre ultimele din odisee la capitolul asta si deja ma simteam cu musca pe caciula.
Voiam sa va intreb daca si voua vi s-a intamplat asa ceva: mi-a recoltat proba pentru Babes-Papanicolau si dupa aceea am sangerat. Asistenta ma avertizase ca e posibil si mi-a zis sa nu ma sperii daca vad cateva picaturi de sange. A fost ceva mai mult de cateva picaturi, dar mult mai putin decat in zilele de ciclu.
E prima oara cand mi se intampla asa ceva, desi am mai facut B-P de multe ori. E normal? O fi colul mai puternic vascularizat in sarcina? Sunt un pic ingrijorata.
In rest ma simt bine, nu am dureri, iar sangerarea pare sa se fi oprit. Doar ca mi-e frica sa nu cumva sa ignor vreun semn ca ceva n-ar fi in regula.

Alma 8+

Mergi la inceput