Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Desi nu am scris de cateva zile, va citesc mereu. Ma lupt in continuare cu starea de rau si greturile...am mai slabit 2 kg, deci sunt 5 in total.Am fost azi la medic pt ca m-am simtit foarte rau la servici.Bebe e bine insa de maine stau acasa pt ca mai am dureri de burtika.Si a mai zis sa incerc sa mananc, altfel perfuziile ma asteapta. ;))
Ramonika, nu stiu ce as putea sa iti spun, sunt alaturi de tine.
Ylari, ma bucur ca ti-ai facut curaj sa scrii la odisee, sarcina usoara si cu mai putin stres.
Pupici la toate burticile.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ramonika, iertare, am gresit.
virginia, cum ii zicam din greseala, ramonikai, poate nu legi trompele ca sansele ca next bebe sa fie cu probleme e cam nula. sindr down nu e genetic, iar probabilitatea ca sa se repete treaba la tine scade drastic. hai, decide si tu la rece. lasa trompele, te rrrrooooogggg!cate femei cu extrauterine isi doresc sa le mai aiba ca sa poata face bebei.
freedelia, ce de copii! se pare ca din doi in doi ani, ai n-ai treaba, pac la nastere! sa intelegem ca in 2014 esti la o noua odisee? esti superrrrrrrrrrrrrrrr! respectele mele, eu ma vait cu 2, iar la tine totul e dublu!

bafta, fete gravidoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

shoshonik, lasa ca si fina mea a avut o sarcina cu asa greturi, de a slabit 14 kg in primele 3 luni. manca un singur lucru: sarea de pe stiksuri, nu glumesc, la un mom dat sotul i-a luat o bucata de-aia de sare de care ling vacile. apoi a trecut la categoria musca: manca o mandarina pe zi. dupa vreo 4 luni, a inceput sa se regelementeze situatiunea, a nascut supercopii (tot gemeni, ca si mine).grasi si sanatosi.a stat si la perfuzii, ce-i drept. asadar, chiar daca tie iti e rau, va trece si stai linistita, ca bebele ia din rezervele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

shoshonik, lasa ca si fina mea a avut o sarcina cu asa greturi, de a slabit 14 kg in primele 3 luni. manca un singur lucru: sarea de pe stiksuri, nu glumesc, la un mom dat sotul i-a luat o bucata de-aia de sare de care ling vacile. apoi a trecut la categoria musca: manca o mandarina pe zi. dupa vreo 4 luni, a inceput sa se regelementeze situatiunea, a nascut supercopii (tot gemeni, ca si mine).grasi si sanatosi.a stat si la perfuzii, ce-i drept. asadar, chiar daca tie iti e rau, va trece si stai linistita, ca bebele ia din rezervele tale.

Adi, mami de ana si ioachim

Multumesc pt incurajari, asa mi-a zis si medicul, ca bebe e bine insa e foarte ciudat pt mine pentru ca eu nu am vomat niciodata, si mancam mereu portii generoase iar acum...un mar, o para..pe zi.Sper ca dupa 12- 14 saptamani sa treaca si starea asta.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Ylari te inteleg perfect, sunt exact in aceeasi stare, parca simt ca simptomele sarcinii s-au cam dus desi sunt in saptamana 9. Imi vine sa fug la doctor, dar sunt intr-o tara straina si am spus ca o sa ma calmez si o astept pana la 12 saptamani cand am controlul ca altfel o sa ma apuce nebunia si ma voi duce sapatamanal la ecografii si nu e ok.
Am observat ca ai si o trombofilie si eu suspectez pentru ca am avut INR-ul si timpul de sangerare marite la 2 seturi de analize acum 2 ani, dar doctorita a spus ca nu e nevoie de investigatii decat daca s-ar coagula sangele mai repede decat normal. Acum stau cu inima indoita si din acest motiv.
toate burticile si cu Dumnezeu inainte!

Elena 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Multumesc tare mult de primire,am sa incerc sa scriu repede 10 mesaje sa apara in timp real,Ylari eu tocmai imi revin din raceala si m am tratat doar cu Osscilo ceai cu lamaie,mult suc natural si am luat un paracetamol simplu in prima zi de raceala cand ma incerca o febra, acum sunt cat de cat ok, astept sa treaca Sa aveti o noapte cat mai linistita

Gabi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata!
Ne-am trezit si noi, am papat micul dejun si acum....lenevealaaaa

Adi mersi mult pt explicatii! Si dr a zis ca am colul destul de lung, dar dex....gargaunii mei din cap nu ma lasa. Acum m-am mai linistit.
Pupicei!

Ylari si mie imi cam da tarcoale raceala, dar cum eu stau tot in casa nu m-a luat prea tare. Oricum beau ceaiuri cu miere si lamaie. Sper sa aiba efect preventiv.
Si eu am o fobie de cazaturi in sarcina. Daca m-ai vedea cum merg pe strada, zici ca-s melc in reluare. Dar mai bine merg eu usurel, decat sa fac vreun pocinog.
Cum au zis si fetele, stai linistita cateva zile dupa zdruncinatura pe care ai tras-o, si mare atentie pe viitor. Intr-adevar, paracetamol e recomandat doar dc te incearca febra. Ia oscilo, e fff bun.
Despre temeri, te inteleg perfect. Eu aveam atacuri de panica in primul trimestru. Ma trezeam noaptea si imi verificam sanii, ma duceam la toaleta sa vad dc e vreo secretie schimbata, iar dc aveam zile in care greturile erau mai reduse...leleeee....ce de ganduri imi invadau capusorul
Asta pt ca am fost terorizata de sarcina oprita in evolutie, desi nu am antecedente. Dar e un lucru pe care nu-l poti controla, se intampla fara sa stii si asta ma inspaimanta fff tare. Acum m-am mai temperat un pic, dar tot mai am momente de teama
Ai grija de tine!

Duminica frumoasa, burtici!

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Buna dimineata!
Ylari - ai grija de tine cateva zile si incearca sa mergi cat de poate de incet, eu de cand cu sarcina am renuntat la tocuri pentru ca ma impiedicam mai mereu si prefer sa fiu cat mai precauta. cu privire la raceala, sa stii ca si eu sunt racita (a doua oara de cand sunt insarcinata - si am doar 10 sapt) am luat o singura data un paracetamol simplu si in rest oscilococcinum si mai nou sirop - stodal - pentru ca am inceput sa si tusesc. Imi e frica de tusea asta pt ca ma doare si burta de la atata tuse si imi e frica sa nu cumva sa ii fac rau lui bebe.
ma bucur sa citesc ca nu sunt singura ca isi pipaie sanii si care merge la baie de nu stiu cate ori pe zi doar ca sa verifice daca e totul bine. am crezut ca sunt eu anormala, asta si pentru faptul ca ne dorim si eu si sotul meu din tot sufletul acest bebelus.
mai am o problema eu nu pot sa beau deloc lichide si nu stiu ce sa ma mai fac. efectiv parca am un dop mai mult de jumatate de litru nu reusesc sa beau iar in zilele bune daca beau un litru. credeti ca il afecteaza pe bebe?
bun venit noilor burtici!
va doresc o duminica linistita! pupici

In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Alina, mi e dr mi a spus cel putin 2-3 litri de apa pe zi, si crede ma ca in unele zile ma chiunui sa le beau dar asta e. Daca nu poti apa, bea ceai, insa bea ceva.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

si mie mi-a spus tot asa, insa nu reusesc. imi vine sa vomit imediat cum duc paharul la gura . azi am de gand sa ma fortez. eu nu pot sa beau 2 litri, de 3 nici nu se pune problema.

In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput