Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Mi-am schimbat semnatura, am adaugat si noua burtica... inca nu imi vine a crede ca e real...

Delia, 5+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Felicitari!!! Efectiv nu m am putut abtine sa comentez cand am vazut ca ai 3 copii nascuti in aceeasi luna si in aceeasi zodie!!! 3 pestisori!!! Si eu sunt nascuta pe 16 martie!!! Acum va veni si juniorul care va fi nascut in alta luna decat martie!!!
Ce emotionant!!! Sarcina usoara si numai bine va doresc!!! Sunteti niste curajoase!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Ramonika, imi pare rau. Sa fii puternica!

Anitta, eu iau Zofran, am vazut ca se gaseste si in Romania. Chiar ieri am citit cateva articole pe tema asta.
Mai poti incerca vitamina B12, 25mg dimineata si 25 mg seara. Eu asa am incercat prima oara.
La Zofran se ajunge dupa ce se epuizeaza metodele clasice - suc de ginger, bratarile de care am mai vorbit noi, vitamina B12. Mai sunt cateva lucruri care se pot face inainte de a ajunge la Zofran. Ma rog, pentru mine e medicamentul minune.

In ceea ce priveste ecografia - normal ca nu e bine sa faci ultrasound chiar in fiecare saptamana. Au fost facute studii (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?db=pubmed&cmd=link&linkname=pubmed_pubmed&uid=8105165) si sunt o gramada de articole in literatura pe tema asta. Am citit asa abstract-ul la un articol si se pare ca un efect ar fi o greutate mai mica la nastere. Poate daca o sa am timp o sa citesc mai multe pe tema asta, dar nu prea ma intereseaza ca la mine se fac 2 si gata. O sa imi iau un dispozitiv Doppler sa ascult inima bebelusului:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Dar ca sa va linistesc, un articol spune ca greutatea se recupereaza :)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15582061
Oricum, ca orice articole, trebuie citite cu atentie, vazut cine le-a scris, etc :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineara, dragele mele!

Aseara n-am mai intrat pt ca nu-mi mai gaseam cuvintele. Stiu ca viata trebuie traita asa cum o primim, dar uneori parca prea greu e sa traiesti unele momente.

Am facut modificarile pe prima pagina, si am facut o sectiune si pentru prietenele noastre dragi care au trecut prin momente grele (Ioana, multumesc pt idee! )

Delia bine ai venit alaturi de noi! Cred ca e fff frumos, dar si foarte greu sa ai 3 pui deja, si uite ca vine si a 4-a minune. Iti admir curajul. Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sarcina usoara! Te-am trecut si pe tine in listuta!

Ioana ma bucur ca masuratorile puiului pt DT au iesit bine. Mie luni la echo mi-a iesit TN 1,6 cm. Cred ca e bine.
Cred ca ti-a priit vacanta, ca doar ca la "mama acasa" nu-i nicaieri.
Veniti si de sarbatori?

Va imbratisez pe toate! Sa aveti un weekend minunat!

Elly 14+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Multumesc Ely, e incredibil sa ma vad din nou pe lista intr-o odisee. Cu trei copii, mie personal mi-a fost mai usor decat cu doi. Aud de la mamecu mai multi ca deja de la 3 in sus devine mai usor, nu mai greu. Oricum, sunt foarte incantata, sotul e in soc inca, dar sper sa ii treaca in curand. Inca nu le am spus copiilor de bebe, dar cred ca nu mai rezist prea mult sa tin secretul...

Si eu am luat Zofran in toate sarcinile, din pacate pe mine nici asta nu ma ajuta prea mult, adica sa nu vorbesc cu paat, ma ajuta, ca altfel cred ca m as arunca de la fereastra, dar nu ma face super bine, sa nu mai st ca sunt gravida. Tot imi e greata si nu am energie, dar maar nu mai vomit non stop, ca sa trebuiasca sa stau pe perfuzii.

Mie inca nu imi e rau, abia am 5 saptamani, dar sansele sunt foarte mici sa fie diferita sarcina asta de cele dinainte... Insa ma rog sa fie...

Va pup si abia astept sa va cunosc mai bine...

Delia, 5+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Felicitari Delia, incredibil, 3 copilasi si inca unul pe drum. Bv:)

Virginia cred ca ar treb sa te mai gandesti si nu iei acesta decizie cand suferi. trebuie gandita la rece si cu incredere. Sper ca totul va fi bine si nici nu va fi nevoie sa te gandesti la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Legat de ecografii , ieri am fost la medic pt consultul de 14 saptamanaii si mi am intrebat iar medicul daca ecista vreo problema cu prea multe eco. A spus un categoric nu, mai ales cand sarcina este mica, pana in 12/14 saptamani insa apoi mi a recomandat la o luna.

asa ca imii voi revedea mandretea de baietel ,care ieri era cu capusorul in jos, dna dr a spus ca nu e nici o problema ca asa e el comod, peste 4 saptamani...offf pana in cdecembrie o iau rara:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

onutza aveam 11+ saptamani. insa doctorita crede ca sarcina s-a oprit din evolutie acum vreo 2 sapt. aprox.

adi nu eu vreau sa-mi leg trompele. parca virginia zicea ceva de genul. eu n-am de ce sa le leg.

chiar ma gandeam ca acum vreo luna eu si cu virginia ne "laudam" pe aici ca suntem relaxate tare, la a doua sarcina, fara probleme, uite ca acum noi o tragem cel mai tare.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

offf,JOANA,pai acum decizia mea chiar e luata la rece(daca la ligatura de trompe te referi).Inca nu sunt pusa in fata faptului de a intrerupe sarcina...deci nu vreau sa iau decizia in ziua in care primesc rezultatul la amnio(desi in sufletul meu sper sa nu trebuiasca sa iau nici o decizie atunci).Prefer totusi sa nu fiu luata prin surprindere indiferent care e rezultatul,e modul meu de a ma pregati si de a supravietui.Am mai trecut printr-o declansare de nastere la 14 saptamani si a fost cel mai violent episod din viata mea dat fiind cumulul dintre durerea fizica si o finalitate nefericita a evenimentului(ar merita suferinta daca ai putea sa-ti si tii puiul in brate dupa aceea).Si asa hotararea de a mai face un bebe a venit destul de greu si dupa multi ani de ezitari..Eu cam functionez,sau cel putin pana acum finctionam dupa legea totul sau nimic,adik atunci cand ma dedic unui lucru,proiect,persoana imi place sa dau tot ce pot si stiu mai bine.Si munca mea presupune aceeasi dedicatie si responsabilitate,empatie si rabdare,pregatire continua si cum sa le oferi pe toate acestea familiei si oamenilor cu care lucrezi cand esti prins in propriile suferinte fizice si dureri sufletesti.Prefer sa ma scutesc si sa-i scutesc pe toti cei cu care vin in contact de o EU neputincioasa.Nimic nu-mi doresc mai mult decat sa duc cu bine sarcina la un bun si fericit final dar prefer sa-mi pregatesc psihicul pt orice varianta.Pana atunci nu-mi ramane decat sa ma rog....pt mine,...pt voi...pt fetele care au pierdut sarcinile...
V-am innebunit cu framantarile mele interne,,,as vrea pot vedea lucrurile mult mai simplist,dar....asta e omul din mine!
Va pup pe toate si va doresc un weekend linistit cu burtici cumintele!
Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

RAMONIK te pup tare,,ma bucur ca esti in continuare cu noi!Sper ca macar fizic esti un pic mai bine azi.De acum tre sa treaca timpul ...Eu am reusit sa-mi si dau seama ce era cu relaxarea pe care incercam sa o afisez de la inceputul sarcinii,de fapt incercam sa ma convin g PE MINE ca tre sa fiu calma si linistita ,caci in sufletul meu frica si grija s-au cuibarit din ziua conceptiei.Nu e deloc genul meu sa fiu calma si nepasatoare(nu la modul ignorant ma refer ci la nepasatoare=relaxata)...Scorpiile astea-s tare complexe...O sa incerc sa fac haz de necaz din orice mi se intampla si sa nu-mi plang prea mult de mila...
Virginia

Mergi la inceput