PRIETENE FARA TITLU (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara si de la mine!
Noi am ajuns acasa pe al 19,30 , deja am terminat de despachetat si am si mancat rapid ,iar acum descarc pozele.Imediat ii bag pe strumfi la baie,dupa care INGRID o sa fac poze caietelor alora,ca maine le duce inapoi la gradi si nu mai am cum.
CRISTINA pusi lui Razvan sa se faca bine.De ieri si eu sunt cam aranjata,stranut si imi curge nasul.Iar Tudor a tusit de cateva ori in somn ieri si azi.Cred ca si caldura din camere e de vina,aerul prea uscat si afara frig,diferenta de temperatura isi spune cuvantul.
Nu-mi vine sa cred ce bine e sa mearga netul si sa am PC meu ... alta viata,viteza de viteza
Cateva poze de la Moneasa:
http://www.dropshots.com/DITU#date/2011-11
Si aici pentru Ingrid fircalelile Dianei : http://www.dropshots.com/moni2011#date/2011-11-20/23:13:07

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Also, dragelor, am pozeeeeeeeee!!!

https://picasaweb.google.com/117646415556753840331/August142011#,
am incercat sa le pun in ordine, initial, cateva din timpul renovarii, si acum la final, sau ma rog aproape de final......comentariile maine sper!! Lipsesc inca multe. Nu am nicaieri perdele, si nici jaluzelele nu se inchid, suntem ca in vitrina, mai mobile pe ici pe colo, covoare, ma rog e locuibil,

si de azi de la petrecere
https://picasaweb.google.com/117646415556753840331/20NovAniversareaDariei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Noi am cam patimit aseara cu febra, ca a facut 39,4!
Am reusit cu sosete si comprese reci pe capusor si piept + antitermice, dar greu frate a scazut.
Recunosc ca noi n-am mai avut demult de-a face cu febra asa ca mi-am cam iesit din mana.
Anyway, azi pe la 12 vreau sa mergem la pediatra, sa vedem ce ne spune. E clar o viroza, asta mi-a confirmat si d-na educatoare.

Moni, v-ati distrat in concediu, se vede din poze. Tudor? Pai te cred ca te intreaba lumea daca nu cumva e fetita, e asa de dulce si chiar are trasaturi de fetita. Sa vezi cand va mai creste ca nu-i va conveni deloc acesta confuzie. Pe Razvan inca in confuzeaza oamenii, si asta moare de ciuda: sunt baiat, nu fata! Da' sa vezi ce dispretuitor zice, mi-e si jena uneori...

Mergi la inceput

Buna dimineata!
LA MULTI ANI DARIEI!
Am vazut deja ce petrecere frumoasa a avut!
MIRA ma bucur ca in sfarsit e "locuibila" casa! Imi plac tare mult camerele copiilor. Si bucataria arata beton! Dar presupun ca mai urmeaza si alte poze
BRANDUSA vad ca tu tot la fel cu husbandu'
Zi si mie Tavi al tau a scapat de pampers? Ca io deja turbez cu Tudor pai are deja doi ani si trei luni si niciun progres Cum e posibil sa vorbeasca deja aproape ca un copil de 4 ani ( si fara sa exagerez ) si sa nu fie capabil sa ne zica cand il scapa? Acum dimineata ce credeti ca a facut? Dupa ce a fost schimbat de caca+pisu, l-am pus pe wc sa faca pisu, n-a facut ca nu-i vine si dupa 2 minute striga din dormitor: "uite unde am facut pisu!" Unde credeti ??? In bucataria de jucarie a Dianei e o adancitura mica roctunda,un fel de suport pentru pahare si acolo si-a facut treaba! Si el foaaarte amuzat si incantat de opera
Azi l-am lasat in chiloti si o sa incerc iar il pun la wc din ora in ora,sa vedem ce iese,dar slaba speranta

Apropo de caietele Dianei.Azi a zis educatoarea ca Diana a ramas foarte in urma , ca au inceput deja sa lucreze in caietele speciale.Deci astea din poze or fi varza ? Sper ca macar sa fie si ceva mate prin caietele alea speciale ,ca din aia n-am mai facut defel acasa.

Deja a aparut Tudor cu "mama uite" ... iar e ud deja si n-a trecut jumate de ora.I-am zis ca sa stea asa ud, ca nu mai am pampers (chiar ca mai am doar 3 bucati acasa) si a venit si mi-a adus unul "mama am gasit" ... iar acum si-a dat singur pantalonii si chiloteii jos si se smiorcaie sa ii pun pampersul
Sa nu faci cu nervii? Ce naiba sa fac sa il pun din sfert in sfert de ora la wc ? Exact asa a facut Diana pe la un an si 10 luni - facea pe ea din juma' in juma de ora si am lasat-o balta o vreme ,iar la doi ani a scapat de scutec.Dar cu asta tare mi-e ca ajung la 3 ani dupa ce opere face

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara!!

Acum am citit articolul conform caruia am fi obligati sa ne dam copii la clasa 0. Pe mine nu ma deranjaza foarte tare. POate este mai bine asa, se elimina discrepantele de varsta din aceeasi clasa. Stiu si fata de aproape 9 ani care a intrat in clasa 1. Sunt parinti care intarzie foarte mult in a-si da copii la scoala din diferite motie, ca-s prea plapanzi, ca sunt bolnaviciosi, ca nu-i inatatiarea pe care o vor ei, etc.Mi se pare ridicul sa fie in aceeasi clasa copii de 6 ani si de 8. Diferenta la varsta asta este enorma.

Mergi la inceput

DANIELA ba pe mine ma deranjeaza si sper sa fie doar o balba de-al lor.De ce-ar trebui Diana mea sa mai faca inca odata pregatitoarea? sa o mai chinuie inca un an cu pictat hieroglifele alea? Deja citeste binisor - si asta a invatat singura,ca la gradi n-au inceput nici macar literele sa le invete (oricum pana la sfarsitul anului au ca tema doar literele mari de tipar sa le stie) si n-a implinit 6 ani, atunci de ce sa intre in clasa intai la aproape 8 ani ??? E o aberatie. Nu mai vorbesc de Diana lui Ingrid cate stie deja,chiar daca e inscrisa inca doar la grupa mare,nu la pregatitoare.
Si DANIELA dupa mine ca sa nu mai existe diferenta asta tampita ar trebui fix invers , adica sa ii oblige sa mearga in clasa intai pe cei ce au implinit 7 ani,nu sa le interzica s-o faca celor ce n-au implinit inca varsta asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Mira, sa-ti traiasca printesa mai mare! La MULTI ANI DARIA! Senzationala casa. Am ramas interzisa. Livingul si Bucataria m-au omorat definitiv......Felicitari sa o stapanaiti sanatosi si sa va bucurati de tot.
Astery, sanatate celui mic si delicat!
Moni, cu WC-ul? Tavi, mai face ocazional. De obicei cand sunt eu acasa si-s atenta la el. E un jucaus obraznic, rautz si glumet. Face glume cu noi, de fapt rade pe seama noastra! Razvi nu prea vrea la gradinita, fara sora lui. A facut si el o criza urata de astm. O sa vad ce mai fac cu el. Cu scoala, eu inca n-am auzit nimic. Pt ca nu apuc sa ajung la gradi? Insa a mea va fi sigur clasa 1! La noi nu cred ca se poate altfel. Ar insemna sa fie pauza de un an si sa nu existe nici o clasa 1 la anul. Ceea ce nu prea cred.
In rest la noi e o vreme oribila. Un frig infiorator si o ceata de-ti intra-n oase. Si eu pe drumuri ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Se schimba toata programa scolara din 2012. Nu stiu ce efecte or avea protestele.
Eu sper ca aceasta noua grila si noua programa sa fie un pic mai lejera pentru copii. Eu reau ca ai mei copii sa faca scoala si sa invete bine dar mai vreau sa poata face si altceva in afara de teme. Vreau ca ani buni sa aiba timp de joaca, sa poata continua cu sportul si cu celelalte activitati extrascolare. Nu vreau sa mai aud, faceti acum ca dupa ce incepeti scoala nu o sa mai aveti timp!!!Nu-mi place faptul ca de ani de zile n-au ajuns la un numitor comun si tot schimba si schimba. Imi displace si mai tare ca ai nostrii copii sunt pe post de cobai. Din pacate si noi suntem in aceeasi situatie ca si voi, Ioana stie sa citeasca si sa scrie, adunarea si scaderea pana la 100 este ok si nu mai pun la socoteala faptul ca este inalta si pare de clasa 3-a.
Banuiesc eu ca toata materia care o faceau inainte in 8 clase au bagat-o pe 10 ani, cuprinzand clasa 0 si a IX-a, iar cate ceva au mai scos si de la liceu. O sa aflam mai multe in momentul in care vor aparea. Eu informatiile astea le am de la o invatatoare si nu stiu cat de sigura este sursa.
Eu nu gandesc ca va pierde un an, dimpotria, va castiga unul. Ce atata graba sa termine scoala cat mai tanar?? Mie mi se pare ca la scoala este distractie, dupa ce termini deja te gandesti la munca si alte.
Oricum va fi ceva nou, adica noi colegi, o doamna invatatoare, o atmosfera noua si nici nu va mai conta ca vor face din nou pregatitoarea.
Poate aberez dar eu asta cred momentan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si bine v-am gasit!
Ajuns aseara pe la 7.30 cam obositi dupa avion, citit stiri,vazut poze faine.
Cris-sanatate multa si bravo pt realizari.
Mira-faina casa si sa o stapiniti cu placere.
Ingrid-bravo pt Dia ca ii place sa invete.
Daniela-bine ca ati trecut cu bine peste virusi.
Am pus poze noi,o sa vad cand revin cu amanunte ca sunt cam aglomerata,va
www.dropshots.com/markalex

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Multumim de urari!

Livingul nu e gata, canapeau e primita pentru cand va fi gata mansarda. sper sa avem ceva timp dupa Craciun sa mergem sa colindam magazinele sa ne luam un coltar si o mobila de Tv cu ceva dulapuri vitrine pe pereteel cel verde.
Bee bucataria este Ikea.

Ce diferenta e intre clasa o si clasa I???. Daca si asa copii invata multe in grupa pregatitoare pentru ce clasa 0??? si stiu si de la sora-mea, fata ei cea mica in clasa II acum data la scoala la 6 ani si jumatate are colegi de clasa cu 2 ani mai mari.
aici sunt reguli stricte si nu poti sa faci ce vrei tu nici daca stai in cap si-n limba. Se incepe gradi la 4 ani, acum au lungit perioada. Trebuie sa aiba copilul 4 ani impliniti pana la sfarsitul lui iulie, si in 15 aug incepe gradinita ( cand a inceput David gradinita era aprilie). 2 ani nici unul mai mult, 1 mai putin da, adica fac numai grupa mare. e la alegerea parintilor.
Cand e de mers la scoala sunt evaluati fiecare in parte de educator, pedagog, social....bla bla, logoped si se hotaraste unde merge. Un educator are max 20 copii amestecati grupa mare si mica. Majoritatea ajung in clasa I normala. copii mai inceti considerati nesuficienti dezvoltati intelectual pentru scoala, sau cei proveniti din familii de straini care nu vorbesc germana nici dupa cei 2 ani de gradi, merg in clasa I pregatitoare, adica fac clasa I in 2 ani. dupa cei 2 ani sunt si ei repartizati in clasa II impreuna cu ceilalti copii. Daria a inceput clasa I normala dar cu un ajutor din partea unui pedagog. Educatoarea a zis ca e putin timida si trebuie sustinuta ca renunta repede cand vede ca nu-i iese din prima......... nu ma intrebati ce face in plus ca nu stiu.
Exista cazuri cand un copil incepe clasa II direct dupa gradi. am o prietena romanaca si baietul ei a fost considerat de clasa II. A invatat singur, a cerut sa stie si se descurca, dar la fel la inceput a fost sustinut de pedagog.si mama a pus conditia daca vede ca baiatul ei mic dealtfel nascut in februarie nu se adapteaza in clasa sau nu e acceptat de colegi sa-l poata muta imediat in clasa I.

.......piticoata mea invata in rand cu Daria si nu pot sa o opresc. Vrea sa scrie si sa citeasca, sa socoteasca. Mie sa nu se plictiseasca cand va incepe scoala. si asa nu fac mare lucru.

Mergi la inceput