Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(101)
Raspunsuri - Pagina 19

pufoasalaura spune:
felicitari maimutico!!! bravo bebe ELISA!!!
ce rau imi pare ca nu am venit la bebeluseala,dar deh,daca intru pe forum din 3 in 3!!!!
noi suntem in mare rahat.dupa enteroviroza,ilinca a inceput sa stranute,uneori sa tuseasca.mergem la control de 9luni,ieri,are incepu de alergie bronsica,sa mor nu alta!!!
luam nettacyn-ptr ochi,zyrtec,eurespal,si ceva ptr. nas.sa vedem ce iese peste 10 zile.
apropo de craciuneala....putem lua legatura cu cea careia ii dam cadoul?

monika_bt spune:
Neata!
Mai intai si mai intai:
Bravo, Petro! FELICITARI! SA FIE SANATOASA SI TU SA TE REFACI REPEDE!
Si apoi:
Maimutzicooooo, felicitari!!! stiu ca e soc acum, dar ai vazut la fete cum vorbesc acum, ce fericite sunt ca simt bebelusul miscand...va fi bine! pup cu drag!!
Dolores, e bine sa dai hrana sufletului, vei vedea ca totul se va schimba, vei vedea cu alti ochi in jurul tau si vei percepe altfel lucrurile...Sufletul trebuie hranit ptr ca el ne reprezinta de fapt, nu? felicitari ptr hotarare.
Cat despre respect...eu cred ca ne nastem sa respectam din start pe oricine, dar se poate sa-l pierzi fata de unele persoane care nu se respecta pe sine si astfel ajung sa nu fie respectate de ceilalti. Mda! sper ca m-am exprimat cat de cat cursiv.
Bebeluseala a fost super...ce va invidiez! Eu mi-s singura cuc, de eram mai aproape eram nelipsita la intalniri. Oricum ati facut niste poze super si cred ca cele mai frumoase poze se fac atunci cand se fotografiaza bebei, au acea inocenta in priviri, schimbari de mimica...sunt asa dulci!
Despre noi: fiica-mea(ptiu, ptiu) are o saptamana de cand si-a schimbat programul: papa la 9 seara si adoarme, se trezeste pe la 2 ptr suzi, apoi la 4 papa si doarme pana la 8. Sunt fresh!
La noi e frig, tati e la lucru asa ca servim aerisire astazi si atat.
Ca veni vorba despre frati voiam sa va spun ca eu am un frate mai mare care e lipici la copii, cu care eu ma duceam la cumparaturi (cand era acasa ptr ca acu e stabilit in SUA),imi cumparam haine ca el se pricepea mai bine, mergea cu mine in toate magazinele pana nu mai puteam de picioare, care venea cu flori sa fie frumos in casa, care face mancare, curat si care stie sa-si asculte prietenele cand au nevoie...A! si nu e insurat...ce e viata asta, nu?
Gata, oho, ce m-am intins!
La multe lunite sarbatoritilor!!
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

monika_bt spune:
A! ati vazut cum era sa moara bebelusul la botez??? Deci mi s-au taiat picioarele!!! Doamne fereste!!! ce preoti!
Multa sanatate la bebelusi!!
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

florintunde spune:
Lori;E dureros sa accepti ce spun tantiile de acolo..dar din pacate iti spun ca graiesc adevar..
Chiar ieri am fost la sedinta cu parintii..Mario are o invatatoare ..jos palaria..ca si mama ca si cadru didactic..
Cica ;daca "lucram" contra ei..nu se alege nimic din copiii nostrii..Ea ii dreseaza..ii tine in frau..noi acasa il giugiulim..cedam tutoror mofturilor..
Imi tin pozitia de parinte..nici prea aspru nici prea moale!Dar ma tin tare si ce i-am impus copilului ala face!Comunici cu El cel putin 30 min pe zi si numai cu El..il las sa se deschida sa-mi povesteasca de bine de rau.
Copiii trebuie stimulati mereu cu pedepse .cu laude asa se vor face oameni!
Ii spui asa de ex:
"Uite ce mi-as dori Eu';-sa mergi la gradi..sa papi un picut..si voi face si Eu ce-ti doresti tu..'Si ma vei face extrem de bucuroasa..voi fi ceaa mai fericita mamica cu cel mai cuminte copilas!vom fi medaliati..vom fi cei mai buni."

mirela2 spune:
e prima data cand ai mei copii nu manca
Robi cu chiu cu vai a inghitit lingurite
Razvi vreo 10-12
offff
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi

Irinukaaa spune:
Neata si de la noi.
Cred ca nu s-a inteles bine: am hotarat EU de la mine putere ca sa mai astept o luna pana iau tratamentul. Nu m-a sfatuit nimeni asa, doar ca n-as vrea chiar asa dintr-o data mi se pare si mai greu. De 2 zile ma chinui sa ma obisnuiesc eu cu gandul.
Si ca sa reiau apoi alaptatul... cred ca e cam greu ca va trebui 7 zile luat pastile, pauza 21 si iar 7 zile.
Pregatatita nu-s nici pe departe.
Multumesc mamici pentru vorbele calde.
Mada, Zumzu da link exact cu jucaria,, nu ma amagi asa~!
Pup ca tipa dupa mineeeee!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Irinukaaa spune:
Tunde nu stiu exact ce-s cremele din setul pentru bebe: suspectez ulei, crema de fundulet (alba) si cealalta portocalie? Multumim pemntru bonus!!!
Nu ninge la voi?
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Lorich spune:
Tunde uite eu nu-s de acord cu ce zici. Nu la varsta de 3 ani, nu cu tema "mancare", nu cand nu am epuizat toate solutiile; nu mai dezvolt,ca-s f suparata.

zumzu spune:
mada ai pus pozele?sunt sigura ca sunt extrordinare!nici nu au cum cu asa bebelusi. am uitat ieri, vroiam sa iti imprumut niste carti de foto care mie mi s-au parut tare bune, si care se citesc usor. daca te intereseaza te astept pe la mine intr-o zi sa le iei.
pun acum linkul de la "pomul cu bile"cum l-au botezat fetele. mai Darius nu e cine stie ce atras de el dar vad ca la gasca a avut succes. in rest nu are cine stie ce: o masinuta de la vtech driver nu stiu cum, cu volan si claxon si alte sunete, mai are una cu butoane care scoate niste zgomote ingorzitor de tari (aia am vazut ca e vreo 30 de ron, am primit-o si noi) si mai are o chestie, os ava luat de sormea din bulgaria. apropo e un magazin in bulgaria unde sunt f ieftine jucariile. fetele, jucarie aia care vibra si facea ca toi dracii? si aia care apasa si se invartea? sunt luate din bulgaria de sormea si au costat vreo 30-40 de ron

zumzu spune:
nu se incarca siteul la astia de la imaginarium, se numeste: forest spiral silvania pomul cu bile si a fost 250