Prietene la bine si la greu - 144

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adisirazvan spune:

Buna seara
Daca va plac pozele noastre, ne puteti vota la ads1 si ads2, link-ul e la semnatura.
Multumim mult!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Razvan in concurs. Votati ads1 si ads2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Eu sar din lac in put. Tocmai imi terminasem cura de antibiotic pt a omori vietuitoarea gasita in secretie. Cand sa zic si hop, si sa ma duc sa mai fac o serie de recoltari, ca sa ma duc cu toate curate la HSG, bang, ASCUS. Am vorbit la telefon cu toate "medicinele" pe care le cunosc. Concluzia: ma duc la colposcopie si mai imi fac un babes. Apoi, nu stiu! Astept! Sper sa fi disparut si asta de acolo, ca EU VREAU SA FAC BEBE! Nu am timp de pierdut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

La multi ani Teo! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii! Mami mai asteptam poze cu toti trei copilasii

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ramonika,imi pare foarte rau Nici nu stiu ce sa spun....nu stiu cat te ajuta,dar ne gandim la tine.... Multa putere,sper sa treci repede peste, Sandra are nevoie de tine

La multi ani, Teodora!

Sa cresti mare si sanatoasa,si sa fii fericita,ca norocoasa esti cu asa familie frumoasa!

Cu catina,din cate am citit, este clar ca are un continut foarte mare de vitamina C... Dar mie mi s-a parut ca sucul obtinut(50%miere si 50% suc de catina) fermenta,cel putin asa mirosea....pe termen scurt,mi se pare super,atata timp cat este tinut la frigider.
Am incercat si cu boabe intregi,in miere,si iesea un miros oribil din borcan,cred ca era in plin proces de fermentare. Imi amintea de fructele fermentate din care facea tata tuica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Stephy am savurat placinta ta, multumim mult ca iti faci timp sa raspunzi fiecareia dintre noi, esti o scumpa
Eu am inceput sa ma acomodez cu ideea de bb2, oricum imi doream bb2, dar nu acum, a fost sa fie acum, ne-om descurca noi si il primim cu mare drag.

Stephy, ma intrebai cum se impaca Mariuta cu Lady, vreau sa zic ca toata casa e o joaca, e numai chiuiala si bucurie maxima, se joaca una cu alta tot timpul, ma intreb cat o sa tina iubirea asta. Mariuta o mai chinuie, o mai trage de coada cand vrea sa doarma catelusa, dar tot pe ea o prefera dintre noi trei

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

dankutza, tin pumnii sa scapi cat mai curand de toate prostiile si sa incepi treaba pt bebe 2; e prea frumoasa Pinky sa ramana singura.
Te-ai lamurit pana la urma ce insemnau initialele alea?
Tot in legatura cu PAP-ul, ca ma intrebase cineva pe-aici: am repetat testul, la fel mi-a iesit, insa este specificat de catre cei de la laborator ca trebuie repetat dupa cateva luni, avand in vedere nasterea din August... Prin Ianuarie ma gandesc sa mi-l fac din nou, sa vedem...

Fetele care ati luat Aquadoodle pt kinderi, sunteti multumite? Se joaca? Ceva impresii? MA tot intreaba socrii ce sa-i cumpere lui Timi de ziua lui si nu ma pot hotari.

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Seara buna,
am intrat sa ma pun la curent cu stirile de pe aici, iar rezumatul lui Sthephy ma ajutat sa inteleg unele chestii. chiar am savurat si eu placintoaia ca pe vremuri.
sunt tare trista si chiar plang si acum, pentru pierderea Ramonikai. parca am pierdut si eu ceva. nu stiu ce as putea sa ii zic sa se simta mai bine, sau macar sa simta ca tare imi pare rau.
eu se pare ca tot nu raman insarcinata, bine ca nici nu mai avem sau am, mai bine zis, timp de activitati destrabalatoare, iar stresul cred ca a blocat totul in mine.
Cu serviciul nu s-a schimbat nimic. Stau pe acelasi scaun in fata biroului secretarei, ma mai mut intr-un birou gol si gugalesc, sau ma pregatesc pentru scoala, sau pur si simplu ma abtin sa nu urlu.
As face ceva, dar nu stiu ce. Nu mi-au dat nici o hartie cum ca ma dau afara, ba chiar mi-au dat actul aditional la contractul de munca, cum ca din data de 27 imi reiau activitatea, in vechea functie. Ma simt discriminata pentru ca am facut un copil si ca am stat acasa cu el sa il ingrijesc, ma simt exclusa total. Faptul ca mi-au dat hartia aia nu ii obliga si sa imi dea de lucru? (tocmai am aflat ca intr-o situatie asemanatoare au fost 2 colege ale mele anul trecut si pe ele le-a tinut directotul cam 3-4 luni asa pana le-a venit incetarea contractului). Au trecut atatea zile, adica 12 zile lucratoare, in care eu nici macar la un telefon nu am raspuns. Nu mai rezist, dar ma fortez sa ma duc zilnic acolo, sa stau de la 8 la 16:30 , desi tare bine mi-ar prinde sa pot merge de la 15 la scoala.

Nici macar analize nu m-au pus sa fac la reintoarcere, sau sa imi dea fisa de protectia muncii sa o semnez, desi toti ceilalti le-au primit, pentru ca era timpul. Saptamana viitoare sunt examenele medicale obligatorii, de unde am vazut ca sunt din nou exclusa.
Una peste alta, am racit in asa hal ca de 3 zile iarasi nu am voce, dar deloc.
Azi soricelul cu tati si mamaia lui si-au luat bagajele si au plecat la Strehaia pentru o saptamana si sper sa imi revin si eu in saptamana asta.
Cura de slabire da ceva roade, adica am slabit deja 5 kg, dar la cat de multe am, sunt doar un pai dintr0un brat. Daca as mai fi si mancat cu tot stresul asta, sigur puneam dublu decat am pierdut in perioada asta

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am ratat atatea sarbatoriri pe aici, dar urez acum un sincer LA MULTI ANI si celor mici si celor mari care s-au serbat si le doresc sa li se implineasca cel mai inalt vis al lor. Micutii nostri, sa va bucurati pe deplin de zilele astea din viata voastra, sa va fie o baza pozitiva pentru tot restul vietii. LA MULTI ANI dragilor, dragelor

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Fetele care ati luat Aquadoodle pt kinderi, sunteti multumite? Se joaca? Ceva impresii? MA tot intreaba socrii ce sa-i cumpere lui Timi de ziua lui si nu ma pot hotari.

E foarte fain si Pinky se joaca cu el din cand in cand. Numai ca nu pricepe de ce nu se murdareste pe manute si de ce nu-mi poate mazgali covorul sau peretele. Cred ca de asta nu prezinta chiar un mare interes pt el. E fain !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Cu catina,din cate am citit, este clar ca are un continut foarte mare de vitamina C... Dar mie mi s-a parut ca sucul obtinut(50%miere si 50% suc de catina) fermenta,cel putin asa mirosea....pe termen scurt,mi se pare super,atata timp cat este tinut la frigider.
Am incercat si cu boabe intregi,in miere,si iesea un miros oribil din borcan,cred ca era in plin proces de fermentare. Imi amintea de fructele fermentate din care facea tata tuica

Mirosul ala imputit il simt si eu. Are un gust oribil miere+catina, dar lui Pinky ii place.

Mergi la inceput