Prietene la bine si la greu - 144
Raspunsuri - Pagina 13
raluci_b spune:
din categoria de ce nu iesim afara cat suntem la gradi avem activitati
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 35+cu
dankutza spune:
Stie cineva ce este ASCUS iesit la papanicolau? Mi-a iesit balaria asta si am intrat in panica.
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b din categoria de ce nu iesim afara cat suntem la gradi avem activitati |
Foarte faine activitati.
E la gradi particulara sau de stat?
smaranditza spune:
Ramonika, stiu cat iti este de greu. Te pup si ma rog ca Dumnezeu sa iti dea putere sa te ridici si sa mergi mai departe.
dankutza, nu stiu ce inseamna initialele alea. Vreo cifra nu vezi pe acolo? Cifre romane, ceva?
Fete, sunt in mare, mare graba, si va rog sa aveti mila de mine. Stiu ca s-a mai discutat de nshpe mii de ori despre catina si siropul de catina, dar atunci nu mi-am salvat nici o reteta pentru ca pe aici nu gasesc catina. Acum...vin si eu ca tuta sa intreb inca o data, pentru cine mai are nervi sa repete: cum se prepara siropul de catina?
Imi cumpara mama sa imi faca azi si sa imi trimita pe fratele meu cand vine de Sarbatori incoace. Dar nu stiu cum sa-i spun sa o faca. Multumesc mult.
fetele si puiutii
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Foarte faine activitati. E la gradi particulara sau de stat? |
Particulara, Planeta copiilor
dankutza spune:
Smara am spalat catina, am bagat-o la blender, am scurs toata zeama si am amestecat-o in parti egale cu miere. Am pus-o in borcanel Nestle si ii dau lui Pinky zinic cate 2,5ml. Pulpa ramasa am presat-o intr-o strecuratoare ca sa o scurg bine. Ce a ramas, am pus la uscat, dar putea balconul de mureai, asa ca am aruncat-o.
Dar se mai gaseste catina pe piata? As vrea sa mai iau si eu.
Nu sunt cifre langa ascus.
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Ramonika, stiu cat iti este de greu. Te pup si ma rog ca Dumnezeu sa iti dea putere sa te ridici si sa mergi mai departe. dankutza, nu stiu ce inseamna initialele alea. Vreo cifra nu vezi pe acolo? Cifre romane, ceva? Fete, sunt in mare, mare graba, si va rog sa aveti mila de mine. Stiu ca s-a mai discutat de nshpe mii de ori despre catina si siropul de catina, dar atunci nu mi-am salvat nici o reteta pentru ca pe aici nu gasesc catina. Acum...vin si eu ca tuta sa intreb inca o data, pentru cine mai are nervi sa repete: cum se prepara siropul de catina? Imi cumpara mama sa imi faca azi si sa imi trimita pe fratele meu cand vine de Sarbatori incoace. Dar nu stiu cum sa-i spun sa o faca. Multumesc mult. fetele si puiutii Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta |
Dankutza din ce vad sunt niste celule scuamoase atipice, dar cel mai bine mergi cu analizele la interpretare
Eu am facut siropul de catina dupa reteta pusa de Monis , adica fructele blenduite apoi strecurate, adica eliminare samburi coji, apoi intr-un borcan am pus jumate sirop jumate miere, lasat la frigider 6 saptamani.
Am vazut insa si boabele de catina puse direct cu miere, dar nu stiu exact cantitatile
angi_san spune:
Buna ziua, fete dragi!
Of, Ramonika, mi s-a rupt sufletul cand am citit, stateam cu ochii pe net sa vad ce-ai facut la dr! Nici nu pot spune mai mult...
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) si din nou cu 12+