Colectia de toamna-iarna 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
lavi02 spune:
Am vazut acum la odiseea nov-dec ca tocmai a nascut o mamica a 3-a fetita
, la 37 de saptamani si 2 zile. Cam asa mi-as dori si eu sa nasc, un picut inainte de termen, ca sa fie bb3 mai mare la toamna cand incepe scoala si balamucul cu cele 2 mandre mari.
Ina869 spune:
Lavi, s-a vrut un "wow" admirativ
.
Ce frumos ca se vede burti! desi, la cit esti tu de slaba, probabil lumea din jur crede ca esti balonata ![]()
Pai, cum sa fie la petreceri, frumos. nici nu mai trebuie sa inviti alti copii, ca o sa ai casa plina mereu
Maria spor la santier, cind terminati?
ai vazut-o si pe Tania cu piticii ei la party? mi-e dor de ea.
felicia74 spune:
La multi ani sarbatoritilor de 14 si, cu intarziere,
, Anei de Morgano! Multe zile fericite sa fie in viata voastra!
Noi am fost sambata la atelierul Cristinei, f.f.frumos, Ilinca s-a simtit super.
M-am conversat cu Andrei pe hol, cand i-am zis pe nume, s-a mirat "dar ce, ma cunoasteti?" Imi venea sa zic "pai nu esti celebru?"
Habar n-are el ce vedeta e. Iris m-a impresionat, e foarte descurcareata si dezghetata, nu se emotioneaza cu una cu doua.
In schimb, Ilinca, vai de noi, ce fata sensibila am! Orice o poate intrista. La un moment dat o vazusem ca s-a morcovit din senin (asa face deseori, dintr-o data intra intr-o stare melodramatica de nu poti s-o scoti neam), ii era teama saracuta ca nu va primi premiul, ba mai mult va fi certata ca a modelat urat
. Nu stiu de unde ii vin ideile astea, ca nu i-am insuflat deloc spiritul competitiv (eu sunt contra concursurilor, nu vreau sa fie pe primul loc, chiar nu vad rostul in a fi cel mai bun).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
madau spune:
La multi ani "teroristilor", sanatate, bucurii si multe multe cadouri!
INA sa-ti spun ca si Miruna ma omoara cu intrebarile despre condus masina, abia asteapta sa creasca mare si sa-si ia permisul si atunci sa-l vad pe tasu' pe unde scoate camasa ca i-a promis ca-i cumpara ce masina vrea ea. Si nu vrea "decat" un Porche roz
.
LAVI felicitari pt burtica vizibila 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
La multi ani Ilinca!!! Feli sa-to traiasca soricelul dragalas si poznas, sa aiba o viata frumoasa si sa fie fericita!
Lavi
14+
maria_alexia spune:
La multi ani, Ilinca!!! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita!!!
Feli & Brado, sa va traiasca dansatoarea cea frumoasa si talentata!
lavi02 spune:
O-ho-ho, bine ca nu m-am bagat la odiseea de mai-iunie ca deja e prima cearta acolo
intre cele care vor si ele sa se bucure de sarcina si cele care sufla si in iaurt. Din pacate majoritatea e din categoria a doua, deci eu nu ma regaseam.
Lavi
14+
maria_alexia spune:
Lavi, aruncat si eu un ochi ultra-rapid pe-acolo : aoleu cat se mai pot certa daca e voie dus/baie in timpul sarcinii sau tocuri la 12 sapt
.
Ce-o mai fi cand se va ajunge la problemele cu adevarat importante
.
corap spune:
La multi ani, Ilinca!
Multumesc pentru urarile de ziua lui andrei si lamultianesc si eu (cu intarziere) toti ex-teroristii!
camelia_daniela spune:
La multi ani Ilinca!!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
Feli, sa-ti traiasca micuta printesa si sa-ti aduca numai bucurii!
Heei , fetelor, ce ziceti, mergeti in februarie la Cirque du Soleil?? Noi vrem sa mergem, ne organizam acum cu biletele...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!