Strugurasi de sept-oct 2011 **03**
Raspunsuri - Pagina 6

May3 spune:
neatza
eu sunt varza. abia se facu bine soacra mea si ma bucuram ca s a terminat maratonul de 24/24 cu pitica si numai bine se imbolnavi nepoata mea iar si tre sa stea cu ea
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro

MatzaRebela spune:
Buna dimineata mamici, acum ma bag si eu sa scriu.. ieri m-a mancat undeva si am mancat mozzarella.. m-am deranjat si eu teribil la stomac(si eu sunt/eram si cred ca mereu voi fii cu constipatia) si mi-a facut si Kate numai crize de colici si dureri mititica de ea.. apoi a stat pe canapea cu cracii in sus(i-am pus o pernita sub picioare si doarme cu ele asa stranse(vreo ora a dormit cu ele pe mine):))) asa e mai linistita(bine ca doarme iepureste mai doarme juma de ora se mai trezeste plangand adoarme la loc).
In rest ce sa facem mai radem, mai plangem, veste MARE ieri seara MI-A RAS PENTRU PRIMA DATA IN HOHOTE;))) nu mai puteam de dragul ei ce scumpa era:)))adica mai facea ea aaa si zambea in acelasi timp dar de data asta a fost ras in hohote;))) scurtut a durat cateva secunde dar a fost.
Ea pe mami o iubeste cu mami se intelege cel mai bine bine ma si dedic ei de ce sa mint... chiar de ma mai joc un joc ma mai uit la un film sunt cu ea si ii vorbesc daca se plictiseste .
Noi nu avem program adica nu am tinut cont la ce ora mananca stiu ca doarme noaptea se mai trezeste si noaptea sa pape dar baga mami sanu in gurita si mami adoarme si ea isi vede de treaba linistita:))))dar la dimineata se stie ca e trezirea si sta treaza cateav ore bune apoi mai adoame un pic daca insista mami daca o tine mami de vorba uita de somn:)))
Si eu tot dintr-un san ii dau la o masa si la cealalta din celalalt.. numai daca are o criza de colici cv papa din amandoi(ca ma doare pe mn sfarcu de atata supt(il suge de atunci cand il scoatem din gurita e plat)
Ne place sa dormim cu mami:))) de multe ori se trezeste cat sa ma atinga sa vada ca inca sunt acolo si adoarme la loc:)))
Si da pot spune ca dupa botez si vaccin s-a inrait dar mami tot o iubeste mult mult.
OK OK cam atat despre noi:)))
Seidana nu face comparatii niciodata ce face un alt bebel cu ce face bebelina ta ca sigur ajungi la nebuni!Cum ti s-a mai spus fiecare copil are modul lui de dezvoltare de gangurit de vorbit/zambit/ras/etc etc.. Imi pare rau ca fetita sta prost cu scaunele si ca e mereu constipata(OUCH cu acul ai desfundat canalul? cum? nu te-a durut? eu nici nu as vedea pe unde sa-l bag cat sa intre unde trebuie sa nu ma gauresc aiurea)
MAY superba fetita ta!cum o incurajai tu sa ridice caputu! ppuppppiciii pe gropite!!! vreau si euuuuuuuuu:((((
irinush imi pare rau sa aud de crizele de colici si noi am avut dar nu asa puternici...numai azi ce mi-a plans si strans de s-a inrosit si transpirat toata pana la urma am pus-o pe piciorele mele si am zdranganit-o-leganat si a mai lasat-o(dar nu care cumva sa ma opresc vaiiii nicicum... si nici sanul nu mi-l lua ca de obicei o ajuta... bine ca ti-ai luat pe cineva cu tine... eu as prefera sa fie sotul mai ajutator dar lasa ca mai creste kate un pic si nu mai papa numai titi de la mami si il las cu ea:)))) ma mai relaxez si eu(zic eu acuma dar cn stie ce-o mai fii mai tarziu)
Zubi Zubi ce ne povestesti mami tu acolo?un copil cuminte ai!
Lore ce frumos face Mara ta;)) sucmpica rau:)
LALI ce-mi vad mami ochii? ce minuni ai tu acolo!! pup pup pup
Marryan lasa ca va reveniti voi mai e putin si trec si colicii si ies dintii:))) deci nah o sa tot fie motive de ingrijorare de maraiala de plans...Dar tot e cea mai frumoasa perioada ca apoi creste trebuie sa tii pasul cu el la alergat sa fii atenta sa nu darame nush ce prin casa sa nu se loveasca sa nu sa nu...dar sincer eu cand un zambet de la ea ma topesc si uit de oboseala de suparare de tot.
OFFFFFf si mai aveam atatea de scris si am tot zis ca dupa ce citesc imi fac rezumatul intr-un notepad cu raspunsuri+felicitari+ bagat in seama;)))) dar eu pup si iubesc toate burticile scumpe si dragi:))) aaaaa imi cer scuze e prea de dimineata pt mine MAMICILE!
PUPICIIIIIIIIII
Cea mai fericita mamica de Kate Rina 28.08.2011
http://burchiu.ro/botez_burchiu_kate_rina

klau_ditza spune:
May, fetelor care aveti cat de cat ajutoare, bucurati-va.
Eu acum doua zile am plans cu lacrimi de crocodil ca nu am niciun ajutor (in afara de sot, bineinteles). A trebuit sa ma rog de soacramea sa vina sa stea cu bb cateva ore cat aveam eu de rezolvat ceva pe la servici, insa niciodata nu a venit sa zica sa ma duc sa ma plimb sa ma linistesc... Din pacate mama nu e in tara sa ma ajute si nu am nicio matusa, verisoara etc etc in orasul in care locuiesc. Cate odata simt ca nu mai pot. dar asta e, merg inainte.
Asa ca, fetelor, bucurati-va de cel mai mic ajutor primit.
It's a boy !!!

MatzaRebela spune:
La asta ma gandeam si eu klauditza ca e ferice de ele.. sincer dupa ce ca numai eu ma ocup de fetita, sotul mai are si pretentii sa-i fac mancare + sa-i dau atentie+sa stau cu el+ + + altfel incat de cateva ori am izbucnit si i-am spus sa ma mai lase si pe mine in pace pentru ca pe langa faptul ca nu ma ajuta cu asta mica nu face nici altcv.. spre exemplu ieri a venit acasa de la serviciu la ora 4 s-a bagat la calculator, acolo i-am dus mancare i-am dus apa(ca ii era lene sa se ridice sa-si ia si el...)
de vineri dimineata pana duminica seara am fost singura cu fata acasa.. ce bine a fost ce relaxata si odihnita m-am simtit desi Kate a stat mult timp treaza...
Cea mai fericita mamica de Kate Rina 28.08.2011
http://burchiu.ro/botez_burchiu_kate_rina

LenaC spune:
May, si Maia stranuta, de cateva ori pe zi, nu e de la frig, cred k e pentru a elimina ce mai au in nasuc.
Cateodata ii vine sa stranute si nu reuseste si e asa comica.
Zubi, si eu pun dau jos un kil si tot asa, in jos nu ma duc :(. De burta nu mai zik, e oribila, toate kg sunt pe burta, k in rest sunt ok. si e cel mai nasol, nici gecile nu ma incap :(
Multumesc Dbunny. Zimi si mie reteta pt slabit.
Sei, pai fiecare copil vorbeste altfel. Teodora lui Lali poate are accent :P
Cum ai facut cu acul???
Sei acum am citit cum ai facut, si imi dau seama k la mine la inceput cand sugea Maia se faceau niste basici albe (ca niste bule cu apa... cum faci de la sandale tari, nu) si astea au fost ragadele mele, k dupa ce sugea se facea zona tare si rosioara... deci erau de la canale infundate? good to know :*
Lali, se poate hrean ustoroi acum? . Si eu fac ciorba de sfecla, mi se pare delicioasa :)
Si noi am avut Momente cu plans la san chiar aseara. Ii pusesem o caciulita prima data, i-am scos-o si s-a linistit. Probabil nu se asorta cu restul tinutei
Didiana, ma bucur ca esti bine.
Matza, da tu iti alinti sotul. Trebuia sa il pregatesti din timp sa ii spui ca atunci cand o sa fie bebe tu ai nevoie de odihna somn, ca daca tu esti zen si copilul e zen... etc

LenaC spune:
Imi place piesa asta, o canta la radio si am zis sa v-o trimit si voua
http://www.youtube.com/watch?v=2g7e4jAKiUs

seidana spune:
Neatza ...
May imi pare tare rau ca au inceput colicii acum, sper sa treaca repede..
Jade... off , sper sa scapati mai repede de nemernici, tinem pumnii pt medic
Matza .. nu o compar, insa unele lucruri trebuie sa le faca un copil normal, cu ganguritul poate Lali are dreptate, si exista copii care tipa sunetele.. oricum eu zic ca stam f bine la evolutie,
-noi am ras cu hohot acu vreo 3 sapt, de atunci a mai fost de vreo 3-4 ori,
-ne intoarcem pe parti si burtica(o data),
-da dupa jucarii, le duce la gura daca i-l le pun in mana,
- ridica putin capul stand pe spate,
-contribuie serios la ridicatul in fund,
-ridica capul f bine de pe burtica, nu il mai scapa si il tine mult,
-capul il tine bat in pozitie verticala...
Poate e ea mai lenesa in vorbire, si e mai serioasa (are cu cine semana la lene), dialogam doar o data pe la 2 zile si zambeste in mod economic
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)

loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Lori, lasa k treceti voi peste puseu Ce chestii faine face Mara ![]() Nici eu nu ma uit la ora cand ii dau papa, asa din greseala doar. si nici eu nu numar scutecele. Ca sa ma ajut scot de ex. 10 scutece dimineata si ma uit seara cate mai am, dar in ultimul timp le-am scos haotic, cateva huggies cateva pampers si nu mai stiu. Oricum ochiometri uda cat trebuie ![]() |
m-as bucura sa faca toata lucrurile simpatice deodata sa le prind in aceeasi filmare, dar cand se intampla sa le faca nu sunt pe faza eu sa o filmez, cand o filmez ii atrage atentia aparatul si se uita ca maimutica la el si uita ce facea... si tot asa. :))
f buna ideea cu 10 pampersi scosi ca sa vezi cati folosesti intr-o zi. uneori cand citesc idei de genul asta ma intreb cat de galusca sunt ... sa nu imi fi trecut si mie prin cap sa fac asta. :))
apropo ... ceva remedii pt memorie slaba permise pe alaptare? cred ca de la oboseala sau ceva carente in organism uit si cate degete am la o mana.
multumesc fetelor pt incurajari si sfaturi!
Calendare personalzate pentru bebelusi! http://primulmeucalendar.blogspot.com/

klau_ditza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MatzaRebela La asta ma gandeam si eu klauditza ca e ferice de ele.. sincer dupa ce ca numai eu ma ocup de fetita, sotul mai are si pretentii sa-i fac mancare + sa-i dau atentie+sa stau cu el+ + + altfel incat de cateva ori am izbucnit si i-am spus sa ma mai lase si pe mine in pace pentru ca pe langa faptul ca nu ma ajuta cu asta mica nu face nici altcv.. spre exemplu ieri a venit acasa de la serviciu la ora 4 s-a bagat la calculator, acolo i-am dus mancare i-am dus apa(ca ii era lene sa se ridice sa-si ia si el...) de vineri dimineata pana duminica seara am fost singura cu fata acasa.. ce bine a fost ce relaxata si odihnita m-am simtit desi Kate a stat mult timp treaza... Cea mai fericita mamica de ![]() http://burchiu.ro/botez_burchiu_kate_rina |
Asa era si sotul inainte de bb. mereu il asteptam cu masa pusa etc etc. Acum, cand a vazut ca nu are incotro - uneori e o aventura si pentru mine sa mananc, imi iau farfuria in dormitor - face din propie initiativa lucruri pe care nu credeam ca o se la faca vreodata (mancare uneori, curatenie, spalat vase, facem baita baiatului impreuna etc)
Insa el ajunge seara la 5-6 acasa, nu ii pot cere mai mult. Vreau si eu sa ma odihnesc, sa ma "recuperez" pentru a avea energie pentru o noua zi... deh, e greu !
Mai trece o zi si inca una si trec peste toate.
Totusi, tu nu trebuie sa te dai peste cap sa le faci pe toate. chiar nu poti sa ai grija de doi... e dificil rau. trebuie sa ii explici ca nu poti singura. Ei sunt niste rasfatati, insa invatul are si dezvat.

It's a boy !!!

zubi spune:
Sei, iar iti faci probleme? pai Ayu d'abia se aude unepori, zici ca am un pisoi, parca gangureste in soapta:)))))
mor de osmn fetele, beau la cafea...sunt la cura eu