Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 10

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Dara si eu auzisem de niste vata preformata ... cica care s-ar vinde la Sensiblu eu nu am gasit de cumparat atunci... si am format-o eu cu manutele mele

Mamica de Bu minunat si de strengar +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Dara auzisem de ambele produse..unele prietene chiar le-au folosit si au fost multumite... ma gandeam macar la balsamul pentru hemoroizi sa mi-l iau tura asta ... caci cu Bu monstrii acestia m-am stresat saptamani bune

Mamica de Bu minunat si de strengar +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Mai fetelor, si eu uit sau am momente de neatentie, eu! eu care eram atenta la toate detaliile, care sunt o persoana rationala si imi placea sa gandesc apoi sa vorbesc/fac ceva... e jale, nu-mi place deloc asa, dar asa am fost si la prima sarcina. Partea buna e ca trece! pfiu...

Cat despre dragostea pentru si intre frati, eu nici nu ma gandesc ca nu ii voi iubi la fel, ma gandesc insa ca fratele mai mare il va accepta greu pe fratele mai mic. Asa ca deschid ochii si bag la cap din invatamintele altor mamici, din carti, din ce pot, astfel incat sa il ajut pe Andrei sa il iubeasca pe bebe.

Irina, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Chito, eu acu' incerc sa ma inarmez si cu Proctolog, am gasit la alta odisee ca-s permise si in sarcina si in alaptare, spre deosebire de hemorzon care pot da dinti tetraciclinici la copil (asa scria acolo, era o fata cu sot stomatolog). Am mai cautat eu pe net asa si se pare ca medicii tot Proctolog dau la gravide/lauze.

Iar la Procto-Glyvenol in prospect scrie asa: "Procto-Glyvenol nu trebuie utilizat īn timpul primelor 3 luni de sarcina. Se poate utiliza īncepānd cu luna a 4-a de sarcina si īn timpul alaptarii numai la recomandarea medicului; nu trebuie depasita doza recomandata." Ca asta sigur era bun.

Acu' o sa incerc sa bag o lingurita de tarate la fiecare masa (sper sa nu uit) ca nu mai tine. Dupa nastere cu ce ati rezolvat iesitul ca sa va dea drumu' acasa? Ca am inteles ca e o problema.

Mai face cineva curat de-acuma? Sau numai pe mine m-a lovit 'nestingul' mai devreme? Ma rog, o fi si ca nu mai fumez de cateva luni si n-am ce face cand tre' sa ma dezmortesc de la lucru. Mai e cineva care s-a lasat de fumat cu sarcina?

18+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Hai ca imi permit sa pun linkul catre capitolul nou, ca cel dinainte vad ca e gresit. sper sa nu gresesc.

capitol nou

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin: dpn 21 Apr

Mergi la inceput