Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

si mie i-mi place tare mult de ea, am avut o mica problemuta la inceputul sarcinii si ma ajutat mult.
de ce te-a dezamagit treba cu testele?
ecografiile le faci la dr Nica sau in alta parte?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Vi-am spus ca ma tot doare burta si ieri am hotarat sa ma duc la domnul doctor sa il intreb daca e normal. Mi-a spus ca nu e si mi-a facut un eco sa vada daca totul e bine. Primul lucru pe care mi l-a spus este ca bebelasul e baiat, o sa mai avem un baietel. Cred ca intr-un fel e mai bine ca macar stiu la ce sa ma astept. Mi-a spus ca l-a masurat si acum totul pare in regula cu el. Si mi-a mai spus ca deocamdata placenta imi este joasa si de aceea ma tot doare. Nu am voie sa ridic, sa ma aplec, sa stau direct pe fund si altele. Mi-a mai spus ca s-ar putea sa singerez brusc si atunci sa ma duc la cel mai apropiat spital. Deci cam atat despre mine.
A da , daca va rog sa ma treceti pe listurta cu o bucata baiat

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 15+

Mergi la inceput

Emmaella felicitari pt fetita ca este ok si a mea pitica are 475g ce mai avem fetite grasunele.

22+

Mergi la inceput

Titi143 felicitari pt. baietel sa cresca mare si sanatos.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele

emmaella ma bucur ca fetita e bine, s-o tineti tot asa!
dorinutza82 ti-am trimis PM cu parola
titi felicitari pt ! sa fie sanatos! sper sa nu fie cazul de sangerari
strumfy ma bucur ca nu ai probleme si ai o sarcina usoara, sa fie tot asa pana la nastere

pup fetele si strengarii

Monica, fericita 21+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

R. Cata – merci pentru informatii :) daca nu e secret, de ce schimbi medicul? Sau a schimbat medicul spitalul?

Gabriela, ti-am trimis PM cu nr. de telefon, saraca Irina, ii trimisesem mail ei, in loc sa.ti trimit tie mesaj, ca ma gandeam si la ea:) . Sorry, oboseala.
Nu stiu dupa ce program vine in Bucuresti :( mie mi-a zis doar ziua programarii mele.
Eu merg la dna dr. ginecolog Ilinca Gussi, care imi face si ecografiile pe loc, la consultatie.
Pai de-asta ne-am si adunat la odisee, sa ne ajutam :)

Sovietica, eu sunt client vechi de-al ranitidinei si niciodata nu m-am simtit dependenta de ea (inclusiv parintii mei luau si nici ei n-au avut probleme). Atunci cand nu am mai luat, nu am mai luat ca nu mai apareau arsurile pt. ca nu mai mancam chestiile acide – fainoasele, produsele cu zahar, rosiile fierte (suc de rosii, bulion) si fructele fierte. Acum in sarcina am luat numai cand simteam arsurile, nu ca tratament. Si dupa trim I s-au redus masiv, de la 3 pe zi am ajuns la 1 pe zi. Dar daca n-as manca prostii (de ex. tocatura - sa zic 3 sarmale mici sau ceva cu suc de rosii) cred ca nici n-as mai avea nevoie acum si nici nu ar trebui sa iau din cauza vreunei dependente. Recunosc ca nu stiu daca ar functiona sa iau 3 saptamani si gata, la mine ar conta ce mananc. Plus ca mi-au aparut brusc in sarcina arsurile de cand cu schimbarile hormonale, ca nu mai aveam arsuri, asa ca nu stiu daca ar merge sa iau numai 3 saptamani, daca hormonii aia fac ceva de am arsuri (in plus fata de alimentatia mea de-acum mai zburlita ca inainte - bine, eu vin si dupa 5 ani de branza de vaci+iaurt plus alte alea de regim zilnic si acum am luat-o razna).

O intreb si pe tipa daca-i ok sa va pun in contact, daca nu vrea, o intreb eu si iti zic. Stiu ca ea se pregateste sa faca operatia aia chiar la Sanador ca vrea la privat, dar dl. dr. orlist Mincu i-ar face-o si la stat. "Rezectia" de care ziceam in aia consta, in extras tesut ceva din interiorul cornetului, dezumflat si lasat invelisul intact. Ea nu stie inca daca o sa-i faca ceva si la deviatia de sept.

Despre Cantacuzino – ce stiu eu – acu' 2 ani a nascut prietena de-a mea gemeni (cu cezariana, ca de obicei asa-i la gemeni) si i-a avut non-stop in camera, ii dadea ea noaptea uneori la asistente, ca vreo 48-72 de ore nu dormise, a avut reactii dupa anestezie.
La fel, alta prietena de-a ei l-a avut pe bebe in camera acu' 3 ani ca stiu ca discutau sa-l schimbe ele, fetele. Imi spunea prietena mea ca programul e mai relaxat ca la alte spitale, adica te lasa si cu vizitatori mai usor, ceva de genul. Ele au avut 'rezerva' de o singura persoana (ambele au nascut cu dr. la care-s eu acum) – dar din cate stiu, Cantacuzino nu are rezerve cu toaleta, cu bani, cum au alte spitale. Tipele pe care le stiu c-au nascut cu dr. Ilinca Gussi sunt medici, stiu vreo 3 doctore eu care au nascut cu ea si am mai vazut o a patra pe forum, are user pisucmic, zicea cineva c-ar fi tot medic. am zis ca daca atatea doctorite au incredere in Ilinca Gussi si au fost multumite de Cantacuzino in cea mai mare parte, sa ma risc si eu :) Cele 3 pe care le stiu eu au nascut cu ea la Cantacuzino, cea de pe forum cred ca a nascut la Regina Maria cu dna dr. Gussi.

Chito, si eu tot pe 28 il(o) vad pe bebe :) cool – imi pare rau ca te-au napadit cu hartiile. Lol, cre' ca tre' sa-ti actualizezi semnatura?

17+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Dara, am schimbat spitalul deoarece sunt la alt medic. In prima sarcina aveam facilitati la mdesana iar dr de acolo avea ore la cantacuzino. Iar acum am facilitati la medlife iar dr acesta are ore la pantelimon.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Buna seara fetelor, sunt epuizata . Azi a nascut fina mea si , desi s-e dus la ora 9 la spital pentru cezariana, abia la 13.30 au bagat-o in operatie. Are o fetita frumoasa, grasuna, 3.400 g si cumintica...momentan.

Cu ocazia asta, s-a gasit sotul meu acolo si cu un fost medic de la noi din spital si l-a rugat sa imi faca un eco mic caci se ingrijorase ca nu prea il simt asa tare. Ecograful din spital...rudimentar, insa macar bataile cardiace le-am auzit si sotul l-a vazut cat de cat. Deci e ok. Pana la dr noastra mai e pana pe 6 decembrie. Ne-a placut data asta de 6, cica de mos Neculai sa-i ia baiatului ceva

Sper ca sunteti ok si ce probleme mai apar sa nu fie de durata . Ma duc sa trag un ca pic jos de oboseala de parca am nascut eu.

Ah! sa nu uit, erau asa de scumpi bebicii din salonul acela ca imi venea sa-i iau acasa pe toti de frumosi si dulci ce erau!

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

Titi felicitari pt baietel!si eu am dureri de burta dar incerc sa nu-mi fac prea mari griji, cat nu apare nimic in plussa nu apara la nimeni nimic rau si bebelusii sa se nasca toti cu bine
amy c haioasa ai fost cu bebelusiiimi si imaginez cum te uitai la eieu desi nu ma apuc ink de cumparaturi pt bubulina am vazut asa niste hainute frumoase azi k nu imi venea sa mai plec de linga elesi zambeam de una singura printre rafturi faz e k unele nu era f scumpe dar plecasem sa cumpar altceva si nu aveam prea multi bani la mine dar mai ajungem noi pe acolo sau prin alte locuri cu articole pt bebelusi pe toate si bebelusii, o seara buna

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sovietica, am uitat sa te intreb, daca nu-i secret sau prea intim, ziceai ca abia iesisei din depresie cand ai aflat de sarcina noua. Ce fel de depresie?Sau era o gluma? :)

17+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot; Aspenter 1/zi*

Mergi la inceput