Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 20
just_me31 spune:
CAMISV -A mancat in reprize , dimineata inainte de papa i-am dat 60ml , apoi dupa masa de pranz a luat vreo 20 ml , si acum inainte de somn tot asa 20-30ml .
Si seara ii dai doar lp?
Eu ii dau la 5-6 avocado cu banana , cereale si iaurt, odata a papat mamaliga ca am nimerit-o moale. Am incercat si paine cu unt dar seara nu vrea doar dimineata
cu rosii .
camisv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui just_me31 Si seara ii dai doar lp? |
da, caci la 8.30 facem baita si apoi trecem la culcare, nu prea mai am unde sa mai inghesui o masa si apoi LP.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
Neatza
Va las
, si va spun ca am avut prima noapte fara trezire 
, a dormit de la 21.30 la 7.30; poate mai dormea dar m-am dus sa vad daca respira
.
va
si spor la treaba
, (daca aveti)noi astazi facem curatenie , papa ..ahh am pus decoratiunile de iarna 
andreea88 spune:
buna fetele
astazi am avut program de curatenie,spalat....
si vreau sa fac o crema de zahar ars
va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
camisv spune:
fete si copilasi
si la noi program de curatenie si mancare
sa-mi laud copilul ca de ieri arata pe carte
... cred ca eram ultimii la capitolul asta si culmea ca in ultimul timp nici nu prea ne-am uitat pe carti![]()
imi este groaza de masa de la ora 17, dar daca iar nu vrea lactate ii ofer peste la cuptor cu legume (asta sigur mananca
)
Anca pe unde esti? ca n-am mai "vazut" aburii de cafea. Parca trebuia sa faci si un test![]()
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
cami succes la papat...
si fimea e disperata dupa carti si reviste...le rasfoieste zilnic...are o carte cu animale si la vaca zice muuu,la catel ham,la pisica mia,la porc zice un guii,la rata ma,...si daca nu ne uitam la ea ne zice uita-te
...se uita pe revistele mele Mami...sunt preferatele ei...
si de sfantul Andrei vorbeam cu tasu sa o invatam sa arate cati ani are....iar dupa cateva incercari....ne-a aratat...si zilnic o intrebam Elenys cati ani ai...si ea arata un deget(aratator)....si noi spunem unu...e haioasa si dulce....
va pup...
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
ancamak spune:
Buna dimineata!
va invit la o cafeluta de duminica dimineata si la un nou capitol 

Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze