Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 18
ancamak spune:
Ionut nu are de gand sa se intarce.Dar nici mie nu-mi vine. Mi-e mai tare dragul cum cauta el cu mana pana la umar tzatza
. Am semne ca in sfarsit sunt si eu vizitata, cred ca am ramas singura de pe aici.
Vinerea trecuta am fost la un medic pediatru chirurg ortoped si ne-a zis ca are platfus la piciorusul stang si ca trebuie sa umblam cu talonete.Are cineva experienta sa ma ajute si pe mine?
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze
ancamak spune:
va las cate o cafeluta si o felie de tort de mere caramel.
strumful meu dulce.
tuturor sarbatoritilor de azi
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze
histamina spune:
La multi ani Andreiilor, Andreelor, piticuti, mamici sau tatici!
nu am facut testul de sarcina(sunt in a 8a zi d eintarziere)pt ca ieri m-am enervat rau in Real, cand mi-au pus pampersii de la Hapy la pret de Pampers si idiotul imi explica faptul ca e 1 mil baxul d emult,ca eu sunt in urma si ca poate s-a ingrasat fi-miu. eu degeaba ii spun ca luam fix de un an pampersi intre 5 si 9 kg.
am adormit cu greu,ca strumf era agitat. la 2 s-a trezit si pana la 5 dim a urlat apoi s-a jucat. a eliminat 2 fecaloame urate de tot, dimineata la 7 pe al treilea.
am dormit de la 5 la 7.
ma tarasc, nici in picioare nu pot sta.
o sa ma duc sa imi iau testul,ca nu-i in regula cu multe.
camisv spune:
La multi ani, pentru toti care poarta numele de Andrei sau Andreea!
Anca, sa-ti traiasca copilasul, sa fie sanatos si mereu iubit!
Andreea, asteptam prajitura![]()
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
neata fetele!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!

va invit la o pizza,la prajituri de casa....cu ciocolata,cu fructe...cappuccino,suc....mi-a facut socrela prajituri si sunt delicioase....se pricepe
....
am lipsit si noi din cauza timpului..am avut si 2 zile de mucisiori...si eu si fimea...dar au trecut...
copilul meu e foarte iubitor...acum spre exempu ma tine de gat si ma pupa...aseara ne pupa cand pe mine cand pe tasu...si pe urma m-a pus pe mine sa-l pup pe tasu...![]()
legat de cadouri de mos Nicolae i-am luat o bucatarie,iar de Craciun un cub mare care are mai multe activitati,un cos de cumparaturi cu fructe si legume in el,si o masina cu winny sa se plimbe prin casa cu ea...toate de la metro le-am luat...
va pup o zi frumoasa!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
ancamak spune:
mie inca nu mi-a revenit menstruatia si medicul chiar spunea ca nu pot ramane insarcinata din cauza hipofizei.
Acum 9 zile, am avut un mic "accident" si ieri am avut o scurgere maronie spre incolora. Care sunt sansele sa raman insarcinata?
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze
histamina spune:
mari.ti-am si raspuns.
doar primele 81 de zile sunt safe cand alaptezi,chiar daca nu ti-a venit CM.
ce spui tu , suna a nidare.
alynta27 spune:
La multi ani Andrei si Andreea!
Multa rabdare cu puii vostri! Si ai mei sunt nazdravani!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
nicopic spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf.Andrei/Andreea 
multumim fetelor pt tratatie

histamina, multumim pt retetele de ieri; sunt f utile 
Nico, mami