Copilasi iubiti de sept-oct 2010(2)
Raspunsuri - Pagina 15
andreea88 spune:
cami albusul il dau in mana...iar galbenus ii dau eu....dar nu mananca un ou intreg nu se omoara cu oul fiert...mananca tot galbenusul si jumatate de albus...
pastele cu branza cum i le faci???
pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
ana_25 spune:
Buna fetele!
Wowww,in 2 luni doar 2 capitole!!!
Maia mananca doar blenduit,dar la cat m-am chinuit eu cu ea sa manance,eu sunt multumita ca papa si asa ..decat deloc !![]()
Ne-a trecut raceala si mucii,azi am iesit afara dar a adormit in 2 min,am stat cu ea in brate pe banca mai bine de 30 min si a dormit ...
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
just_me31 spune:
Dara nu se mai joaca cu jucarii , urca scarile pana in dormitor ,e incantata de baie , in special de chiuveta (trage de niste bare care sunt la inaltimea ei ),oricum trebuie sa o schimbam ca e din sticla
.
Are carti cu animale "vorbitoare", pe alea le mai rasfoieste ,in rest vai de spatele meu
.
D la micul dejun , de fapt cu o jumatate de ora inainte bea 40ml suc de morcov si clementine sau mar , apoi o felie (nu chiar intreaga )cu unt sau crema branza cu rosie, si jumate banana cu para/mar si o masura de cereale (of corce pasate).
La pranz azi a papat brocoli cu morcov la cuptor ,plus galbenus .
La 4 jumate un iaurt si 125ml lapte (apoi nani )
La 7 cereale cu jumate banana , sau mai papa avocado cu banana sau para .
Acum o culca tati cu 240ml lapte![]()
Un sfarsit de saptamana relaxant 
p.s Vreau sa-i fac lapte de migdale dar nu am gasit in kaufland , si i-am dat suc de rodie ,in combinatie cu morcov
gata ....
pianna spune:
Salutare fetelor!
Noi nu am mai ajuns la vaccinul de 1 an pt ca are mucisori de weekendul trecut. Bina a avut o raceala usoara, dar momentan am ramas cu mucii.
Eu nu mai indraznesc sa zic nimic de mancare, daca va zic cat mananca intr-o zi cred ca lesinati. Incerc si eu sa iau lucrurile ca atare si sa nu mai pun la suflet, dar nu prea imi iese intotdeauna
.
De mai multa vreme vroiam sa a intreb, ati inceput sa ii spalati pe dinti? cu sau fara pasta de dinti? Ii lasati pe ei singuri? Rebecca e foarte fascinata de fiecare data cand ma spal pe dinti, sunt curioasa ce atitudine va avea cand va fi "subiectul" actiunii.
nicopic spune:
just_me31, dar mananca destul de bine Dara
trebuie sa luam si noi exemplu si sa mancam mai consistent dimineata..painea cu unt i-o faci soldatei?
periuta de dinti n-am luat inca; mi se pare interesanta varianta asta
Nico, mami
Larisa 15/09/10
just_me31 spune:
Buna dimineata !
Va las o
mare sa ajunga toata ziua
.
Dara nu papa soldatei
, ii rup eu din paine ii pun rosie si cascaval dar bucati mici mici...
Si D are acea periuta dar nu am folosit-o decat la scarpinat gingia
; eu nu am gasit pasta de dinti corespunzatoare (nenedent)dar astept sugestii.
o zi buna ...ma calareste gaza
andreea88 spune:
buna dimineata!
multumim de cafeluta!
eu de 2 luni o spal p dinti cu pasta nenedent baby...si cu periuta tot de silicon pt deget este...
va pup....o zi frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
camisv spune:
Buna dimineata,
Andreea, pastele le fac cat mai simplu: fierte (de obicei cus-cus) si apoi pun branzica de casa de la Covalact, iaurt si smantana. Am incercat budinca la cuptor dar nu i-a placut.
noi am folosit demult periuta de silicon si apoi i-am luat periuta normala de copii ... pe care o roade zilnic. Nu i-am dat inca pasta de dinti.
cineva nu ma mai lasa la calc![]()
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
ancamak spune:
Salutare!
multumim de cafea!
Mari va invita la o plachie de peste![]()
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze
ancamak spune:
Buna dimineata!
va las cate o cafeluta pentru mamici si cate un ceiut cald pentru pitici.
ne laudam cu "formatie completa" si jos. deci avem 10 dinti![]()
Mami Anca cu
Andrei Ionut
poze