Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Corina, fa-le mai mari, babetzicile utile sunt cele care au si partea impermeabila pe dedesubt.Scutecelele de finet sunt multifunctionale, le folosesti la multe chestii (in scoica, de pus dedesubt la schimbat, baita, cremuit, etc).Fa-le cel putin 60X60 cm.

Te-am adaugat pe grup.

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor! Multa sanatate va doresc!

30+ Sofia

Mergi la inceput

Mada, e draguta mobila.
Felictari pentru vestile bune de la ecografie, e mare bebe tau.Si felicitari pentru carut, esti norocoasa.Cum e, esti multumita?

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Multumesc Wild. Inca nu stiu cum e, nu a ajuns inca. Ideea e ca a fost oferit de Baby Boom si eu trebuia sa ma duc sa-l ridic personal de la targ. Le-am explicat ca stau la 300 km de Bucuresti si i-am rugat, daca se poate, sa mi-l trimita ei. Au zis ca e ok...dar nu stiu cand ajunge .

Asta e caruciorul http://bebestore.ro/carucioare/carucioare-copii/carucior-si-completo-peg-perego.html

32+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nuu..sunt bune cele marisoare 80x80,90x90 sau de 60x60. sa fie cam cat o masa de infasat. eu le-am folosit la baie in loc de prosop, la pus pe pat, pe canapea..etc. deci trebuie sa incapa copilul pe un scutec cu cap si picioare cu tot. din alea mici nu iti trebuie prea multe, poti sa faci cateva din resturile de la capete.

p.s. am inceput mesajul acum juma de ora ca a venit transportul, m-a sunat sopra-mea ca noi avem program de vorbit pe drum(merge la birou pe jos si sa nu se plictiseasca...mai ales ca ne-au dat cosmoteul minute nelimitate)

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

fetele, revin cu intrebarea - ca suntem mai multe acum
ce dimensiuni sunt mai practice pentru finet?..sa fac mai multe mai mari? sau mai micute? ( sa fie ca un prosopel cand scoatem aerul de exemplu)

35+

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

wwooow ce mistoooo super!!!! ah ce ma bucur pentru tine. felicitari

si neaparat felicitari pentru dolofana

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Neata burtici si mamici!

Felicitari proaspetelor mamici, sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa-i cresteti!

Am fost la control acum o saptamana ( la 31 de saptamani si 3 zile ), gargarita mea avea 2120 gr. ( dr. a zis ca e dolofana ), cu capul spre iesire, colul lung si inchis

In rest...am reusit si am dat comanda de mobila. Asta este http://www.magazin-mobila.com/gradinita/402-camera-bless.html , vine cam in 2 saptamani.

Am inceput sa ma ocup de bagajelul de spital. Sper sa fie totul bine macar pana pe 5 decembrie cand se intoarce dr. mea din concediu

Aaaaa....vineri a fost un concurs pentru mamici si viitoare mamici la Radio Zu. Premiul era un carucior Peg Perego. Concursul era ca Iphon.ul fara fir, daca stiti. Ghici cine a castigat caruciorul? Euuuuuuuuu
Abia astept sa vina!

Brambu....

Va pup!

30+ Sofia

Mergi la inceput

mi-am terminat si eu bagajul ieri ca tot avut curentul oprit cateva ore bune si nu am putut face nimic altceva. problema e ca nu am geanta pentru salon. cea de data trecuta am vazut acum ca are fermoarele rupte pe laterale si restul gentilor sunt prea mari pt ce am eu acolo bine condensat.
mai tarziu m-am apucat de croitorie si i-am facut un fel de sac de dormit SwaddleMe. a iesit dulce foc
am asa un chef sa fac chestii pentru ei amandoi...azi daca apuc sa ajung in obor iau material sa ii fac si celui mare pantaloni de tranning pt gradi

Mergi la inceput

Mai, Rodica, tu esti fantastica cu lucrusoarele astea facute de tine.
Material pentru wrap ai mai luat, le-ai confectionat?

Carola, tu ce mai faci? Cum te descurci cu bebe? Emai bine cu lapticul?

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

luny - auzi, al tau sot e pompier? De fapt vazusem din poze, da' acum mi-am amintit ... ce bun prieten ar fi cu S.!! ca e fascinata de meserie ... i se trage de la www..com/watch?v=8tCbSm641ic&feature=related" target="_blank">asta. A fost o actiune in sat, am vizitat cazarma, au avut un traseu in miniatura pt. copii, a luat diploma de cel mai curajos pompier, ce mai, ii place .

Cu toate astea zice ca vrea sa se faca vanzatoare de inghetata!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

al meu sot a fost aseara convocat de o prietena de-a mea, educatoare la o gradi privata, sa vina vineri in uniforma si cu cat mai multe 'accesorii' sa le povesteasca picilor despre meseria de pompier sunt curioasa ce iese...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani, sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (35 saptamani)

Mergi la inceput