Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

nici eu nu am ajutor :( la Radu nici nu concepeam asa ceva...acum nu m-ar deranja . La primul a putut al meu sot sa lucreze de acasa toata luna decembrie si a fost super.
Acum nu va putea sa stea pe acasa lucreaza mai mult dupa amiaza-seara, dar eu zic ca ma voi descurca (am incotro?)

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (36 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Luny, mersi frumos, stii pt ce

aa Irina, bine ca esti pe aici! tu ajunsesesi cu Aidan la 42 de saptamani. Zi-mi si mie ce ti-au zis dr atunci...te-au lasat in pace si tu ai asteptat cumintica pana ti s-a rupt apa? mai spune-mi o data pe scurt cum a fost plss... tre sa adun informatii . mersi frumos

39+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

emma imi place patutul
dar ca si luny, am o problema cu gratiile..asa ca am preferat pat pliant

luny tu ai gasit carusele pentru pat pliant?
am vazut ca oferta e cam mica..majoritatea sunt pt pat de lemn

anna ce bine ma simt ca au fost ok..nu aveam recomandari de la nimeni
te anunt cand vine..cam pe 21-22 noiembrie
vreau sa mai comand si o lustra de la ei cu winnie the pooh

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

am uitat sa felicit toate Mihaelele, Gabrielele, Mihaii si Gabrieii ! La multi ani!!

vorbiti de ajutoare? la mine a venit socrela de 10 zile . ma ajuta la mancare, nimic de zis, dar ma scoate din sarite cu dadacitul . e femeie buna dar e muult prea panicoasa si grijulie pt stilul meu si nu ma pot abtine sa nu ma ratoiesc la ea . dadacit = nu umbla desculta, nu ai mancat nimic, nu lua masina, nu fugi prin casa, etc. etc...

39+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Corina, nu am cautat prea mult, ca stiam ca nu se pot prinde usor.. sincer, eu nu-s mare fan carusele d-alea.. nu am de gand sa las bb prea mult in pat acolo, daca plange etc.. in general, unde suntem noi va fi si bebe, in patut va dormi. Nici la Matei nu am avut si nici nu i-am simtit lipsa..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

celor ce-si sarbatoresc ziua onomastica azi

[size=3]BRAMBU[/size=3]

32+

Mergi la inceput

legat de ajutor dupa nastere - care probabil o sa fie la inceput de decembrie, o sa vina mama in vizita cred vreo sapt..poate 2..mai mult pentru mancare, curatenie..
pe urma intre craciun si revelion si-a luat sotul concediu de odihna (cele 5 zile de stat o sa le ia la nastere)

35+

Mergi la inceput

si eu mare fan de pat pliant! carusel am avut unul care se potrivea la acest pat insa l-am mostenit nu stiu unde se pot gasi. era un model f simplu (pe vremea aia ma uitam si eu la cele de la fisher price). dar cum baiatul meu a dormit pe burta nu s-a bucurat de el.

Mergi la inceput

eee, ce sa faci cu piticii de gravida
cum nu am luat lucruri doar asa de moft..am zis ca macar asta

Citat:
citat din mesajul lui luny

Corina, nu am cautat prea mult, ca stiam ca nu se pot prinde usor.. sincer, eu nu-s mare fan carusele d-alea.. nu am de gand sa las bb prea mult in pat acolo, daca plange etc.. in general, unde suntem noi va fi si bebe, in patut va dormi. Nici la Matei nu am avut si nici nu i-am simtit lipsa..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

35+

Mergi la inceput

corina, mai bine uita-te dupa o paturica de activitati. mie mi s-a parut utila. de pe la 1 luna-doua...

Mergi la inceput