Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!
Raspunsuri - Pagina 11
mada86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 fetele nu stiti concediul paternal e obligat prin lege angajatorul sa il dea/? alea 15 zile.......... daca stie cineva plsssssssss help! am un somn in mine continuu.............. _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 37+ cu Adam Eduard In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam! Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
De la stat are doar 5 zile lucratoare libere. Daca urmeaza un curs de puericultura si primeste hartia doveditoare mai beneficiaza de inca 10 zile lucratoare. Doar asa are 15 zile lucratoare libere...
Aris...Multumesc!
32+ Sofia
bpaula spune:
La multi ani sarbatoritilor!!!!!!!!!!!!!!!!!
La mine e prima zi de stat acasa de la munca dar nu a debutat neaparat tare bine
Beatrice angajatorul e obligat sa dea 5 zile libere pentru tata la prezentarea certificatului de nastere si inca 10 daca prezinta adeverinta ca a facut cursul de puericultura (insa pentru zilele astea mai trebuie sa fie si primul copil la care le ia). Deci daca sotul tau a avut cele 10 zile si la primul copil acum nu le mai poate lua, e si cazul meu.
Scutece eu am avut si 70x70 si 90x70.
Joi merg si eu la doctor sa vad cand ne programeaza pentru cezariana. Oricum mai am maxim 2 saptamani. M-am apucat si de spalat hainute pentru bebe si ar trebui sa ma apuc si de calcat.
Stiti unde se gasesc kituri pentru peridurala mai ieftine? Adica bune si ieftine ca stiu ca difera preturile de la farmacii la farmacii.
corina_s spune:
mada86 felicitari pentru bebe grasun
bravo pentru carucior ..imi place
m-am uitat si eu la modelul acela de mobila, dar am inteles ca dureaza 3 sapt..asa ca am cautat firma cu termen mai scurt..cica vin in 2 sapt..sa vedem acum
35+
mada86 spune:
Corina...mie mi-au zis ca e gata in maxim 10 zile lucratoare. Cred ca ii strang de gat daca nu e asa
Tu de unde ai luat mobila?
32+ Sofia
ooka spune:
Bpaula, kit de epidurala la sensiblu cu card sau la farmacia tei (livreaza acasa). Costa in jur de 93 ron.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
Deea_comsa spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 fetele nu stiti concediul paternal e obligat prin lege angajatorul sa il dea/? alea 15 zile.......... daca stie cineva plsssssssss help! am un somn in mine continuu.............. _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 37+ cu Adam Eduard In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam! Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
5 zile sunt de la stat si ii mai da inca 10 dc face curs din ala de puericultura, sau na face dovada k a absolvit cursul, dar asta se da doar la primul copil....dar 5 zile trebuie sa-i dea, k parca e scris in contract
moldoveanca spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei
Ooka mi-am luat si eu uscator de rufe si sunt tare happyEram disperata cu uscatul pe calorifere si umezeala in casa.Acum e alta viata.
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 fetele nu stiti concediul paternal e obligat prin lege angajatorul sa il dea/? alea 15 zile.......... daca stie cineva plsssssssss help! am un somn in mine continuu.............. _ |
din lege asa reiese
http://claudettemusette.wordpress.com/2008/12/10/despre-concediul-paternal-si-atestatul-de-absolvire-a-cursului-de-puericultura/
Nina, 34s+,
AMR minim 27 zile
corina_s spune:
mada86 eu nu am vrut mobila standard de la ei..le-am trimis schita pentru comanda: dulap si comoda..poate de asta dureaza mai mult
am comandat de la http://marcoshop-online.ro/
mi-ai dat pretul cel mai mic, termen scurt de 2 sapt, transport si montaj gratuit
sper sa fie seriosi pana la final
35+
Wildorchid spune:
Mai fetelor, mi-a venit si mie patutul si mi se pare ok si forte ieftin.E din lemn, nu din pal, foarte usor si lemnul arata foarte bine.Are si rotite ca sa poata fi mutat usor.
Va pun linkul, eu l-m luat pe cel wenghe ca la mine mobil e aceeasi nuanta, in poza e alb, dar sunt mai multe nuante, vedeti in acelasi link in partea de jos. Vad ca au fost foarte seriosi cei de la arad.
http://www.caruciorbebe.ro/detalii.php?id=100
Emma 35 saptamani