Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 7
miky82 spune:
Moni cu biologul nu m-am intalnit, la tine s-ar putea sa fie altfel...pe mine m-a trimis la o clinica pe aceasi strada cu spitalul Genesys cand a fost gata dr biolog a iesit cu preparatul i l-a dat asistentei si gata ...eu cu ochii in soare... sper sa nu patesti la fel si te rog sa insisti sa iti spuna ce rezultat are ca sa sti si tu, aici cred ca a fost si vina mea puteam sa merg la ea sa imi spuna dar sincer mi s-a parut ceva ciudat ce s-a intamplat acolo si ma refer la bani o sa iti spun pe Pm cum a fost....
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
auzi dar ce legatura are stimulareda mai puternica ca vad ca oricum ai avut super folicul ca sa aik mai multi? iti face stimulare mai puternica? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
da Moni o sa imi dea o stimulare mai puternica tocmai ca sa fac mai multi fuliculi, dar poate nu mai fac , mai mi-a zis ca pot face o beta hcg dupa 10 zile daca nu mai pot astepta 14 zile
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Moni cu biologul nu m-am intalnit, la tine s-ar putea sa fie altfel...pe mine m-a trimis la o clinica pe aceasi strada cu spitalul Genesys cand a fost gata dr biolog a iesit cu preparatul i l-a dat asistentei si gata ...eu cu ochii in soare... sper sa nu patesti la fel si te rog sa insisti sa iti spuna ce rezultat are ca sa sti si tu, aici cred ca a fost si vina mea puteam sa merg la ea sa imi spuna dar sincer mi s-a parut ceva ciudat ce s-a intamplat acolo si ma refer la bani o sa iti spun pe Pm cum a fost.... In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
hai ca abia astept sa-mi scrii :)
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui miky82 ....si tot ii spuneam lui Bob care statea la fereastra sa imi spuna daca vede o stea cazatoare ca vreau sa imi pun si eu o dorinta, ... si iar cautam o stea cazatoare sa imi pun si eu dorinta ca sa am si eu un bebe.... oricum m-i s-a parut asa de real si in vis parca va cunosteam pe toate. |
Coincidenta face ca eu sa am ca wallpaper un cer instelat si cateva stele cazatoare... Poate ti se indeplineste visul luna asta, Miky !
Wishing for rainbow baby dust !
Yna85 spune:
Anne si Cixinca, imi pare sincer rau pt z1! Sper din tot sufletul sa fie bebe macar luna viitoare!
Stefulici si Bob, am mers pana la Bioclinica de la mine din zona si am ajuns la 3 si 1 minut si era inchis deja. Nu am mai ajuns sa-mi fac beta, ma gandeam sa traversez tot orasul si sa merg ca mai era un lab in cealalta parte, dar cum nu ma simt nici bine, m-am gandit ca poate e un semn sa nu-l fac si nu am mai mers Acum bineinteles ca mi-e ciuda, ca banii oricum i-am cheltuit - mi-am luat un first response si un sure check si am ajuns tot pe acolo cu banii . Daca pana maine nu vine si imi ies testele tot negativ, chiar ma duc sa-mi fac (acum stiu ca se inchide la 3, imi fac eu o pauza cumva pana atunci).
Sunt asa de pesimista...dar totusi mai sper....
Miky, iti tin pumnii stransi tare de tot, sa nu mai fie nevoie luna viitoare! Sa fie cu bebe de luna asta! Doamne, Miky, visul tau era aproape perfect... daca ai fi fost si tu graviduta era perfect...putea deveni un vis pt noi toate...desi nu e rau sa speram ca la un moment dat cand suntem toate gravidute sau deja avem copilasi, sa ne intalnim si sa mergem intr-o excusie undeva...ar fi super.
Fetelor, nu stiu ce m-as face fara voi, chiar m-am apropiat de voi foarte tare si va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru!
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
histamina spune:
Am cautat un medicament-MCT OIl pentru copii- cu disperarea mamei care stie ca are copilul bolnav si ca viata lui,ca sa decurga normal are nevoie de acest medicament.
Doar nu am cazut in genunchi oamenilor care plecau in tarile de unde putea fi adus.Ori se gasea doar forumla pentru adulti,adica pentru culturisti,ori imi cereau acte imposibil de adus.
Eram disperata pur si simplu! strumful meu avea 6,680 gr la 1 an si 3 luni, sindrom de malabsorbtie si sindrom de megacolon.
Atunci am scris pe forumul DC.
Cineva care nu m-a vazut in viata ei,cineva care nu ne-a cunoscut,cu care nu am vorbit,CINEVA, nu a uitat sa fie OM si ne-a daruit acest medicament.
E vorba despre Gianni, din Olanda.
As vrea sa scriu cat de mult ii multumesc,cat de mult inseamna gestul ei,cat de fericita sunt,dar mi-e teama ca nu cumva cuvintele sa imi inghete in formulari anoste, sa alunece in platitudinea locului comun, sa se dilueze in faptul cotidian,anost, rece,dur.
E frumos, e prea frumos ceea ce simt ca sa pot cladi din cuvinte acel verbum care sa tresalte de viata,sa exprime trairile mele, fericirea din inima mea de mama.
Multumesc Despre Copii!
Multumesc Gianni-Catalina Ardelean.
Dumnezeu sa va binecuvinteze,oriunde va veti afla!
MeAlex spune:
Histamina, mesajul tau m-a emotionat foarte tare! Nu doar pentru ca apreciez foarte mult oamenii care fac astfel de gesturi, ci si pentru cuvintele tale.
Giani, Dumnezeu sa te ajute in tot ce faci!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
ankcta spune:
Buna dragutelor!
probabil ca m-ati uitat de cand nu am mai intrat! Dar eu din cand in cand mai intru. Incerc sa evit sa intru iar in butoi atat de adanc incat sa nu mai pot iesi si m-am hotarat sa stau un pic mai departe de voi.
Am intrat insa sa o felicit pe Lia - SA_TI TRAIASCA PUIUTUL, SA SE FACA REPEDE MARE SI SA FITI SANATOSI TOTI 4!
Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor am o intrebare dar nu va pripiti, va rog bob tu cred ca poti sa-mi raspunzi... alinta face linii de uscare? |
Buna seara.
Nu ca am facut si eu si sigur nu face.
Miky la multi ani pe ziua de ieri si sa dea DD sa primesti un cadou frumos de ziua ta, sa fie cu noroc inseminarea.
Yna si Lorena inca mai aveti pana vedeti rosu, dar eu cred ca sunteti fericitele gravidute de luna aceasta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lorena_86 nu alex pt ca nu-mi permit oricum daca e bb o sa aflu zilele astea e greu dar sunt obisnuita nu stiu in cat timp a aparut linia aia ca m-am uitat la el in primele minute si apoi l-am lasat deoparte asta e, vedem noi in cateva zile acum imi fac griji pt sotul meu ca nu stiu nimic de el |
Eu zic ca e bebe ca alinta sunt printre testele bune si mai ales ca nu ai stat tot timpul cu ochii pe el si nu stii cand a aparut liniuta a 2.
Legat de sotul tau sper sa fie bine si sa vina sanatos acasa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.