Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 21
MeAlex spune:
Lore, spune drept: l-ai facut la primul pipi??
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lorena_86 spune:
alex, l-am facut deja si tot negatie e
scrie pe el 5 mlu/ml cu litere mici
am gasit si eu pe fb
uite linkul
http://www.facebook.com/pages/RapidCheck/124361930955010
lorena_86 spune:
da alex, cu primul
deci nu mai sunt sanse
nu stiu ce sa mai zic
vad daca nu vine nici maine mai iau unul
Mihaelafalt spune:
Buna.
Lore asa meriti o bataita ca nu vrei sa ai un pic de rabdare.
De ce faci cate un test in fiecare zi ca sa te demoralizezi, asteapta ca o sa fie bine, nu utrogestanul care il pui e vina ca nu iti vine ciclu ci bebele cu care esti insarcinata si care face mofturi si nu vrea sa se arate pe test.
Eu plec la scoala ca am zi grea azi
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor am primit si o veste buna verisoara sotului de care vb saptamanile trecute si-a facut amniocenteza si a iesit foarte buna, nu are nici o problema genetica a consultat si un genetician care a spus ca schizofrenia este dobandita ci nu mostenita acum se lupta sa vada daca o sa traiasca cu acele malformatii or sa urmeze multe operatii dar dr ii dau 50% sanse ei s-au hotarat sa-l pastreze si sa lupte eu ma rog pt bebe lor |
Dumnezeu sa le ajute si sa fie bine pana la final, multa sanatate le doresc.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
lorena_86 spune:
offff miha
as vrea eu
tot fac teste pt ca daca e ceva trebuie sa incep clexanele ca altfel il pierd inainte sa stiu ca a fost
asa s-a intamplat si datile trecute
pana sa aflu ca sunt grvida si incetau in evolutie
de asta dr U mi-a zis ca in prima zi cu test pozitiv incep cclexanele
miky82 spune:
Da fetelor am vb acum cu dr si mi-a zis ca am prezenti anticorpii, sunt terminata, mi-a zis ca sunt slabe sanse sa raman vreodata insarcinata pe cale naturala, ca au fost cazuri dar mai rare, acum mi-a zis ca speranta noastra este inseminare dupa care fiv, imi vina sa plang dar e sefu cu mine in birou si de abia ma abtin.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
MeAlex spune:
Miky, tocmai citeam la topicul despre anticorpi antispermatici. Expplica cineva ca Aspenterul ajuta, a scris si mecanismul. Cateva fete au scris ca lor li s-a spus ca pot ramane si natural...Mai citeste ultimele pagini din topic.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060