Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

in cazul sarcinii sanii devin sensibili la o saprt-2 dupa intreruperea cm-lui, ( dar nu este o regula) , eu ,una, la fel in apropierea datei cm-lui, imi palpam sanii s avad daca se inatresc, incep sa ma doara, ( la mine asha se manifesta avampremiera menstre) insa nimic, avem acele dureri de burta, spate specifice in menstra dar atat, dupa confirmarea etstului, cam la o sapt-2( nu mai retin excat) au inceput sa fie semsibili, durerosi, putin cate putin!!!
psihicul conteaza enorm in implinirea celei mai arzatoare dorinte a unei femei, cea de a deveni mama, deci fetelor curaj, zambiti, chiar daca este greu, si maine este o zi, cand va asteptati mai putin atunci o sabata minunea la usa voastra!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

merc i mult kmy de info
e bnine de stiut ca se poate si altfel

presupun ca faptul ca nu ma dor sanii ca de obicei nu poate fi influjentat de utrogestan/duphaston, nu? asta ca sa fiu sigura

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !
Z29, niciun simptom, nici urma de spotting, am facut un test SensiBlu si e negativ. Il cred. Sunt suparata, dar nu intru-n butoi. Nu ma intereseaza daca z1 e azi sau maine sau peste 2 saptamani.

Lore, mai ales ca stii ca ti se pozitiveaza mai greu testele, fii cuminte si mai asteapta, tu chiar mai ai sanse la luna asta! Pup, iti tin pumnii!

Ma bag inapoi la treaba, ma ajuta sa nu intru-n butoi! Macar seful e fericit ca nu fac eu copii...

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Moni ma bucur ca te simti bine si sper ca asa sa te simti toate cele 9 luni de sarcina , pentru ca eu tare am incredere ca ai reusit!
Bob negativitatea testului nu are relevanta , important este ca nu au venit uratii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Moni ma bucur ca te simti bine si sper ca asa sa te simti toate cele 9 luni de sarcina , pentru ca eu tare am incredere ca ai reusit!
Bob negativitatea testului nu are relevanta , important este ca nu au venit uratii

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

ahhhh
ce bine-ar fi

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

monique77

eu am luat utrogestan din sapt a 8-a de sarcina si pana in a 36-a inclusiv, dar nu am remarcat o legatura intre el si sani, de altfel sensibilitattea la sani paracse instalase cu vreo cateva zile inainte de tratament!
deci fii optimista!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna,
Luci, la mine e bizar spotingul asta. Eu as zice ca e cm, dar cum este numai pe hartie nici nu stiu ce sa cred. Azi o sa sun la dr sa intreb ca eu trebuie sa fac stim luna asta si nu stiu cand sa hotarasc Z1. Luna trecuta la fel a fost slab cantitativ, dar am avut o zi cu absorbant patat, acum nimic.
Culoarea este rosu aprins deci nu stiu daca poate fi implntare, plus ca dureaza cam de mult ca sa cred asta. Ah si cum pe 2nov aveam un folicul mi se pare prea repede.
Am facut un test, dar e negativ si ma asteptam.
Deci? Cine isi da cu parerea despre ce ar trebui sa fac?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna,
Luci, la mine e bizar spotingul asta. Eu as zice ca e cm, dar cum este numai pe hartie nici nu stiu ce sa cred. Azi o sa sun la dr sa intreb ca eu trebuie sa fac stim luna asta si nu stiu cand sa hotarasc Z1. Luna trecuta la fel a fost slab cantitativ, dar am avut o zi cu absorbant patat, acum nimic.
Culoarea este rosu aprins deci nu stiu daca poate fi implntare, plus ca dureaza cam de mult ca sa cred asta. Ah si cum pe 2nov aveam un folicul mi se pare prea repede.

pffffff
complicat
mai bine te duci la un doctor
e cel mai sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetelor!

Yna tare rau imi pare de z1, suntem alaturi de tine.
Deny esti o scumpa, ma bucur ca ne dai de veste in fiecare zi sa ne spui ce ai mai facut.
Luciana eu ma simpt bine, la fel ca si Moni mai am ceva senzatii de durere in zona ovarelor, chiar aseara a fost o durere ca si la menstruatie ca o presiune pe uter dar nu a durat mult cred ca vreo 10 min.

fetelor sunt suparata rau de tot , aseara trebuia sa prestez pt ca asa mi-a zis dr dar din pacate nu s-a intamplat lucrul asta, sunt asa dezamagita, pur si simplu nici eu si nici sotul nu am putut sa facem nimic, probabil vi se pare imposibil dar asta e adevarul iar sotul se simte asa de prost fata de mine, este foarte stresant pentru el sa stie ca acum este momentul ca a zis dr... sper totusi sa fie bine si sa nu mai fi fost nevoie si de aseara... o sa vad peste 2 saptamani rezultatul.

va pe toate

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna,

Gaby cum ai zis si tu testul nu are cum sa iti iasa pozitiv pentru este prea devreme facut, mai bine suni la dr sa vezi ce zice si el.

In curand

Mergi la inceput

Fetelor mi-a iesit rezultatul de la anticorpii antispermatici si am valoarea de 32.51 iar intervalul de referinta este 0-60 U/mL. Cred ca este ok. Voi ce parere aveti?

In curand

Mergi la inceput