Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Ariana, raguseala a aparut ieri cand s-au mai rarit mucii nu a avut de la inceput, pare asa ca si cum ar avea muci si pe acolo. Nurofen nu i-am dat deloc, aicea ptr febra doar supozitoare. Incerc sa ma duc maine atuncea, poate o fi ceva si pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

poze din gradina botanica de sambata. Darius a dormit tot timpul asa ca nu i-am facut deloc,l-as fi trantit eu un pic prin frunzele alea frumos colorate

http://photosbynicoleta.blogspot.com/2011/11/in-gradina.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DEEA_SAV- condoleante!

ZUMZU - superbe, ca intotdeauna, pozele! N-ai trimis la concurs?
Cine mai are poze in concurs, sa le votam? Am descoperit-o numai pe DEDICUT, dar nici n-am avut timp sa caut cum trebuie.

SHINES - lui Patrick Mosul ii va aduce anul asta un wii. Si bineinteles e si pentru mami care isi va lua si ea zumba si yoga. Am vazut la FRAGRANT si ne-a placut, asa ca ne-am hotarat sa luam. Patrick e din ce in ce mai atras de jocuri pe calculator si cum e iarna lunga si wii e totusi un joc care cere miscare mi se pare o idee buna. Putem sa jucam si impreuna. Cred ca si lui Cami i-ar place. Lui Kevinush - habar n-am, el saracul nici nu reuseste sa descopere toate jucariile pe care le avem deja, cateva cutii mari, deci mi se pare aiurea sa dau bani pe altele, nici n-am unde sa le pun. Dar normal, va gasi si el sub brad ceva acolo, frumos impachetat, un mei-tai in primul rand. Dupa cum vedeti,mama denaturata ce sunt, eu iau chestii care sa ma includa si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Salutare!
Am avut o zi intoarsa pe dos, fara un motiv aparent. Vine maine alta buna. Putin am citit, nu am prea retinut.
Deea sav condoleante.
Pt rosu in gat tantum verde am avut si noi.
Pup copilasi bolnaviori sa treaca repede.
A si de tine imi amintesc Mada. Cum e acum Razvan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Mai trebuie sa zic ceva: Zumzu ce artista esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Cu decalotarea, eu am lasat copilul in pace. L-au mai decalotat pedoiatrele, eu cate putin cand era mai mititel, tati, dar de vreo cateva luni l-am lasat in pace.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Zumzu, f. frumoase pozele. Ca de obicei

Din pacate nu stiu pe nimeni care sa vrea un pisic. Imi dau seama prin ce treci. Am trecut si eu printr-o situatie similara cand maica-mea se saturase de pisoiul nostru si vroia sa-l dam oriunde, numai sa-l dam. Imi aduc aminte ca am bocit cateva zile pana s-a indurat sa-l pastram. Ea era contra pisoiului din cauza parului de pisica lasat prin casa.
Incearca sa mai discuti cu tatal tau; poate isi schimba atitudinea. Voi de ce nu-l luati? Uite, eu am pisoi si alte fete p-aci si totul e in regula cu bebe. E adevarat, ca e o responsabilitate in plus, par de pisica de sters, dar e si mai multa bucurie zic eu. Fii-miu cel putin are o fata super, mega fericita cand vede pisica.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

bune fetelor

am bagat cupilul la somn si acum forumesc in timp ce balotez niste musaca excelentaaaaaaaaaa !

roxx tot in berceni stau si socrii ... la p-ta sudului ...
mirela ,aditza hai poate se fac puiutii bine sa veniti si voi ... tare mi-ar placea ! ultima data cand ne-am vazut eram burtoase !!
ariana depinde cat e de racit ... daca nu e rau , iesim. baby orajel am folosit si noi...ni l-a adus o prietena din state. dar nu mi s-a parut foarte eficient . il calma vreo 10-15 min. l-am testat si pe tati, i-am dat pe gingie si i-a amortit instantaneu si intr-adevar amorteala a tinut 15 min aprox.
cocutza andrei al meu a avut muci vreo 1-2 sapt, apoi dintr-o data s-a trezit ragusit...era weekend ,l-am lasat asa...si luni cand m-am dus la dr mi-a zis ca are rinofaringita...intr-un final s-a dovedit a fi enteroviroza. nu e de gluma cu raguseala...aveti grija. poate nu e cazul la voi dar seamana tare mult cu ce a avut andrei. sanatate !!

zumzu nu stiu pe nimeni doritor de pisic, daca aflu ceva te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

am revenit am fost sa caut borcane pfff ce greu la gasesec mai ales pe cele cu orez leg si curcan , am culcat copilul , urmeaza baie si am ceva la inmuiat sa il spal ca maine e sarbatoare

zumzu dragul de el . mie imi plac f mult pisoii dar din pacate stau cu socrii care nu ii suporta , l.as fi luat cu mare drag .
super pozele

cocutza..pt raguseala noi am facut aerosoli cu adrenalina si in 3 zile maxim eram fresh , am avut si gatul rosu atunci, dar cred ca ajuta si tantum verde.

Pt gat am mai auzit de albastru de metil asa ca i.am dat azi ....era albastru tot in gura numai ca l.am dat de pomana la ce zuza sunt dupa i.am dat sa pape si nu tb sa consume nimik 30 min , uofffff.

Maine vom avea musafiri asa ca am scos carnea pt gratar sa se dezghete , tortul este gata

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ps: i se vad 2 dinti de jos cum sta sa sparga gingia acum pe seara am obs cand il aspiram in nasuc si bineinteles ca urla ...deci in curand cred ca vom fi iepuras ...precizez ca nu avem nici un dinte

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput