Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***
Raspunsuri - Pagina 18
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel _ fetelor pe care le-am intilnit le-am facut o mica descriere aici, cind "am dat raportul de la intilneala" _ pe cele neintilnite nu le pot descrie dupa ce citesc, e in mod sigur doar o fateta a personalitatii pe care o "vad". |
Pai asta e si ideea, ca fiecare dintre noi sa se poata compara cu impresia lasata doar prin povesti, eventual intalneli. E un soi de feedback al propriilor postari.
Nu te teme ca vei calca pe coada, facuram pact de neagresiune.
(eu una chiar astept si niste chestii mai putin placute, da' inseamna ca s-au dedus din scrisul meu)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Ramona 
Booon, deci is singura tocilara care si-a facut toata tema. 
CRISTIAN (7.03.2009)
Ilinca_M. spune:
DODO-PUI
Chiar m-am mirat zilele trecute cand s-adescris drept "scaparici", eu o vad foarte calma, echilibrata, intzeleapta, o mama dedicata, nu multe mame ar fi reusit in conditiile ei (imi amintesc povestile despre tatal ei, de ex
), inconjurata de ostilitate de multe ori, a reusit sa se adune si sa faca tot posibilul pentru familia ei. Este o persoana demna de admiratie, modesta, binevoitoare, blanda dar puternica si razbatatoare, altruista si capabila de sacrificiu, nu multe persoane sunt asa!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
ANAMARIAME
Este o "the next door girl", fata pe care nu poti sa nu o indragesti, diplomata, mereu dragutza, rafinata, tonica. Are mult bun-gust si i s-ar potrivi un statut de "beautiful house-wife" care sa faca activitati doar de dragul lor, nu pentru subzistentza si anume: sa amenajeze case, sa fie consilier vestimentar si sa se implice in opere de caritate
. Este o "lady", nu o vad injurand, vorbind porcos, ragaind dupa ce bea bere din sticla etc (anamariame, sper ca ai iesi totusi cu mine la o bere, chiar daca eu fac de-astea:))). Este frumoasa, delicata, sensibila, romantica, finutza, de multe ori prea modesta. La minusuri i-as trece auto-critica, este prea exigenta cu sine insasi, o preocupa mult aspectul fizic si de acolo i se trage "autoflagelarea" cand i se pare ei ca greseste
. Anamariame, ai fi fermecatoare si cu 10 kile in plus, crede-ne.
Asaaa...desi este delicata si retzinuta, mi-a placut mult ca atunci cand "e calcata pe coada" reactioneaza puternic. A fost atacata de 2 ori in acest club si daca prima data a avut o atitudine defensiva, "retractila" ca sa spun asa, justificatoare si impaciuitoare, a doua oara a reactionat pe placul meu, ferm si argumentat, fara intimidare
simplyana_m spune:
Fetelor, azi a iesit soarele aici, dupa lungi zile de ploi, m-ati prins cu portretele voastre, vreu si eu sa fiu "tocata" asa
. Daca contribui si eu un picut, ma mai primiti?![]()
Iaca:
BIANCA - femeie dreapta, tanara si vie, cu ten perfect si parul des, cu ochii verzi.
INAPREDA - gasesti, privirea de o-ntinzi, o doamna visatoare, o lume de culoare, in sala cu oglinzi.
DODO-PUI - mama puternica, tenace, n-o chemi prea des la joaca, dar vrei s-o stii in spate.
ANAMARIAME - domnita de dantela, cu cartea pe genunchi, cu fruntea-ngandurata, si plina de dorinti.
NOVUS - e soare, e viata, mereu privind in fata.
Edit: ![]()
![]()
![]()
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
NOVUS
Novus este unul dintre acei oameni nascuti sa fie lideri, are carisma, inspira incredere, lumea e oricand gata sa se adune sub drapelul ei! Este ordonata, riguroasa, organizata, realista, are instincte bune, are ambitie, este genul care reuseste tot ce isi propune, este un bun negociator si mediator, este de incredere, ii place sa "preia fraiele", are incredere in sine, este optimista, mereu increzatoare. Este o persoana altruista, generoasa; cred ca nu-i place sa stea degeaba, mereu trebuie sa aiba o preocupare, sa rezolve, sa puna la cale etc. Este eficienta. Pe buna dreptate este o femeie implinita, mandra de ea si de familia ei, o persoana care stie sa faca un raport corect intre profesie/viata sociala/ familie si sa se descurce de minune in toate. Intr-un grup va atrage mereu atentia, fiind foarte sociabila, locvace, amabila si deschisa.
Ilinca_M. spune:
Neeeext, ca eu mi-am facut tema, desi nu foarte riguros, caci despre fiecare din cele de azi puteam sa scriu macar o nuvela, de nu un roman
. Dar intotdeauna am fost un elev mai delasator![]()
Simplyana, ce poeta esti!
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Pai asta e si ideea, ca fiecare dintre noi sa se poata compara cu impresia lasata doar prin povesti, eventual intalneli. E un soi de feedback al propriilor postari. Nu te teme ca vei calca pe coada, facuram pact de neagresiune. (eu una chiar astept si niste chestii mai putin placute, da' inseamna ca s-au dedus din scrisul meu) CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
adica tu astepti niste kestii referitoare la ceea ce scris si pina acum nu a ridicat nimeni mingea la fileu sau cum?
Monnvas spune:
Nu neaparat dintr-un mesaj anume, ci din nota generala.
Sunt sigura ca am calcat cozi si ca sa nu se strice atmosfera in club am fost iertata. Da' vine si ziua socotelilor... ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
adica tu astepti niste kestii referitoare la ceea ce scris si pina acum nu a ridicat nimeni mingea la fileu sau cum? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
CRISTIAN (7.03.2009)
chatonel spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m BIANCA - femeie dreapta, tanara si vie, cu ten perfect si parul des, cu ochii verzi. INAPREDA - gasesti, privirea de o-ntinzi, o doamna visatoare, o lume de culoare, in sala cu oglinzi. DODO-PUI - mama puternica, tenace, n-o chemi prea des la joaca, dar vrei s-o stii in spate. ANAMARIAME - domnita de dantela, cu cartea pe genunchi, cu fruntea-ngandurata, si plina de dorinti. NOVUS - e soare, e viata, mereu privind in fata. Edit: http://www.lucamic.blogspot.com/ |
simply aruncą-n rime
cuvinte, cam trei duzine;
cica sa o mai primim
ca sa joace si ea mim!
spaniolita frantuzita :) da, scrisesi bine zilele trecute ... desi nu cred ca putem spune ca e chiar asa 
Izia, 23 mars 2009