Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***
Raspunsuri - Pagina 12
inapreda spune:
Tot repedt, ca papagalul, ca Ada e grozava dar, vorba Biancai, ce sa spun altceva daca ii shade bine in orice ipostaza? 
Mama lui Ian.
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Acum, revenind la o atitudine de om sanatos la cap (cum sunt- ocazional |
Si eu zic ca sunt suficiente 3-4 zile pt o tocana, apoi musai alta ca altfel ne scade raiting-ul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Ioi, Alexandra, frumoasa mai esti!!! De-abia astept sa o vad live maine!!
P.S Rochia imi place si mie tare mult!
anamariame spune:
Novus, da' ce schimbata imi pare Ada!!! Are asa un aer de domnisoara parca! Si rochia ca rochia, dar pe mine m-au innebunit dres-ul si pantofii
Fetelor, eu nu am energia de tocanitza azi. V-am zis ca-s cam stoarsa de puteri, abia am reusit s-o dobor pe Eva, ca azi nu a dormit la pranz.Oricum, ma bucur ca sunt in lista de saptamana asta
, Anaan, iti inteleg dezamagirea
, si nu raman datoare, cu asa colege de lista, cum as putea
, doar ca trebuie sa dau ce-i mai bun, nu?
inapreda spune:
Se pare ca nimeni nu are chef de tocanita azi. ![]()
Nimeni, deci nici eu. Poate o sa-mi vina mai tirziu -cheful- dat fiind faptul ca Ian s-a trezit al 19.30
si, cu gindul la ziua de miine, sigur voi face noapte alba.
Sper sa am partenere de "bu-hu-hu".
Mama lui Ian.
novus spune:
Nici Ada nu a dormit deloc si parca parca da semne acum asa ca ma pregatesc sa o culc, nu de alta dar maine avem treaba importanta 
![]()
!!
Anaan, ssstt, nu ne mai facem planuri, da ?!! sper insa din tot sufletul sa ne iasa intalneala de maine !!
Anamariame, dresurile le-am gasit din pura intamplare la un magazin no name, ma uit luni si daca mai au va iau
! eu cautam de fapt colanti maro dupa cum stiti ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
ramona7575 spune:
Buna fetele,
Ati scris ceva de dimineata... eu abia am intrat in casa, am frunzarit un pic forumul si am retinut putin dar recuperez maine ![]()
Am retinut intrebare 15, acolo unde ma doare pe mine 

... dar la`s ca vine sotul peste 2 saptamani si recuperam intens, chiar si de 2 ori pe zi (sper sa-i placa lu stefan la gradinita sa avem timp) 

...daca nu, macar odata 
, poate asa va prind din urma ![]()
![]()
Alexandra - Stefanu` meu doarme americaneste (a fost conceput printre ei
). Ziua il asez in pat si iar eu imi vad de-ale mele fara sa fac mare zgomot, ma mai duc la el si-i amintesc sa adoarma ![]()
.
Seara - strangem jucariile, culcam papusa
si pe ursuletul cu puii lui, mergem in dormitor spunem rugaciunea (cu becul inchis), ne rugam pentru toti cei dragi, ne "iughim" un pic apoi ma retrag dupa un "noapte buna" iar el zice "mama catea" (mama cartea - adica i-am spus mereu ca ma duc sa citesc o carte)... somnul vine cam in 15-20 min.depinde...
Ma duc la baitza 
anamariame spune:
Novus, esti o scumpa! Sa stii ca si eu m-am tot uitat dupa colanti maro, dar tot ce am gasit au fost colanti gri, si aia in dungi
, dar mai caut, sa stii
. Pana una, alta, noi suntem datoare
Ramona, wow, chiar ca americaneste doarme. Eva nu numai ca are nevoie de intreaga mea atentie (povesti repetate la infinit daca ar fi dupa ea), dar se mai si trezeste uneori si ma cauta...Acum tocmai mi-a tras o portie de plans de neconsolat, cred ca era prea obosita si a visat urat, tare greu am mai linistit-o.
Anaan spune:
Eu am ajuns sa regret anul in care Andrei a dormit singur, americaneste
, imi place asa de mult sa dormim amandoi, incat imi pare rau ca am pierdut timp pretios in care am fi putut sa ne "culcusim" impreuna. Daca o sa mai am un copil, il voi culca cu mine din prima zi.
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Eu am ajuns sa regret anul in care Andrei a dormit singur, americaneste |

Si eu la fel; Ian a dormit in patutul lui, in camera lui din prima zi

pina fix in ziua in care a implinit 8 luni. Si eu regret de nu mai pot mai ales faptul ca eu credeam ca "asa e bine" Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis