Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

da.nu d esarbatori.
prin feb vom avea si noi bani,pt ca scap,sper de cele 16 mil /luna pt tratament strumf.
dau petrecere la 8,5 kile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

da.nu d esarbatori.
prin feb vom avea si noi bani,pt ca scap,sper de cele 16 mil /luna pt tratament strumf.
dau petrecere la 8,5 kile!

saracii devoi, va tinem pumnii! si deabia asteptam petrecerea

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ochidut, tot asa si eu...adica daca mergem as vrea sa ma bucur de voi si de delfinasi nu sa pierd vremea prin bucatarie + vorba ta, sa nu fie discutii despre cine, ce si cat a gatit, spalat si curatat

ZI, de Dubai, sunt numai ochi si urechi ...vreu si eu, Marius insa nu, dar poate il conving
Larisa merge cu voi?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

haha, oana, si eu ochisem cabana asta de ceva vreme...vroiam sa mergem intr-un weekend acolo...chiar mi-ar placea sa mai organizam ceva, sa venim si noi...

nicole, draga mea, ufff, greu trebuie sa-ti fie...eu imi iau campii numai cand ma gandesc ce sa-i dau de mancare la mofturosul sef...si asta nu din motive medicale, ci din cauza selectiei lui proprii...

gabitza, va fi bine...o sa vezi...chit ca nimeni nu e ca tine in ceea ce-l priveste pe Paulica, evident... dar nici nu putem sa-i tinem intr-un glob de cristal...evident ca acolo n-o sa se paota ocupa exclusiv de el, uneori nevoile lui sunt indeplinite cu intarziere, nu ca acasa...stii ce zic...toata chestia e ca tu sa fii impacata cu ideea...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

io nu gatesc!
asa zic mereu si mereu gasca ma exileaza in bucatarie.
da' odata si oadata tot o sa prind un concediu fara sa gatesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

ZI, de Dubai, sunt numai ochi si urechi ...vreu si eu, Marius insa nu, dar poate il conving
Larisa merge cu voi?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

larisa nu merge, stii ca noi am carat-o anul asta in tate concediile noastre si absolut peste tot in w/enduri. Asa ca am zis ca atata vreme cat o sa ne putem permite, sa avem pe an un mic concediu singuri..macar cateva zile. De asta am si ales Dubaiul in perioada asta, ca sa vizitam si sa facem shopping (e festivalul de shopping timp de 1 luna), lucru pe care nu puteam sa il facem cu Larisa. Oricum nu mi se parea o destinatie chiar potrivita sa mergi cu copil, asa ca am zis acum e momentul. In rest, chiar sunt curioasa si eu daca o sa ne placa. nu sunt un fan al acestor civilizatii nascute din petrol..., nu sunt nici fan-ul cladirilor avantgardiste, zgarie nori.... Pana acum am apreciat arhitectura veche, clasica, traditii, civilizatii vechi din toate punctele de vedere...etc etc. Aici sunt constienta ca o sa vedem doar o apa frumos colorata si o plaja mare curata, probabil niste cladiri care cred eu ca totusi o sa ne ia ochii, mergem in desert si in rest cred eu ca totusi o sa ne uimeasca curatenia, oazele de copaci si apa si de ce nu si dezvoltarea comerciala cu cele nu stiu cate zeci de malluri cu mii de magazine. per total zic eu ca tot merita sa mergi odata, sa vezi care e treaba

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ochidut, exact parerea asta o are si al meu despre Dubai... a zis ca pe el nu-l duc acolo vreodata...sa-mi iau gandul de la shopping in dubai...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Raul e la bunici de sambata!! S-a racit Cosmin si am zis ca il las pana luni la Ludus, dar acum sunt eu racita tun!!! Ba mi-e frig, ba mi-e cald...tusesc ca un magar si am o stare general ff rea. Asa ca s-a prelungit vacanta lui Raul. Lumea lui e acolo, face doar ce vrea el.
Inca nu am nici o veste din Spania...am sa va scriu imediat cum aflam ce si cum...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor. Sunteti tare harnicute la scris. V-am lasat azi de dimineata pe la pagina 10 si deja acum va gasesc la 20.

Multumesc Laurica, Cris 2010 si Andreei (Eadea) pentru ideile de folosit la obtinerea painii in masina. Voi incerca sa le pun si eu in practica. Ieri am facut reteta cea mai simpla pe care am gasit-o si a iesit o paine tare buna. Ma gandesc 'cu groaza' la colacelul din jurul burtii care va creste simtitor.

Noi azi am avut o zi mai linistita. Piticul a mancat mai bine si nu a mai fost asa de marait ca ieri. Acum doarme; al doilea somn pe azi. Tot incerc sa ramanem la unul singur insa pe la 6-7 seara e atat de marait incat nu ne mai intelegem cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Oana il pupam pe Matei sa se faca bine cat mai repede.

Btz mamica curajoasa. Se va obisnui puiul mic la cresa.

Tina bafta cu viza. Sfatul meu: cand mergeti sa va luati o valiza incapatoare. Vei fi uimita de cat de ok sunt preturile la ei si vei fi tentata sa tot cumperi.

Citesc cu mare placere planurile voastre de vacanta. Noi nu putem sa ne facem inca nici unul. Probabil in perioada sarbatorilor vom fi in Bucuresti iar concediu in doi....Sper sa mergem undeva la primavara (asta ca sa serbam cei 10 ani de casatorie). Mie mi-ar placea la Paris insa mai avem timp sa punem la punct detalii. Insa cel mai important este sa vad cine mai poate veni sa o ajute pe mama cu Teo. Caci ea e bolnava si nu poate sa aiba singura grija de el pentru cateva zile.

Mergi la inceput