Brumarei. N-D(94)- Bravo uratica! Bravo marypop74!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

wow...fata asta nu naste nu naste si cand se apuca de treaba....

FELICITARI LIA!!! sa fie sanatos si sa va bucurati de mezin!

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Felicitari Lia draga! Acomodare cat mai usoara si un bebe mancacios si necolicos!!!

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

brandusa - pai eu l-am luat galbenasa ca nu comentez la culoarea ta. de spalat l-am spalat de zeci de ori, e adevarat ca era un pic patat cat mi-era lumea mai draga, dar in general arata bine pt ca era spectaculos si iti lua ochii nu te mai uitai la o mica pata

ooka - ti-am vazut scoicafff bine arata. felicitari!

bianca - uite asa ziceam si eu, dar pana la urma s-a dovedit ca doar isi dorea sa fie punctual si a iesit la fix 40

tia - ma bucur ca a iesit bine. mie imi place ca sunt chestii pe care le pot avea in casa si folosesc reteta in caz de urgenta..succesul este garantat

eu am fost pe la baby boom, am intrat si am iesit in 10 min. mi-am luat un moniotr audio pt bebe ca desi am avut doua f scumpe s-au stricat amandoua la primul copil. acum am luat un no-name parca vad ca ma tizne pana la facultate si un aparat salin ca poate poate dormim mai bine. la haine nu m-am uitat sa nu mi-a sarit nimic in ochi, tot mi se parea ori urat, ori prea pretentios ori mult prea scump pt ce erau. prefer tot firmele medii...daca prind si o reducere m-am scos. piticul s-a plimbat cu poneii si ne-am uitat la avioane asa ca a fost o iesire ok si pt el. apoi m-am oprit in carrefour sa luam de facut mancare si m-am mai lipit de niste body-uri de la marca lor super ok(4buc 35lei). am luat si niste file de cod pe care cred ca il arunc directpuuute!!!imi vine sa ma urc in masina sa fac scandal dar nu mai am putere. asa ca fac doar o dorada si niste pui.
cam asta ar fi raportul pe scurt.
ah am luat si ulei de eucalipt o sa pregatesc o lapta si in sufragerie dar ii pun si la baie cum m-ati invatat.

gasca

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

FELICITARI LIA! SA AI PARTE DOAR DE BUCURII ALATURI DE MATEI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

FELICITARI LIA!

BUN VENIT PE LUME BEBE MATEI-IOACHIM!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Felicitari LIA....bine ai veni Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marypop74 spune:

Felicitari Lia!!!!
!!!!!!!!!!Bine ai venit bebe Matei, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa!!!!!!!!!!!!!

Mary 37+ saptamani cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Felicitari !!!!
Carola
Firicel
Lia
Dana

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

bine ai venit matei !!! felicitari lia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Felicitari, Lia si Dana! Refacere usoara, bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput