Brumarei. N-D(94)- Bravo uratica! Bravo marypop74!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

Rania si Vanessa - va tin pumnii si sunt alaturi de voi!
sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Doamne ajuta sa fie bine Vanessa!
Eu cred si sper ca totusi nu este motiv de panica. Cand am fost internata in spital cu cerclajul era acolo o mamica ce nascuse la 37 de saptamani si bebelusul avea mici probleme de adaptare la mediul extern. Adica era perfect sanatos, doar ca facea mici crize de apnee (uita sa respire) si l-au tinut cateva zile la oxigen. Si-a revenit baietelul si au plecat bine merci acasa.
Fetelor, mie cine imi mai face galerie daca voi majoritatea nasteti luna asta?

30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia7

Eu cred si sper ca totusi nu este motiv de panica. Cand am fost internata in spital cu cerclajul era acolo o mamica ce nascuse la 37 de saptamani si bebelusul avea mici probleme de adaptare la mediul extern. Adica era perfect sanatos, doar ca facea mici crize de apnee (uita sa respire) si l-au tinut cateva zile la oxigen. Si-a revenit baietelul si au plecat bine merci acasa.

30s

pai fetele care nastem .....poate avem timp de galerie pana nasti tu ca noi pana atunci ne facem mari...

dar, o intrebare....aici ai vrut sa fii cu noi...sau de ce te-ai inscris la noi?
ca puteai sa te inscrii la ianuarie-februarie....ca daca nasti abia in ianuarie...ele sunt mai apropiate ca termen de tine........

sa nu te superii...eu nu vreau sa te trimit acolo...doar zic si eu asa....bine?
sa nu te superi!!!!!!!!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 37+ cu Adam Eduard

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulia7

30s

cele care nasc luna asta si cele care nasc luna viitoare... nu dispera, suntem alaturi de tine

Nina, 34s+,
AMR minim 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor !
sunt si eu alaturi de rania si ma rog pentru vanessa !

doamne , ajut-o sa fie bine , sa treaca peste asta si sa creasca mare sanatoasa !

fortza rania , dumnezeu sa-ti dea putere sa fii alaturi de micuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vesti bune!!!
Au scos-o pe Vanessa de pe oxigen si deseara sau maine dimineata o da la mamica in salon.Acum am sunat-o pe Rania, tocmai venise de la fetita si mi-a dat vestile bune. Zicea ca a vb si cu doctorul, si cica au pus fata pe oxigen si in incubator ca avea 2800g, si acolo un copil e considerat cu greutate normala intre 3-4 kg. Pai nu puteau sa ii spuna si ei de la inceput?! Au lasat-o saraca sa se perpeleasca de grija! Si asta in Grecia, nu in Ro.
Rania va multumeste tuturor din suflet pentru sustinere si va doreste nasteri usoare si recuperari usoare celor care sunt mamici.

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 37 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

30s
[/quote]

pai fetele care nastem .....poate avem timp de galerie pana nasti tu ca noi pana atunci ne facem mari...

dar, o intrebare....aici ai vrut sa fii cu noi...sau de ce te-ai inscris la noi?
ca puteai sa te inscrii la ianuarie-februarie....ca daca nasti abia in ianuarie...ele sunt mai apropiate ca termen de tine........

sa nu te superii...eu nu vreau sa te trimit acolo...doar zic si eu asa....bine?
sa nu te superi!!!!!!!!!!!!

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 37+ cu Adam Eduard

[/quote]

Am scris ieri ca am fost mirecuri la doctor. Teoretic am DPN-ul pe 14 ianuarie, dar si cu cerclaj si contractii non stop, cu stat la pat, trombofilie si cu un bebe care pare sa creasca mai repede decat ar trebui (avea 1,5kg acum 4 zile), doctorita mi-a spus ca daca prind Craciunul ea se declara multumita. Astept urmatoarea eco (peste doua saptamani si jumatate) si o sa modific si DPN-ul in functie de cum evolueaza lucrurile. Oricum, se pare ca fac sarbatorile in spital. Voi o sa faceti bradul si eu o sa stau cu emotii

30s

30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

iulia, mai sunt minuni in lume...asa ca eu sper sa ajungi pana la termen...si nasti in 14 cum e nascut si al meu primul......pentru ca e cel mai bine pt bebe sa stea la caldurica si sper sa nu se grabeasca sa se nasca anul asta......si impodobim bradul toate si nu stam prin spital.............:)
ai grija de tine, roaga-te si stai in pat...poate se mai intmapla minuni...
Doamne ajuta!

CE BINEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
Vanessa asa te vreau!!!!!!!!!!!

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 37+ cu Adam Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

LA MULTI ANI: mihaela si many-bany!

Iulia, bine ai venit!

Felicirari, Rania! Bine ai venit bebe Vanessa, sa fii sanatoasa!

Dana, bine ati venit acasa, acomodare usoara! Bebe fara colici!

Felicitari, Uratica! Bine ai venit pe lume, bebe Gabriela! multa sanatate!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Felicitari, Rania! Bine ai venit, Vanessa! ma bucur din suflet ca totul este bine pana la urma...

Felicitari, Uratica! Bine ai venit, Gabriela!

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

Mergi la inceput