Brumarei. N-D(94)- Bravo uratica! Bravo marypop74!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

diana, sa stii ca la asta ma gandeam si eu azi noapte

iulia bine ai venit

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

va multumesc mult, mult de tot pentru urari!
azi am implinit 34 de ani, e putin ireal, parca a trecut timpul prea repede, nu stiu cum am ajuns sa fiu asa "tanti"
eu sunt un pic mai copilaroasa, nu prea ma simt/manifest conform varstei
acum cu apropierea nasterii, nu am facut mare lucru azi, mi-au dat fetele trezirea la 7, ca e sambata si nu merg la scoala/gradi, cand abia asteapta sa vina sambata sa doarma, am stat pe acasa pana pe la 11, ca nu mi-a fost bine, am avut o noapte dificila, multe arsuri,nu am prea dormit.

pe la 11 m-am mobilizat, am plecat cu sotul, fetele , mama la pitesti, am fost la piata si mi-am luat pere la greu, vreo 7 kg, imi plac mult si mi-am luat sa am, am fost la cofetarie, ne-am plimbat, am fost la biblioteca si am mai luat carti.apoi am fost la cumnata mea,am cules mere si nuci,am stat in curte
sa ma fi vazut pe mine care abia ma misc jucand badminton...am zis ca poate un pic de miscare ajuta si nasc si eu mai repede...
acum am ajuns acasa, sotul chinuie pianul si va face un foc la semineu, stam linistiti si asteptam sa nasc .

recuperare rapida loredana, ma bucur ca sunteti bine, va tin bine sa treceti peste problemele cu alaptatul stiu cat de greu si dureros poate sa fie

rania, nastere usoara,sa fie totul bine cu tine si cu bebe

va multumesc inca o data pentru urari
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mihaela, suna ca-n filme la voi, foc in semineu, pian, liniste si asteptarea nasterii lui bb3

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Luny merci pana acum n-am incercat spanac crud maine ma duc sa cumpar sunt tare curioasa daca mi-o place

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

A venit brumarica Vanessa!!!!
rania_s "La ora 18 a venit pe lume brumarica Vanessa. Are 2800g si 53 cm! Va pupam pe toate, si scoatem si noi motatele pentru urmatoarele mamici. Am nascut natural, fara epidurala"
Iar in alt mesaj zice "Eu sunt bine, din 3 incercari a iesit. Nu a fost greu. Mult curaj la urmatoarele mamici"
Felicitari mamico Rania, acomodare usoara cu Vanessa si mult laptic!
Bine ai venit pe lume brumarica Vanessa!

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 38 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Bun venit, brumarica Vanessa !!!

Nina, 34s+,
AMR minim 30 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buuuuuuuunaaaaaaaa feteleeeee!!!!

ce de activitati avem aici...
sa incep cu felicitarile

BRAVO LIA...BRAVO MATEIUT
BRAVO RANIA...BRAVO VANESSA

38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby
AMR 1ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Rania, felicitari, sa iti creasca bebelina, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Recuperare usoara!

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

Felicitari Rania! Bine ai venit brumarica Vanessa!

Dana, cum a fost? Ce faci? cum e bebe?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

DIN GRESEALA AM DAT ENTER

noi am venit acasa,suntem bine acum pt mine ziua de ieri a fost de cosmar pt ca am avut niste dureri f mari dupa ceza dar uite ca a trecut si acum suntem acasa
pitica este si ea bine...tocmai a beneficiat de prima baita la care s-a comportat ca un ingeras a papat si acum face nani.sa vedem cum om trece de prima noapte impreuna.
fetele va multumesc mult pt toate urarile si incurajarile...aris m-a tinut la curent cu tot

acum va las ...ma duc sa-mi admir pitica
va pupi

38+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby
AMR 1ZI

Mergi la inceput