Strugurasi de sept-oct 2011 **02**
Raspunsuri - Pagina 14

andr@ spune:
si inca ceva mamici : noaptea cand il alaptez imi adorme ff repede, nu stiu daca rezista sa suga jumate de ora, si aia cu tras de nas, de urechi, de falcute, nimic; il pun sa ragaie dar nimic, pot sa-l tin si o ora ca nimic; il culc asa, il pun pe o parte ca in caz ca-i vine inapoi sa nu ne inece, dar niciodata nu ia venit inapoi, insa are niste gazeee mama mama; ce sa-i fac sa poata ragai seara si cum sa-l tin sa nu-mi adoarma?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE CEA MAI FERICITA MAMICA!!

andr@ spune:
klau pune carpe cat de fierbinti poti suporta si maseaza-te,mai ales acolo unde zici ca te doare; si eu mai patesc asa,si d upa ce ma masez incet incet ma lasa

andr@ spune:
ionela ce ingerasi ai tu acolo cum e, rezisti eroic?

marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didianana Marryan cumpara chimen la punga de la alimentara, pui o lingurita la o cana, apoi strecori. Si noi facem faza cu tipatul la san, imi scoate peri albi.Eu am chemat dr ca am crezut ca are otita de tipa asa cand suge..Si la noi tot seara de obicei apar crizutzele ![]() ![]() Aseara a dormit 5 ore, in sfarsit ![]() ![]() ![]() |
neata...
didiana nu gasesc sub nici o forma acest ceai la noi

Cea mai fericita

Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!,ceai,laptic,suculete,ceva?
Mikka moaaam ce frape zici tu acoloo!!!
Eu halesc acum,sper sa ma lase pitica, ca mi-a facut un pic creierii franjuri ultimele doua zile ,si nu reusesc sa ma prind de la ce. A durut-o rau burtica, cum nu a durut-o niciodata,si se strange,si da din p-icioruse,si le freaca unul de altul,iar mie mi se face sufletul faramite
. Dar trece si asta,toate trec
.
Ionela nu ma mai satur sa privesc pozele si filmuletele,le-am reluat de multe ori de aseara de cand le-am vazut si imi plac tot mai mult. Transmit atatea emotii ca ma simt coplesita doar privind,nici nu imi pot imagina ce simti tu
!
Revin,am apucat doar sa iau doua furculute din mancare ca plange deja.
Va pup
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)

zubi spune:
neatza fetele
( iar e innorat rau la noi )
Hayat, multumesc, la fel si voua...am facut o gramda d edulciuri si am mancat mi s-a aplecat...si ziceam ca incep cura..
A venit o prietena pe la noi si ma tot vaitam io ca mi se pare ca ma ingras mai mult,si m-a atentionat sa am grija,ca ea dupa sarcina a pus 12 kile...mie mi s epare ca ma ingras intr-un mod alert, m-as duce la aerobic ceva nu stiu
Lali, imi pare rau dar nu te putem ajuta cu meiul:)..chai rnu am gatit nicidoata si nivi indi...altceva, linte, orez, naut...? cu aste t eputem ajuta
Kora, felicitari pt botez
programul nostru e cam asa:
treizrea la 8, papam, gangurim pana la 9, adoarme pana pe la 11 -12, masa, iesit afara, doarme pana pe la 3-4, masa, somn iar pana la 7, masa, si apoi somn dar cu intreruperi si la mami in brate pana la baita, adik la ora 9, si la 10 terminam cu baita, papa si nani pana la 8 dim
azi cre ca mergem la vaccin:((((

May3 spune:
mikka, numai lapte de la mine, fie de la san, fie din biberon dupa ce ma mulg cand are crize si nu vrea sa ia sanul.
helena, seidana merci pentru complimente :)
kora, merci de raspuns.
seidana, in carut o las. si acum tot in carut e ca a adormit in drum spre casa.
sper ca am raspuns la toate :D
noi am fost de dimineata la analize si ne-a intepat. a plans mititica, dar nu rau. spre sfarsit a adormit cand inca ii mai storceau alea sange
maine avem rezultatele. sper sa fi scapat de icter sau macar sa ii fi scazut bilirubina aia.
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro

mikka11 spune:
Buna dimi! Noi ne-am trezit de la 6 insa azi-noapte am dormit de la 22.00 la 3.00 (aprox), cred ca m-a auzit fata ca am parat-o la voi si a zis sa mai indrepte lucrurile
Didi bine ai revenit, mi-a fost dor de tine. E nici nu mai incerc sa o pun in patut, se trezeste imediat, parca simte...faza e ca acum sotul insista sa o las cu noi in pat ca e mica si are nevoie sa ii fim cat mai aproape
, de ce sa planga cand poate dormi foarte bine intre noi.
Hellena chiar ca e cuminte Petru si dulcel foc
Camady avem 5500 gr acum, la aproape 7 saptamani ( fara o zi)
Sei multumim mult de aprecieri.
Cu al meu ma cert la greu la baita fetei, culmea e ca el e plin de observatii, ba ca nu o tin bine, ba ca ma misc prea incet, ba ca nu stiu ce mai fac dar cand i-am spus sa o spele el daca eu tot nu ma pricep a zis ca nuuuu, pai cum, el nu stie ce sa ii faca
Ce draguta esti tu, ai cate o vorba buna pentru fiecare, inseamna foarte mult
andra tu te plangi ca iti adoarme bebele prea repede la san noaptea, adica la juma de ora??A mea suge noaptea maxim 5 min, nu reusesc cu niciun chip sa o fac sa pape mai mult
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

May3 spune:
si noi noaptea 10 -15 minute daca suge. eu o tin juma de ora,d ar adoarme, o trezesc si tot asa.
daca nu ragaie, o pun in patut. daca are aer de scos incepe sa se foiasca peste 10-15 min si o ridic atunci, scoate si se culca la loc.
seidana, un carusel normal. nush de care sa zic ca e :)
eu inca nu-i fac baita. o ajut pe soacra mea. ea e pionul principal
fata mea trebuia sa manance acu juma de ora si vad ca nu s-a trezit. cred ca a obosit o rau luatul asta de sange...
mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011
zebraroz.ro