Strugurasi de sept-oct 2011 **02**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Sei, ce program fain aveti.
Eu daca o scot pe Maia cand nu doarme strans afara revin in 5 minute :))). Ca incepe a urla de numa numa... :(
Azi pana la urma am iesit doar la balcon :(

Noi inca nu avem program :(

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

asa face si Lera, uneori ezit sa o scot cu zilele afara, din cauza asta, nu ii place infofolita si plinge mereu, mii greu zingura sa ies cu ea.....nu avem nici un fel de program si uite ca ne apropiem cu pasi repezi de 3 luni

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

poze: https://picasaweb.google.com/108578660653110075445/BebeTudorPrimeleZile?authkey=Gv1sRgCMaSjPvZ-brpqgE

Mami fericita de http://lb2f.lilypie.com/i1i3p2.png" target="_blank">Mihnea si de Tudor
http://mihneapuimic.blogspot.com/" target="_blank">blogul meu cu amintiri

ionela foarte frumoasa familie ai, mia placut tandemu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Sei, ce program fain aveti.
Eu daca o scot pe Maia cand nu doarme strans afara revin in 5 minute :))). Ca incepe a urla de numa numa... :(
Azi pana la urma am iesit doar la balcon :(

Noi inca nu avem program :(

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena.. poate mai tii minte ca acu vreo 2-3 sapt ma plangeam ca micuta mea nu suporta sa stea in carucior , ca urla cand o pun in el ca ars... eiii... a venit momentul ca intr-o dupa masa sa planga sa planga pana am bagat-o in carucior, fara intentia de a iesi afara,.. in 3 sec a adormit bustean si a dormit pe hol
9in casa) 4 h..acu face scandal cand ne punem caciula in cap, can ajunge in carucior se linisteste.. asa ca nu dispera...

Sa vedem ce ne iese .. azi de la 7 la 11 a stat treaza , de la 11 la 13.45 somn, papa, joaca.. de la 15 doarme , inca, am scos-o afara .. sper ca pana dupa baie sa nu doarma si sa dormim noaptea mai bine...

Mikka... vorbiti amandoi , nu va certati, eu inca inainte de sarcina ii explicam alui meu ca trebuie sa fim uniti, sa nu ne certam, sa aiba rabdare...ei am avut si noi cateva suparari si o cearta de cand e Elena, insa in rest chiar vb azi ce ne-am calmat amandoi..Copilul simte, eu sunt obosita.. nu merita supararea, mai bine impartiti treburile ii soliciti mai mult implicarea, si eu il neglijez insa norocul meu e ca intelege.. azi am mancat salam si icre , el a propus ca sa nu ma obosesc cu mancarea sa ma odihnesc..
In primul rand comunicati mult...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

nici noi nu ne protejam de e sa fie....la cit a durat primul..greu sa fie dar si imiplinita sa ma simt

si eu suunt curioasa cine va urma cu testu pozitiv prima din grupul nostru

Mergi la inceput

Marryan, imi pare rau ca tot cu colici sunteti...
Poate micuta e obosita de aceea nu isi tina capul bine, noi dupa somn suntem varza, capu cade in fata, in spate.. pana nu se trezeste bine...
II dai ceva ? ce ceai bei?
Eu zic ca tu ramai prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

buna seara mamici,

vin la apelul Seidanei,

nu am cu ce ma lauda, irinush si jade zic ca ele au cei mai coliciosi copii....pai stati ca noi suntem primii, am obosit si fizic si psihic si sunt darimata....DAR ma readun, beau muuuult ceai de tot felul si mergem inainte.
Lera e o fetita cu caracter asa cum am mai scris si la odisee, obtine tot ce isi doreste, doar prin plinsu ei isteric mama cedeaza, dar las ca trecem noi de perioada asta.

Noi incontinuare regurgitam cind mai mult cind mai putin, imi spuneti si mie daca stiti mamicile cu experienta cit dureaza regurgitarea la copii, pina la ce virsta am sa stau si eu mai calma sa imi beau cafeaua linistita dimineata si nu la 12 cind nu mai pot de foame, inca mie frica sa o las sa doarma nespuravegheata
Kaka facem si noi rar, mai nou facem verzui e greu se screme de numa la fiecare besinuta, off nustiu ce nu ii ajuta nimika pu burtica, nu aveam prb de facut kk pina la 2 luni, dupa a inceput sa faca rar si mai consistent, diferita de culoarea cu care eram obisnuita.
Vineri am fost la oftalmolog ca mai avem urme de conjuctivita, lacrimeaza un ochisor si mai are si secretie galbuie uneori, vad ca deja in 3 zile ia disparut lacrimarea si puchinutii cu picaturile administrate de dr.
Eu nu cred in babisme, de cele mai multe ori ne dau peste cap de cit sa ne ajute, uite ca si eu nu cred ca copilul se cere botezat....si noi dupa botez am plins mai mult, ni sa schimbat vocea la plins, doamne ca mi se face rau pe lok cind o aud cum plinge asa....uneori isteric ca lesin linga ea.
Nu mai tin minte ce si cum ati scris ca eu chiar nu reusesc sa deschid PC sunt zile cind citesc seara pe la 1-2 pe diagonala macar sa stiu ce mai fac bebei vostri, insa de scris sunt frinta rau...
acum mi-a dat sotu 5 minute de forumeala, fetita nu sta cu el plinge si eu nu pot sa scriu si sa raspund, sper sa ma scuzati, cum ma reamenajezi cu Lera, atunci voi fi mult mai prezenta decit acum...insa nu ezit sa raspund daca cunosc, si sa va povestesc despre ce face fetita noastra. Noi nu mai tine capul sus atit de bine, de gingurit a uitat, acum are un tipat deosebit ca se sperie si ea cind il face
va pup pe toate si va doresc un sf de weekend cit mai relaxant

Cumpara.i Nan AR(antiregurgitare) este pt bebi cu stomacel sensibil

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Marryan, imi pare rau ca tot cu colici sunteti...
Poate micuta e obosita de aceea nu isi tina capul bine, noi dupa somn suntem varza, capu cade in fata, in spate.. pana nu se trezeste bine...
II dai ceva ? ce ceai bei?
Eu zic ca tu ramai prima

off nustiu sei sper sa i treaca ca de nu...ma inarmezi cu un sac de rabdare si un butoi cu apa pina i trec.
nu ii dau nimik ca nu o ajuta, dopar o tin pe burtica de 4 ori pe zi si face pirtzuri si plinge de numa
eu beau Hip pentru lactatie, apilac la fel pentru lapte si ceai de roibus...cert este ca acest cea de roibus il beau dimineata si seara si imi pare mie ca se mai linisteste putin...macar am si eu ragaz sa respir...dar ne facem noi fete mari...zen tre sa fiu mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Citat:
citat din mesajul lui marryan

buna seara mamici,

vin la apelul Seidanei,

nu am cu ce ma lauda, irinush si jade zic ca ele au cei mai coliciosi copii....pai stati ca noi suntem primii, am obosit si fizic si psihic si sunt darimata....DAR ma readun, beau muuuult ceai de tot felul si mergem inainte.
Lera e o fetita cu caracter asa cum am mai scris si la odisee, obtine tot ce isi doreste, doar prin plinsu ei isteric mama cedeaza, dar las ca trecem noi de perioada asta.

Noi incontinuare regurgitam cind mai mult cind mai putin, imi spuneti si mie daca stiti mamicile cu experienta cit dureaza regurgitarea la copii, pina la ce virsta am sa stau si eu mai calma sa imi beau cafeaua linistita dimineata si nu la 12 cind nu mai pot de foame, inca mie frica sa o las sa doarma nespuravegheata
Kaka facem si noi rar, mai nou facem verzui e greu se screme de numa la fiecare besinuta, off nustiu ce nu ii ajuta nimika pu burtica, nu aveam prb de facut kk pina la 2 luni, dupa a inceput sa faca rar si mai consistent, diferita de culoarea cu care eram obisnuita.
Vineri am fost la oftalmolog ca mai avem urme de conjuctivita, lacrimeaza un ochisor si mai are si secretie galbuie uneori, vad ca deja in 3 zile ia disparut lacrimarea si puchinutii cu picaturile administrate de dr.
Eu nu cred in babisme, de cele mai multe ori ne dau peste cap de cit sa ne ajute, uite ca si eu nu cred ca copilul se cere botezat....si noi dupa botez am plins mai mult, ni sa schimbat vocea la plins, doamne ca mi se face rau pe lok cind o aud cum plinge asa....uneori isteric ca lesin linga ea.
Nu mai tin minte ce si cum ati scris ca eu chiar nu reusesc sa deschid PC sunt zile cind citesc seara pe la 1-2 pe diagonala macar sa stiu ce mai fac bebei vostri, insa de scris sunt frinta rau...
acum mi-a dat sotu 5 minute de forumeala, fetita nu sta cu el plinge si eu nu pot sa scriu si sa raspund, sper sa ma scuzati, cum ma reamenajezi cu Lera, atunci voi fi mult mai prezenta decit acum...insa nu ezit sa raspund daca cunosc, si sa va povestesc despre ce face fetita noastra. Noi nu mai tine capul sus atit de bine, de gingurit a uitat, acum are un tipat deosebit ca se sperie si ea cind il face
va pup pe toate si va doresc un sf de weekend cit mai relaxant

Cumpara.i Nan AR(antiregurgitare) este pt bebi cu stomacel sensibil

marina multumesc mult, insa nustiu e bun si daca eu alaptez exclusiv?

Mergi la inceput

Maryyan nu-i bun daca alaptezi, probabil marina nu stia...
Ma repet : fa-ti ceai de chimen, noi suntem fara colici de cand il beau.. si am reintrodus laptele si iaurtul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Maryana eu zic k e bun noi folosim Prenan si copii nostri au luat foarte bn in greutate...Ac nu stiu ce sa spun k tu alaptezi stiu k se face un tratament nu mai stiu cum se numeste

Mergi la inceput