Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
madutza_bra spune:
Hello!
am intrat sa va salut si pt azi. Am fost la mama cu copii si am mancat coliva 

, acum bag apa la greu ![]()
strumph, tot n-ai aparut?
am vazut pozici cu Lucas dulce , casuta frumoasa si mami slabaaaa ![]()
![]()
revin mai incolo

simonacip spune:
ce gospodine ally, roxy
Dc tot suntem la capitolul asta -ma refer la placut ce citim- hai sa va spun ca si mie imi place sa va citesc pe amandoua.
Si pe Miki, miki da sfaturi intelepte...calmeaza instant. Felicitari pt geaca, tot e ceva. Maine ghetutzele!
Ally, ce bine ca nu-ti mai cade parul...(cred ca d ela negresa
)La mine tot cade, desi l-am tuns serios si l-am mai inchis putin....
Fete, dc gasiti vopseaua minune sa nu tineti secret...si eu vreau!!!
Delia, ce-am mai ras cu coafatul!
Catank, costumatiile sunt fainoace tare, mai ales ale fetei imi place ca ai dat prim plan ca ma chimombeam sa vad material/model. Sunt grozave!!Deloc sobre.
Someleac..
dificila varsta. Sunt sigura ca pe langa episodul asta 'interesant' dintre mama si prietna Dariei sunt multe aspecte pe care Daria nu le cunoaste Spune-i sa nu judece relatia prietenei cu mama sa doar dupa mistoul acela..poate sunt alte lucruri care nu i-ar cadea asa bine.
sa fii inteleapta (cum stiu ca esti)si sa gasesti puntea dintre voi.
Lavi, misto casutza..Tu esti slaba de-a dreptul...cred ca tu cand spui ca mananci cioco sau napolitane....altceva nici nu mai papi in ziua aia, asa-i?
Ioana, e o dulcetzica fie-ta si mie mi se pare grasunica.
Cami, LMA Petrei!!!si va multumesc celor care ne-au mai urat, sunteti dragele mele toate!
catank spune:
Seara buna!
Ioana dupa baie a adormit instant, sotul a plecat la servici(e de noapte) iau eu va spun scur somn usor si sa visati frumos!!! nu inainte de a mai scrie 2 vorbe.![]()
roxycosmetice imi cumpar, imi plac, dar nu prea le folosesc
, un fond de ten, rimel..un ruj ocazional si cam atit...In schimb spuma de par si fixativul sunt de baza. Asta cind plec de acasa. In schimb la parfumuri sunt pretentioasa tare
, nu-ti spun cit as fi in stare sa dau pe unu daca imi place![]()
![]()
sotul stie![]()
Problema mea majora sunt ridurile de expresie 
, de mic copil am ''stat pe balta cu ochii in soare'' fara ochelari si sapca ptr protectie... si sunt tare nemultumita din acest pct de vedere. Am incercat muuulte creme, dar stiu ca nu exista una care repara PE BUNE! Daca ar fi dupa mine maine ''m-as opera''
dar sotul cica sunt frumoasa si asa
.... Trebuie sa fac ceva in acest sens!el ma minte, stiu, simt asta!
Am incercat in ''tinerete'' si citeva vopsele pe parul meu, ...am fost si fff blonda, si roscata(din tomata mea sotul nu ma scotea) si bruneta...
nu-ti vine sa crezi, asai? Eiiii... ale tineretii vremuri. Ideea era ca ma plictiseam si imediat schimbam culoarea. A venit si vremea cind am constatat ca unele fete se chinuie din voopsea sa ajunga la o nuanta de par ca a mea. Se mira coafeza alegerile mele
...mereu imi spunea ca imi stric parul.
Am cred mai bine de 8-10 ani daca nu ma insel de cind nu m-am mai vopsit.![]()
simonacipofff, cum reusesti tu sa ne mai si scrii la fiecare in parte doua vb. Te admir tare!
Multumesc pentru aprecierile legate de hainute, ...in realitate sunt mai dragute, in foto personal nu-mi place f tare cum arata. Sunt materiale finute, moi, se ''lipesc'' de tine. Costumasul baiatului are acelasi material ca rochita fetei, si este si matlasat-grosut(cred ca asa se spune) cu bumbacel. Aici cam greu gasesti ceva de calitate si sa-ti mai si placa... Sa fie ei sanatosi! Nu va fi mare tam-tam, 12 persoane, ..parinti, frati si fini...cam atit, ...acasa in familie.
ioanna
falcutele grasane. E dulce foc!

mikisi eu te admir tare mult![]()

madutzacu ce ocazie ai mincat coliva? Mai sa stii ca si tata-socru a fost la pomana, la cineva sa manince. Deci? S-a facut ceva ptr morti sau coincidenta? Sau tu ai mincat faa motiv? Ca pe mine ma mai apuca uneori sa fierb arpacas in lapte cu miere ......foarte bun este. Ei, sotul zice ca ce am de fac coliva?
ca trag a rau, si nu maninca
. Eu da, ...o ador.
Cred ca fug la somnic, ... respira Ioana asa de placut, ma trage la somn.
Pupici tuturor!
p.s. sper ca strumphysa nu fi patit nimic, chiar ma pune pe ginduri. Daca pina maine la ora 12 nu apare ii dau un ''semn''.
bb_yasmi spune:
hai ca ma citit doar ce imi era adresat mie ![]()
![]()
simo, mada, ally 

multumim frumos!!
simo, sa stii ca am bagat la greu de vreo saptamana incoace, sincer am cam exagerat... doar pizza, gratare, cartofi prajiti , tort, napo, cioco, cola
la orice ora
rezultatul...2 kg in plus!!!!! nu ma deranjeaza deloc, ca si asa mi se parea ca eram cam slaba...dar...da exista un dar
ma enerveaza la culme ca doar pe burta se pun 
tu cum mai esti cu kg???
mada, 
cum stai cu dieta???? azi ti-ai permis o mica evadare??? sa iti fie de bine coliva papata..si mie imi place 

am dus broscutele la verisoara mea si avea facut tiramisu....
asta dupa ceafa condimentata la gratar cu cartofi prajiti si sos de usturoi mancat acasa 

de luni as vrea sa incerc un regim de detoxifiere (NU DE SLABIRE!!) delia, mada ma puteti ajuta???? doar o saptamana
ca in wk este ziua verisoarei mele si i se taie motul nepotelului meu....
deci iarasi chefuiala 

ally, roxy si eu am tot fasole cu ciolan facuta
dar pt sot eu nu ma prea omor dupa ea....iar ally pt luni, marti am cumparat o varza sa fac varza cu afumatura pt sot si salata pt mine cred .
miki, scrisesem in pag anterioare, nu stiu daca ai citit sau daca te intereseaza dar am vazut ca ai scris ca ii cauti ghetute lui vlad. 
mamica implinita cu 2 comori !!
bb_yasmi spune:
simo ce culoare ai acum la par??? vreau sa vad si eu@!!!!!
catank, dar daca iti spun ca eu folosesc DOAR rimel si creion negru aproape zilnic si atat!!!! stii cumva un remediu naturist pt regenerarea parului???stiu clasicul ulei de ricin+ulei de masline+vit A etc.
bb_yasmi spune:
de vopselele de par organice, bio, fara amoniac, coloranti chimici ati auzit ceva????
simonacip spune:
Catank
nici eu nu prea m-am protejat la viata mea (ochelari buni, palarii) si la ce verge am pe burta, e clar ca nu am pielea ok...am inceput sa am si eu riduri...dar ce sa facem, e deja si varsta
La vara imi iau si eu niste ochelari fitzosi, na sa am o scuza. STai tu linistita ca esti frumoasa tare si nu-ti trebuie nici o crema.
Lavi, pai m-am vopsit mai inchis, dar uite ca la baie se tot deschide...Mai ales in fata am suvitze cu par mai deschis si da senzatia ca inca e blond...o sa fac poze...cu kgmele...prost..ma invart 59-60
sunt intr-un blocaj...cum dau jos cum ma simt ok si maninc..Suncile mele (tot pe burta, desigur!!) au un simt al conservarii ff puternic
Deci tu esti prea bine. AS vrea eu kgmele tale. Tu nu te stresa degeaba, nici prea slaba nu e ok

fug ca-mi pocneste capul!
bb_yasmi spune:
nu simo, ma intelegi gresit nu sunt deloc stresata!! sunt pe acolo pe unde mi-am dorit
acum 1 an aveam cu 13-14 kg mai mult ![]()
cu ce ti-ai inchis culoarea la par?? asta e nasol la blond ca la primele vopsiri peste tot iese blondul la suprafata
asta daca nu pui negru 
cat despre kg tale..hm...nu stiu cum ti-ar sta la 53 de kg asa cum iti doresti..eu te vad frumoasaaaa tare asa cum esti acum!!