Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxy, si eu caut....doar ca eu vreau sa renunt la blond!! am vazut ca se pune accent mult pe ciocolatiu, maro natural.... eu renunt ca mi s a "slabit" parul de la atata blond.

mamica implinita cu 2 comori !!

eu de mult vroiam asa, ciocolatiu, bej...dar niciodata nu-mi iesea ca lumea si numai ma enervam. asa ca am ramas tot la blond luminos.

este la Avon(daca ai unde sa te uiti) vopsea, vad ca au scos si astia, si am vazut o culoare acolo, Blond Bej care este asa ca o cacao cu lapte, foarte fain arata. si Blond mediu cenusiu care iar arata fain, sunt un blon mai inchis. dar iese asa?

si-a luat cineva de la Avon? cum or fi? ca eu la cate voopsele am incercat numai Londa mi-a placut si a iesit si culoarea cum am vrut, restul nu.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy mie singura care mi-a iesit (inafar de ce imi face cofeza mea!!) este vopseaua folosita de andreea si simona, garnier 111 sau 113 . mie avon-ul nu imi inspira deloc incredere de calitate. eu vreau sa incerc un nuantator, sau un sampon sa ii dau o tenta mai naturala apoi sa il mai las sa isi revina. oricum orice as folosi acum primele dati o sa iasa inapoi blondul la suprafata! sufar dupa blond dar nu se mai poate!! plus ca si sotul ma bate la cap sa imi fac o culoare naturala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ce fac blondele?stati la birfa asai? Una nevopsita primiti?

Roxy, bb_yasmi... multam mamici ptr aprecieri. Legat de papa, na ca nu a vrut nici supa...3 linguri si pauza. Ce o fi patit?

Faine pozele cu Luca....bleachhhhhh pune mina pe broscuta, eu nu l-as fi lasat. Auzi la el, sa o bage in gura...

Casuta e superba cu voi pe linga ea. Acusi va mutati

Mergi la inceput

hai ca m ai facut curioasa si m am uitat la avon...imi plac nuantele 8.3 si 7.1

Mergi la inceput

catank micuta ioana!!

eu m-am plictisit!!!!! copilasii dorm de 3 ore sotul e plecat....si eu stau creanga pe net

Mergi la inceput

Citat:

catank micuta ioana!!

eu m-am plictisit!!!!! copilasii dorm de 3 ore sotul e plecat....si eu stau creanga pe net

si Ioana doarme inca de la ora 2. Eu as minca ceva dulce, ...dar nu am nimic la indemina. Mi-am desfacut o punga de pufuleti gusto.

Mergi la inceput

catank eu o cioco milka cu alune caramelizate si un pahar de cola

ma pun sa spal si eu o farfurie doua..asa in reluare

Mergi la inceput

Citat:

catank eu o cioco milka cu alune caramelizate si un pahar de cola

ma pun sa spal si eu o farfurie doua..asa in reluare

sa ai mult spor, ca dehhhh ti-ai luat portia de energie din dulciuri. Eu dupa pufuleti imi permit sa mai lenevesc.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi mie imi place blondul si nu voi renunta la el, vreau doar sa-l mai inchid, tot o nuanta de blond sa ramana...blond inchis. dar trebuie sa vad un nuantator ca nu mai vreau cu amoniac. la avon sunt cu amoniac, nu iau clar, dar vroiam sa stiu daca a luat cineva si cum sunt.

Avon-ul de ce sa nu fie de incredere? eu iau cateva chestii de la ei, de ani de zile, creion de ochi,de buze, rujuri am mai luat si sunt bune si creme de maini. eu am fost multumita de produsele ce le-am luat.
in schimb n-am fost multumita de Oriflame, alea chiar nu mi-au placut deloc.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

datorita ingredientelor si chimicalelor pe care le contin produsele.

Mergi la inceput