Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_gd/elena_gd.jpg)
elena_gd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adyrem Elena_gd, vad ca esti din Galati. La ce medic mergi? Sarcina usoara si fara probleme. |
Buna, sunt din Galati dar momentan locuiesc in Polonia si am aici un medic care se ocupa de sarcina. In Galati mergeam la d-na doctor Bucatanschi.
Din categoria medici buni in Galati cred ca ar mai fi Dr. Ioana Pop si Dr. Mariana Dinu.
Sarcina usoara si tie si bebei sanatosi !
Elena
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Ramonika, te rog eu sa faci tu noul capitol, folosind contul comun, ca sa nu mai copiez eu iar totul. Plus ca netul asta imi tot face figuri. Cand imi e lumea mai draga pica, si isi revine cand vrea el.
Promit sa completez eu cu adresele de mail, de cont si de pe picasa.
Si urmatoarele capitole le fac eu, daca e
Pupicei!
Astazi am papat asa cu pofta! Fara greturi, fara arsuri...yeeiiii! Si am papat si o prajiturica. Eu care am cam fugit de dulciuri pana acum
Daca nu-mi face fitze netul, poate intru si mai pe seara!
Kiss u all!
Elly 14+ si Babyboom
![](images/user_woman.png)
miha81 spune:
Multumesc tare mult pentru urari, sunteti tare dragute. Noroc ca aici sunt Miha si v-ati prins pentru ca desi ma cheama si Mihaela toata lumea imi spune Denisa (celalalt nume) si nu si-au amintit chiar toti.
Virginia, ne mai fierbi mult? Sper din tot sufletul ca esti ok.
Elly, parola si contul comun te rog...Multumesc anticipat! A, cum scriu si eu la inceput data nasterii Biancai? (21.12.2006)?
Corina, iti multumesc tare mult! Si eu sunt tare mandra de ea! Dar si tu ai cu ce te lauda...sa iti traiasca!!
Ramonika eu o sa stau cat de putin pot(oricum 4 luni stau). Asta pentru ca la Bianca am stat un an si 5 luni dar am simtit ca m-am plafonat de tot. Plus si ca am fost tare demoralizata ca 1 an si o luna cat am alaptat nu am slabit deloc ba am mai luat vreo 2 kg.
pozeBianca