Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

buna dimineata fetelor!!!!!
sunt cea mai fericita femeie din lume!!!
azi am avut programare la eco sa il vad pe bebe :::surpriza cea mare a fost k am sarcina gemelara:::un bebe de 51 mm si celalalt de 48mm.la cel mai mare se vedea inimioara,la cel mai micut inca nu dar sper din tot sufletul sa se dezvolte normal si el/ea.

SUNT ATAT DE FERICITA INCAT IMI VINE SA OPRESC OAMENII PE STRADA SA LE SPUN CA AM DOUA MINUNI IN BURTICA!!!

VA PUP SI VA DORESC MULTA MULTA SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Addya, m-ai facut sa plang!

Felicitari tie si Almei, mi se pare tare frumos sa ai gemeni... mi-as fi dorit si eu, da' poate urmatorii!

Diana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Scuzati de absenta dar acolo unde am fost nu aveau internet.

Cum a fost pentru voi acest wekend? Pentru mine a fost obositor.
Sunt suparata ca de 3 zile nu am mai simtit bebele sa miste. Dar nu ma stresez prea tare, sper totusi ca totul sa fie bine.

Bun venit celor noi.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 14+

Mergi la inceput

Ioana la multi ani si multe amintiri frumoase alaturi de cei dragi

Corina La multi ani si sa ai o viata plina de momente fericite si frumoase.

Virgina imi pare rau de rezultate , dar si eu sunt de parere sa mai faci analizele si in alta parte, tot ce e posibil sa se insele docotrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dany2807 spune:

Buna ziua dragalaselor!!!
In primul rand vreau sa va felicit pe toate pentru minunile din burtica, sa aveti sarcini usoare si la termen!!!
Eu am 3 teste pozitive si 4 saptamani de la ultimul CM si imi doresc din tot sufletul sa am si eu o minune mica in burtica.
Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru desi nu cred ca ma incadrez in lunile mai - iunie, mai degraba in iulie.
Exista posibilitatea ca testele sa se pozitiveze si totusi sa nu fie bebe?
Cand ar trebui sa ma duc la doctor in cazul in care nu-mi vine ciclul intre timp

Multa sanatate si Doamne ajuta sa fie bine pentru toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Felicitari Addya!!!!!

Sa fie sanatosi si sa creasca mari mari la mami in burtica:*

Mergi la inceput

MULTUMESC MULT!!!
SPER SA FIE TOTUL BINE SA SE DEZVOLTE AMANDOI NORMAL.:p

Mergi la inceput

Addya felicitari pentru gemeni.
La fel si Almei , felicitari si tie.

Mergi la inceput

FETELOR,AM O MAREEEEE NEDUMERIRE SE POATE,IN CONDITIILE IN CARE UN BEBE E MAI MARE SI UNUL MAI MICUT SA NU I SE VADA INIMIOARA CELUI DE-AL DOILEA?PRIMUL BEBE AVEA 51 MM SI O INIMIOARA PUTERNICA AL DOILEA AVEA 48 MM DAR NU I SE VEDEA INIMIOARA.SPER SA FIE BN,SA FIE SANATOSI AMANDOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Buna dimineata, fetelor! Va pup pe toate, multumesc mult de urari! am mancat, am baut, parca m-au mai lasat si greturile (asta ieri), azi o luam din nou de la capat cu starea aiuristica.

VirgiL, imi pare rau ca treci prin clipe de stres, dar mai obtine o parere, asa zic si eu, TREBUIE ca minunea ta sa fie bine! Pupicei!

Crixy, nici eu nu inceput sa iau in greutate in prima sarcina decat tarziu, prin luna a 4-a, a 5-a, deci nu te ingrijora, sunt cazuri cand e absolut normal!

Addya, ce frumos ca ai gemeni! Nu mai stiu daca ai mentionat inainte, dar e o sarcina obtinuta natural? Fara tratamente, stimulari, FIV, etc? Ai gemeni in familie? Si eu mi-am dorit mereu gemeni si te inteleg cand zici ca vrei sa opresti lumea pe strada sa impartasesti vestea. Bravo tie!

Gata, intru putin si pe Picasa sa vad daca ati mai pus ceva si ma duc sa ma relaxez putin pana se trezeste pitica. Va pupacesc si va doresc o zi minunata!

Corina, mami de Bubulina 11 luni si acum 7+ (?)

Mergi la inceput