Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
alina04and spune:
Neata tuturor burticilor!!! ma intereseaza si pe mine daca este cineva care merge la Elias la domnul doctor Rotaru Octavian. Si eventual ceva pareri despre spital.
In curand mamica si am o minune in burtica
alina04and spune:
Multumesc. Creste burtica si bebita e tare cumintel (eu cred ca e fetita). In schimb am probleme cu ametelile, ma simt mereu fara vlaga si as sta intinsa in pat toata ziua daca ar fi posibil. Burtica ta ce face?
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina04and Multumesc. Creste burtica si bebita e tare cumintel (eu cred ca e fetita). In schimb am probleme cu ametelile, ma simt mereu fara vlaga si as sta intinsa in pat toata ziua daca ar fi posibil. Burtica ta ce face? In curand mamica si am o minune in burtica |
Ametelile s-ar putea sa fie de la tensiune. Si eu am, pe fondul tensiunii mici mici
Eu cred ca am un baietel in burtica, nu stiu de ce, dar poate aflam maine, cand mergem la dr
Astazi suntem mai bine, ieri ne-a tot intepat burtica si parca si in zona ovarelor ma durea. Sper sa fie bine.
Pup samburica!
Elly 14+ si Babyboom
alina04and spune:
Eu nu am mai avut ce ceva vreme dureri de burtica, acum fac un tratament cu arefam de 200 mg de 3 ori pe zi pentru fixarea sarcinii ca au fost ceva problemute si marti mergem si noi la dl. doctor sa ne spuna ce face printesa. Eu si sotul meu deja ne-am si gandit la un nume de fetita, poate ne face o surpriza si e baietel. In familia sotului meu nu sunt deloc fetite si atunci m-am gandit ca ar fi frumos sa vina si prima fetita. E targ de bebelusi la Romaero si mergem si noi poate imi gasesc ceva de imbracat ca am cam ramas fara hainute. Cu durerile de burtica am inteles ca sunt normale in sarcina si sora mea a avut si acum are un baietel de toata frumusetea. Te pup
Ellyshor spune:
Spor la cumparaturi!
Eu sunt din Craiova, si la noi sunt mai rar targuri de genul asta.
Doamne ajuta, sa fie bine printesa!
Elly 14+ si Babyboom
tigruta spune:
Neatza fetele..
Luca are insomnii in locul meu, s-a trezit azi noapte pe la 1 -2 si avea chef de joaca,m-am trezit la un moment dat si el se juca de parca era ziua, cred ca s-a jucat vreo ora..
Alina cate sapt ai? am avut si eu de cateva ori ameteli dar nu stiu de la ce.
Ellysor ma bucur ca esti mereu prezenta, e normal sa ne mai doara usor burtica..cred ca majoritatea gravidelor se confrunta cu asa ceva..bine atat timp cat nu sunt foarte dureroase..
Va pup ma duc sa duc copilul afara..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 13+
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tigruta Neatza fetele.. Luca are insomnii in locul meu, s-a trezit azi noapte pe la 1 -2 si avea chef de joaca,m-am trezit la un moment dat si el se juca de parca era ziua, cred ca s-a jucat vreo ora.. Alina cate sapt ai? am avut si eu de cateva ori ameteli dar nu stiu de la ce. Ellysor ma bucur ca esti mereu prezenta, e normal sa ne mai doara usor burtica..cred ca majoritatea gravidelor se confrunta cu asa ceva..bine atat timp cat nu sunt foarte dureroase.. Va pup ma duc sa duc copilul afara.. Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 13+ |
Te pup dulce Elena! Da, stiu ca sunt oarecum normale durerile de burtica, dar eu tot ma panichez cand vad ca ma doare
Sper sa ma mai obisnuiesc si sa-mi fie mai usor cand incepe puiul sa miste.
Duminica placuta si plimbare frumoasa cu puiul tau!
Elly 14+ si Babyboom
elena_gd spune:
Neatza burtici!
Astazi am atins apogeul...m-am asezat la masa si deodata m-am facut alba ca varul, m-au lasat toate fortele, m-au luat caldurile si transpiratiile...de l-am speriat pe iubi. Cum am inceput sa mananc mi-a trecut starea aceasta ciudata.
A mai patit cineva ceva asemanator? Sper ca bebs e bine.
Elena 8+
tigruta spune:
Elly mai bine zis alergare placuta
Elena sa stii ca am patit si eu o data cand aveam vreo 6 sapt tot asa mi s-a facut rau m-au luat toate transpiratiile nasol, am inteles ca e o scadere de glicemie..dar la fel patesc si eu daca nu mananc mi se face rau..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 13+
elena_gd spune:
Tigruta cred ca ai dreptate...de cand sunt insarcinata nu mai pot manca dulciuri deloc si inainte exageram ce e drept. O sa am grija sa mai pap cate ceva dulce.
Elena 8+