Staer

Staer | Autor: BESTUTZA

Link direct la acest mesaj

Suntem in faza in care dupa ce vazuram o multime de proiecte pentru bucatarie avusei dorinta de a face ceva multi-poli-ultra functional.

M-am decis pentru o chiuveta de colt care mi s-a parut ca mi-ar asigura mai mult spatiu in varinta peninsula.Credeam ca pot avea acces din doua parti, mai ales ca sotul meu e mare pasioant de stat in bucatarie si nu as fi vrut sa ne ciocnim in zona asta!

A venit prima recomandare de mester in ale bucatariilor care m-a spus ca ininte sa-mi cumapr chiuveta trebuia sa-l intreb!
Am crezut ca glumeste! I-am raspuns ca data viitoare o sa il consult cu siguranta!

Dupa aceea l-a interogat pe domnul sot in legatura cu instalatia de caldura pe care ar fi pozitionat-o prea sus, un robinet prea spre blat si caloriferul asezat in asa fel incat sa il incomodeze!!

Eu mai duc la gluma ,dar soata nu!

Noi ne-am arata toata disponibilitatea de a remedia ce se putea remedia, in asa fel incat "designerul" vestit sa isi poata desfasura activitea in liniste!

IN continuare domnul masurator era nemultumit, ca vezi bine el trebuie sa decupeze in spate ca sa intre tevile si e munca domle! Chiuveta e ff greu de pus,e prea lata si o sa intre apa sub chiuveta si apoi in blat!!

Plus ca era foarte grabit sa plece inapoi la serviciu de unde fugise un pic la masuratoare!-el stabilise intalnirea-noi ne-am gandit ca vine dupa serviciu...

A fugit inapoi la serviciu si bine ca a fugit imi exploda soatza de tot!El nu e de principiul lucrului cu nenisori care se pricep la toate!Dar am zis ca poate nimerim pe cineva sa ne placa si sa iesim un pic mai ieftin!

A doua zi de dimineata ma lua consoarta de o aripa,si hai la Si Pro!

Doamna foarte draguta, amabila ne-a aratat,explicat, facut simulare!Materiale bune,variate,finisaje de calitate, se vedea ca e treaba facuta de profesionisti!

Blocajul a aprut la sfarsit cand dupa multe asezari de diferite corpuri,coltul pe care sta instantul de apa calda era nefolosit!Si atunci , mi-a venit ideea mirobolanta de a pune pana in dreptul lui usi glisante care sa acopre niste rafturi puse pe perete,pe care Si Pro nu le face!!

Desi eram hotarati sa mergem pe varianta lor, lipsa asta ne-a dat peste cap!

Si am plecat la Staer! Mobila frumusica,dar la finisaje mai trebuia insistat... !NU o varietate prea mare de materiale, dar in fine, hai sa vedem daca ei fac usi glisante!FAC!Ei bine,sa vedem!

Toata simularea buna,pretul fff bun,timp de livrare 2 saptamani.Vine domnul de la masuratori acasa cam plictisit,un pic arogant, ca na, daca nu e si fudul,parca ...nu e angajat!

Zicem sa trecem peste, ca na, toti au periodele lor nasoale,dar cand citim impresii pe un alt forum,vedem ca echipele de montaj lasa de dorit,service post garantie la fel.

Vroaim sa mergem si la Komandor,dar stam prost tare cu timpul!

Intrebarea mea este: -dupa o poveste luungaaaa- a luat cineva mobila de la Staer?

E cineva si multumit??

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DANY_1984 spune:

buna!
eu mi-am cumparat acum 5 ani canapele albert 3-2-1..atunci aveau reprezentanta si in piteti..canapelele sunt bune,nu reprosez nimic calitatii..in schimb nu au respectat termenul livrarii..au zis initial ca dureaza vreo 2 saptamani si au mai intarziat o saptamana si mi-au si gresit culoarea.am comandat un crem foarte deskis si mi le-au trimis un crem inkis..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

NU, NU, si NU!!! Mobila scumpa, care la prima vedere pare ok, insa la a doua vedere este nefinisata, margini neslefuite, canapele asa-si-asa. Clar NU CALITATE! Acum 2 ani eram tentati sa ne luam canapeaua de la ei, insa pana la urma am luat de www.divanissimi.ro/" target="_blank">aici. Acelasi pret.

Acum cautam masa de bucatarie, insa tot ce au este fie extensibila in culoarea gresita , fie din sticla. De neacceptat cu un copil de 2.9 ani in casa.

Ne-au facut si noua simularea pt bucatarie, insa nu ne-au incantat cu nimic, spre deosebire de cei de la www.lemet.ro/produse/index.php" target="_blank">Lem's. Bine, in final nu am facut nici cu acestia din urma (sistem de plata in rate destul de greoi), dar nu recomand STAER sub nicio forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

As vrea sa-ti spun de bine, insa noi nu am avut bucuria asta! Am luat canapele de la ei acum 5 ani, au intarziat cu livratul, iar canapele sunt varza, s-a desfacut scaiul de pe ele, tapiteria a plesnit pur si simplu ( era ceva imitatie de piele), asa ca sezutul l-am imbracat la doi ani dupa achizitie. Plus ca sistemul de extensie al canapelei este super naspa, pernele iti fug de sub fund ( daca scaiul ala care le tine se desface orice i-am face noi). Pretul a fost destul de piperat la vremea aceea. Eu clar nu voi mai cumpara nimic de la ei!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Multam, multam!Grea problema!

Bucatarii, sisteme glisare?

Cred ca trebuie sa merg la Lem si Komandor!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput