Caderea parului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Nu ti-a dat pofta de mancare ???? Nu te-ai ingrasat in timpul tratamentului cu Revalid ??

Una din reactiile adverse ale Revalidului este , dupa cum scrie in prospect , tulburare digestiva. Pastile n-am luat , in schimb am folosit Revalid -sampon (nici nu am avut probleme prea grave), care si-a facut efectul atata timp cat l-am folosit.Acum imi fac doar o masca,nu-mi cade atata par cat sa ma ingrijorez.

Fiul unei prietene,elev de liceu, a luat Revalid, el s-a ingrasat intr-adevar dar nu cred ca numai din acest motiv. In schimb mi-a spus ca i-a distrus stomacul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

O sa incerc sa vad ce merge va multumesc tuturor pentru sfaturi

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cu Vichy Dercos fiole a incercat cineva? La mine Revalidul pastile a avut efecte in trecut dar m-am si ingrasat de la el si nu mai vreau sa-l folosesc.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Un tonic foarte pun impotriva caderii parului este Alpecin. Cu efect imediat.
Si uleiul de ricin masat la radacina da rezultate, insa nu atat de rapide.

Mergi la inceput