Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

acesta ar fi ok? philips? sau ....nu mai stiu la cine am citit
http://www.emag.ro/gatit-cu-aburi---convectie/aparat-de-gatit-cu-abur-philips-hd9120-alb--pHD9120

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

eu as zice sa te uiti la putere sa fie mare..si la pret convenabil
si inca un plus care il vad acum la al este ca e digital, vad exatc cat timp dau la fiecare leguma si cat mai e de facut..alte plusuri - se opreste singur cand termina, are funcite de pastrare la cald..
al meu cred ca seamana cu asta
http://www.emag.ro/gatit-cu-aburi---convectie/aparat-de-gatit-cu-abur-philips-hd9140-alb--pHD9140

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

acesta ar fi ok? philips? sau ....nu mai stiu la cine am citit
http://www.emag.ro/gatit-cu-aburi---convectie/aparat-de-gatit-cu-abur-philips-hd9120-alb--pHD9120

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

si asta pare interesant ca are putere mare..
http://www.emag.ro/gatit-cu-aburi---convectie/steamer-tefal-vitamin-vc4003--pVC4003

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Fetelor ma simt asa de rau de numa. Cred ca-i vorba de st6are gripala, ma doare capul ingrozitor de tare, muschii, ochii, imi curge nasul si ochii, era sa lesin de doua ori la targ .

Mi-am luat o preche de ghetute comode de la targ de piele cu 95 lei. Yasmi e o firma din timisoara.

Miki Vlad e unu la unu cu Vic al meu. Faza cu sosetele o traiesc si eu in fiecare dimineata si are ca tema ba sosetele, ba chilortii, ba hainutele ba n-am pus bine pasta pe periuta,uffff sincer dimineata prima data il echipez pe Matia, dupa care spun o rugaciune si abia dupa ma adresez lui Vic.
A si cand se enerveaza apleaca putin capul exact ca un berbec, parca vrea sa scoata cornitele la iveala.

Fetelor voi stemerul asta il folositi si la altceva decat mancarea bebeilor?

A sa va mai spun ca au venit astia cu usile de jos, bineanteles ca am renuntat la culoarea dorita de mine si surpriza decupajul la usa de bucatarie e altul decat cel comandat de noi

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

steamerul il poti folosi si pt voi..dar sincer l-am folosit de prea putine ori..iar lui vlad dupa un an nu i-am mai facut la steamer

mda, oricum tot ce fac eu nu e bine..mai nou nu mai are nevoie de nici un ajutor, sa nu cumva sa indraznesti sa-l imbraci, sa-i aduci oala, periuta, ghetele sau mai stiu eu ce..
si mai nou ma si comanda.."spun eu ce faci" "dute tu sus ca eu te astept aici" " zic eu ca e asa" "nuuuuu ai voie, stai la colt ca n-ai fost cuminte" si tot asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

am venit... a papat andra, dar cred ca supitza nu e preferata ei... a papat ceva dar a ras un desert de la nestle.....acum poate se culca ... am luat niste ficatei sa-i pun la marinat...sa-i pastez si ei pt maine....
fetele nici eu nu sunt fan legume fierte, dar am facut legume la abur la oala de orez si au un gust mai bun nu sunt fade....ca fierte in apa...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

ca tot veni vorba de raceli va spun si voua o reteta care am primit-o si eu , e si pt imunitate..
catina+suc lamaie+miere in parti egale + propolis glicolic ( 10 ml la 200 de suc )
catina am bagat-o la blender, am trecut- prin strecuratoare fina sa obtin doar sucul , am stors lamaile, le-am amestecat si se tine la frigider. se consuma zilnic, eu pun de ex in loc de lamaie la ceai dimineata..

si inca ceva, spunea un dr fitoterapeut la tv, ca mierea, lamaia si ce mai puneti in ceai ca sa-si mentina proprietatile nu le puneti cand ceaiul e firbinte, ci cand e caldut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

ca tot veni vorba de raceli va spun si voua o reteta care am primit-o si eu , e si pt imunitate..
catina+suc lamaie+miere in parti egale + propolis glicolic ( 10 ml la 200 de suc )
catina am bagat-o la blender, am trecut- prin strecuratoare fina sa obtin doar sucul , am stors lamaile, le-am amestecat si se tine la frigider. se consuma zilnic, eu pun de ex in loc de lamaie la ceai dimineata..

si inca ceva, spunea un dr fitoterapeut la tv, ca mierea, lamaia si ce mai puneti in ceai ca sa-si mentina proprietatile nu le puneti cand ceaiul e firbinte, ci cand e caldut.

mami de 2 prichindei

miki multumesc din suflet!
Legat de miere, ..la o temperatura mai mare de 40 grade isi pierde proprietatile. Deci, se foloseste in alimente caldute...orez cu lapte, gris cu lapte, ceai...etc Ai dreptate !

Aaaa si catina la fel....Eu o amestec cu miere, le blenduiesc si le pun intr-un recipient inchis ermetic la frigider. Cind fierb apa ptr ceai...o las sa se ''raceasca'' apoi pun 2 linguri mari din acesta compozitie...la o cana. Strecor si servesc. Este sanatate curata!

Mergi la inceput

mandreac e haios tare rares si mie totusi nu mi se pare ca e asa grasun din poze..
si am admirat-o si pe anastasia roxy, are asa niste bulanase draga de ea ca-mi vine sa i le pap..si funduletul la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ce palarie hoatza are rares! e un scump!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Multumim din suflet pentru complimente> Pentru tine Miki pun o poza si o sterg intr-o ora doua ca e cu Rares la tzatzicile goale.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Gata am pus poza, asteptam pareri

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput