Prietene la bine si la greu - 143
Raspunsuri - Pagina 6
floricik spune:
Fetele, referitor la intrebarea Gabitzei, eu cum procedez tinand cont ca nu ma mai intorc la acelasi loc de munca. Ei stiu de 1 luna ca nu mai vin la ei. Imi dau demisia sau cum ?
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Fetele, referitor la intrebarea Gabitzei, eu cum procedez tinand cont ca nu ma mai intorc la acelasi loc de munca. Ei stiu de 1 luna ca nu mai vin la ei. Imi dau demisia sau cum ? Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
faci cerere de intoarcere la serviciu cum ziceam, incepand cu data de 13 dec. Si demisie cu aceeasi data. (ei nu-ti pot inchide contractul cata vreme e suspendat, de aia e nevoie mai inati de cerere)
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
gabitza35 spune:
Monis, deja ai inceput sa-ti intri in ritm....
Am cititpe blog... dar sediul e tot acolo,nu? Pe ala nu l-au mai schimbat?
vara asta :)
laurairina13 spune:
Monis, ciuciu caldura, toata mangalica de la bloc tremura de frig, giga caloria la caldura e 500si ceva de roni, ne stie toata tara. Ne-ar ajunge vreo 1600ron caldura/luna ceea ce e de neacceptat, daca as sta la un ditamai vilaul, as zice ca se merita, dar asa...
Cred ca o sa ne taiem de tot caldura si ne cumparam convectoare/alte calorifere cu conditia sa modificam si instalatia electrica sa reziste la supraconsum. Intre timp stam doar in doua camere incalzite, de aici si lipsa de pe forum, calculatorul e in camera neincalzita
Voi? ati gasit ceva posibili cumparatori? nu am apucat sa mai citesc pe blogul tau deloc, tin pumnii sa reusiti ce v-ati propus si sa aud cum stati la casuta si latra beagle in curte.
Apropos de asta, invidie+++ la maxim pe Monica care in loc de bb2 se concentreaza sa dreseze un beagle, pfoai sunt asa deliciosi cainii din rasa asta!!
Pup si fetele nedormite adica Ionela si Livia, acusica ne calca pe urme si Raluci cu Dana
ionelamaria spune:
seara buna
despre noi noutati : aici
Laura, nasol tare fara caldura. Eu am 22 grade in casa si e ok... dar fara centrala cred ca erau 17 -18 acum... nu frig dar nici cald. Oricum, preturile alea sunt fabuloase la voi... nici gaz........ nasoale!!!
Pup si eu mamica obosita
LA MULTI ANI Tudor si Radu!
Mami fericita de Mihnea si de Tudor
dankutza spune:
Va las doua filmulete cu Pinky dansand la Hamleys (magazin de jucarii). Pe fundal se aude cantece pentru Maria. Nu aveau cantecele cu Cezara.
shtephy spune:
Hello!
Noi trecem zilele astea prin crize de tot felul , plans mult ,tavalit ,nesomn ,tipat etc etc. Nu mai stiu de mine ,ma termina lacrimile lui . Am avut parte din plin de "du-te" , "lasa-ma pace " ,"nu viau" . Orice cuvant e dulce cand iese din gurita lui ,dar orice l-ar supara vreau sa treaca .
Am citit dar foarte fragmentat si nu am retinut mare lucru .
Pup toate mamicile ,toti fulgusorii si fratiorii lor mici sau mari .
La multi ani Tudor si Radu !
Sa cresteti mari ,sanatosi ,voinici si fericiti!
Ce mai faceti voi ? Dar mamicile voastre ?