Prietene la bine si la greu - 143
Raspunsuri - Pagina 18
raluci_b spune:
Sa-mi traiesti pui mic
Multumim de urale, multumim tare tare mult. Va las la servire briose cu caise, capucino, cafeaua cu migdale atat de delicioasa, compot de gutui, un vin rosu rosu si bun
La Multi Ani celor ce poarta numele sfintiilor sarbatoriti astazi, heeee asa de frumos e afara exact ca acum 2 ani
Monica ce tare, sarcina usoara si la termen, sa va bucurati maxim
Livia vazut pozele, Janis este un scump, aveti amandoi niste ochi superbi
bagam o pt laptopul lui stephy
Adevarata fiica a mamei Omida, hai cu previziuniile si la fetele dragi
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 33+cu
many_bani spune:
Livia, Janisz este un baietel tare dulce, sa va traiasca, dar cu Meli pe cand poze?
laurairina13 spune:
Mai fiica lu mama omida nu's, da stiu sigur ca barza e pe la Bucuresti, nah..acu nu stiu ce adrese o gasi.
Asteptam noi si vom vedea
Eu sunt tare suparata, am o prietena draga cu care am colaborat la crosetate si nu pot sa o mai ajut sa mai crosetez pt ea iar..din lipsa de timp...offf...cu doi copilasi nu mai pot face nimic.
Am inceput pt Dragos o caciula de nu stiu cand...si e neterminata, sta bietul cupil cu caciulite nasoale din comert care il strang, ba ii vin pe ochi, ba pe nas, ba la urechi ramane gol..
LiviaG spune:
Multumim de aprecieri!
Cu Meli am poze, insa nu sunt foarte reusite, asteptam sa faca o lunita, sa o imbracam in rochita, si apoi o sa pun si cu ea, si cu amandoi copiii, si cu tot familionu`
monis5 spune:
Livia foarte frumos este nazdravanul tau, multumim pentru poze
Licurici ia arunca tu un oki in globul tau magic si zi si mie cand vine la noi clientul potrivit sa ne cumpere apartamentul?
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
floricik spune:
Salutare .
LA MULTI ANI REMUS SCUMP SI DRAG DE MAMI RALU!!
Ai dreptate, mami, acum 2 ani era asa frumos afara parca venea vara , nu iarna. sarbatoritului.
LA MULTI ANI PT MIHAELE, MIHAI, GABRIELE SI GABRIEL!
Deci e clar: Licu e mama omida ce sa mai...
FELICITARI MONICA !! Cred si eu ca tati sarbatoreste. Da-l incolo de Paris si orice alt city-break, altceva era pregatit pt voi. Ps: ti-am raspuns de ceva timp la pm dar ti-am raspuns cu o intrebare.
Livia ce scump e Janisz. Asteptam pozele cu Melinda.
Monis, am dat comanda de creme. Astept coletul.
A inceput concursul VARA 2011 ,ne puteti vota:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=10" target="_blank">AICI daca va plac pozele fk1& fk2.
LiviaG spune:
am votat si pe ancutza si pe floricik...mai trebui sa mai votez pe cineva? da`ti repede link!
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua numelui!!!
La multi ani Remus!!!
Lumi am luat la cunostinta de invitatie...si speram sa ajungem...sa vedem ce planuri are si tati!
Mami fericita de strumfita si 22+ cu Motzata
monis5 spune:
mie mi s-a luat deja de serviciu , de legislatie (am gasit un proces cu ITM-ul in desfasurare ), de citit cv-uri pline cu aiureli . Si asta nu e nici inceputul...
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
Andrecluj spune:
Ziua buna, doamnelor!Sa-mi fie rusine, tare am ramas in urma cu urarile si mi-e rusine rau Cu ginerica "am vorbit", asa ca ramane sa spun asa:Sa fiti iubiti si sanatosi, sa cresteti mari si frumosi Lila, Dragos, Emil, Tudor, Dragos Many Norocul sa te insoteasca, barza sa te gaseasca sanatoasa, fii iubita, mami! Bubu drag sufletului meu Sa ai parte de multa, multa fericire, sanatate, ca familie faina ai! Monica Nu stiu cat te-ai acomodat tu cu ideea, eu una sunt tare fericita cand oamenii buni fac copii, asa ca sarcina usoara sa ai si bebe sanatos! Livia Janisz e tare frumos, sa-ti traiasca si asteptam sa o vedem pe Meli. Ionela Sunteti frumosi, pozele induiosatoare, va pup mult.Va pup pe toate