Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Vroiam sa va zic ca i-am luat lui david biscuiti fara gluten de la Dona-Plasmon si nu ii plac deloc!!
Am pus in fructe si nu a papat....

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Bravo Pisuc!!!
Petru este baiat mare!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!

Mergi la inceput

Astazi am facut si noi vaccinul,a plans un pic la cea dea doua doza.
Am vb cu medicul sa ii fac si Prevenar si mi-a zis ca o doza sa o fac la 9 luni si una la 11 luni.Voi faceti Prevenar???

In alta ordine de idei l-a cantarit pe David si are la 6 luni si jumatate 9,1 kg..nu a mai luat asa mult dar el este oricum grasunel!!

De mancat David nu depaseste 80-100 grame nici la fructe nici la legume..parca stie ca a ajuns la masura cu pricina...Nu stiu daca este normal,dar cred ca daca ar mai vrea ar mai manca,asa ca nu il fortez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy , noi ii facem in fiecare seara in care nu suntem noi prea obositi, dar de cele mai multe ori dus... vezi ca e in poza cand linge apa...
lalely, zii mersic ca papa... eu stiu o tipa care are un baiat de un an si trei luni si ii da san , si el nu papa nici cat andra mancare normala, il alearga prin casa cu o bucatica de ceva...bine cred ca si ei sunt vinovati ca l-au cam rasfatat... el a fost prematur...s-a nascut cu 1200g, dar acum e ditamai baiatul..

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Andra s-a apucat sa escaladeze tot.... merge in patru labe super repedesi se catara in picioare pe ce apuca....
cra-cra

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lalely, ati scapat pentru o perioada. noi nu facem prevenarul, nimic optional. Ne ajunge ce avemeu zic ca e f bine david, stai linistita. De ce sa manince 200 sau 220? fiecare cu portia lui, nu??? Nici al meu nu se omoara cu mesele solide, la el tzitzi sa traiasca. Deja m-am calmat pe tema asta...
Miki, oooof, nici nu stiu ce sa zic cu VLadi..o fi totusi perioada/varsta dificila, nu ma pricep deloc ce-ar putea fi, cert e ca si pe mine ma incearca unele temeri vizavi de David...cred ca e prea mamos si sensibil...Sper sa se mai poata repara ceva..Vladi e mai micutz si sigur se rezolva.
Ailed, na ca si eu te admir cum te poti abtine de la praji pana maine..Pai vorba lui Miki eu intram si in aluat...
Dya, sanatate , incearca tot ce au spus fetele...si aspirat muuult. Dexa cred ca tre doar 0,5 mil e prea mult un mil odata. Dupa un an stiu ca se poate trece la 1 mil
Roxy, sa poarte sanatoasa fata tot ce i-ai luat si tie sa-ti fie de bine plimbarelile!!
Mada, sanatate tie!Si daaaa: spor la regim. Si eu vreau.neaparat. de abdomene, n-am timp si nu-s in stare...decat dc as merge la o sala, la aerobic, dar in programul meu de acum e exclus...Macar sa dau eu 4 kg jos si zic multumesc.
Vis, covoare placute, moi si pufoase...Acum sa te astepti ca in 2-3 zile sa mearga deja in 4 labutze. Invata incredibil de repede dc sunt pregatiti ca varsta. SI ai tai sunt
Andreea, Alexina, va fete si pe voi si puiutii. Frumoase pozicile. Cu casa ANdreea...dc ai relatii in domeniu sau mai mult rude care sa te poata ajuta, cred ca iesi mai ieftin dc o faceti singuri...insa dc nu ai pe nimeni si nici timp de umblat, eu zic ca ajungi la costuri mai mari, plus nervi, timp pierdut, etc...
Ioana, ma gandeam ca ne faci o surpriza cu un pui mic!
Lavi...deci sunteti 6 acum. Mie-mi plac broscutzele acelea mici, dar nu m-as baga la o treaba in plus...

Ieri a venit si la noi tamplarul, ne-a adus dulapurile din camerele copiilor, acum am spatiu pt carti si rame foto pt ei...dar si o treaba in plus ( ca tot vorbeam) si anume praf mai mult de sters...noroc ca nu-l sterg eu
In rest...Arsenie e un scump, merge lipa lipa prin toata casa, se ridica de tabureti, de ce prinde, face somnicurile cum poate si el cand il lasa tamplarii, fratii, etc...

Mergi la inceput

simo, m-am abtinut mai mult ca am tinut post!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

dar maine dimi va dati seama ca pap la micul dejun....... eu am pus scortisoara deasupra si am stors o portocala si data viitoare ii pun lamaie in sirop , ca fica-mea a zis ca e prea dulce

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Delia, tot bravo ai de la mine, ba mai mult cu majuscule pt ca ai facut-o si cu un motiv serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Seara buna mamici!

Scriu fuguta ca vreau sa ajung la nani, ma simt tare obosita.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru urarile micutei mele, si le intorc inzecit pentru puiutii nascuti astazi.
LA MULTE LUNITE SANATOASE, VOIOASE SI PAPACIOASE!!!

ailed, ma bucur enorm pentru prietenii tai. Sa stii ca in astfel de situatii bucuria este mult mai mare decit ai naste tu propriul copil... vorbesc din experienta,..am trecut prin ambele situatii, nu vb in van... O felicit din inima!
bb_yasmieu ador broscutele, ...am avut, de cind am nascut am renuntat la ele cu mare dificultate. Au fost micute, cit un ban de 5 lei vechi, ..si au crescut paricele pina au inceput sa-mi evadeze si mie. Ehe....am multe intamplari cu ele. Oricum, le ingrijeam, apa schimbata zilnic, le ungeam p ecarapace cu ulei vitaminizant ptr a li se intari carapacea, le spalam (apropos, un coleg in acea vreme se minuna de activitatile mele legat de borcute, si el imi zice''abia ma spal pe mine mai stau sa mai spal la broaste'' hhhhhhhh m-a amuzat)
Ideea este ca te responsabilizeaza astfel de animalute, si copiilor le face bine, acum na..e alegerea voastra. Oricum, am ris cind ai spus ca unde o fi broscuta? Stiind ca le duci, parca nici nu as fi vrut sa o gasesti...dar na, asta i-a fost soarta

Va pupic pe toate, fug la nani, risc sa scriu romane

Aaaa, mi-au sosit astazi jucariile de la chicco... Suntem tare incintate, Ioana ca Ioana dar eu si mai si, astazi am avut de lucru si am obosit mult, am compus citeva partituri si micuta ma asista...
Asa ca...Somnic usor!

Mergi la inceput