Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ii dau de papa Andrei si plecam la cumparaturi si sa o luam pe Maria de la scoala... pfua... ma duc sa o schimb intai ca a facut ceva de toate glade-urile din lume nu pot mirosi asa

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

fug la trebuei ..
ma astepta niste ficat de gasca pe care vreau sa-l fac pateu am gasit o reteta cu smantana si ceva cognac
si nucile de spart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Alexina, Strumphy pe unde umblati? Sunteti in plimbari?

Ma duc sa citesc din Capraru si stau cu ingerul meu minunat si dulce si zambaret

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac tu la aburi cum? la steamer?

miki o sa incerc ca tine, la cuptor

madutza cam multe abdomene ZERO. mai las-o mai moale ca obosesti te doare muschiu'.
eu am bagat 20 cand mi-am adus aminte sa te intreb pe tine.

ailed tu cate ai facut?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am terminat si eu de facut mancarica pentru masa de pranz,la dorinta sotului mazare cu carne de porc iar pentru deseara am in curs de desfasurare la firt legumele pentru salata de beof. Minunatul meu Duracell a adormit in patut intr-o pozitie tare ciudata si greu de descris.S-a plictisit cat am stat eu pe la bucatarie si ce a zis...hai sa trag un pui de somn sa imi incarc bateriile pentru cand vine tati de la scarbici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy,tu vrei sa ma imbolnavesti? Cum adica ai facut abdomene? La ce abdomen format ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ally sa trimiti si la mine o lingura de salata!
roxy , eu nu le fac la 90 de grade, le fac partiale ca altfel ma doare spatele....20 de abdomen superior, 20 laterale si 40 de ridicari de picioare cu trunchiul ridicat si 24 de genoflexiuni pilates....
miki, am bagat praji in frigider sub niste cutii sa nu o mai vad.... ca tot mai luam o lingura...., vreau si niste pate de ficat de la tine....
aperitivul e gata pt diseara, cine face felul principal?
eu dau praji

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac tu la aburi cum? la steamer?

miki o sa incerc ca tine, la cuptor

madutza cam multe abdomene ZERO. mai las-o mai moale ca obosesti te doare muschiu'.
eu am bagat 20 cand mi-am adus aminte sa te intreb pe tine.

ailed tu cate ai facut?

da, la steamer k l-am cumparat special pt Rares la sugestia lui Miki, pe care o pup dulce, ca tare multe am invatat de la ea, ca de la voi toate de altfel

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Delia eu fierb la sarmalute in foi de vita de imi miroase toata casa. Doresti? Eu una vreau niste praji.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally am abdomenul plat dar vreau sa-l mentin asa ca altfel...
chiar, o mazare n-am mai facut de mult mi-ai dat idee. si o fasole scazuta o sa fac.

ailed] pai tu le faci complicate eeee...bun asa. eu nu ma obosesc asa tare. adica nu ma mai obosesc, inainte si eu faceam diferite scheme dar acum...este bine si asa.

am pus broccoli la cuptor intr-o craticioara cu putina apa pe fund, broccoli nu ajunge in apa cu totul, sta asa sa-l ia caldura si aburul. sa vedem cum iese. ca nu vreau sa-l fierb propriu zis in apa, ca iese tot ce-i bun din el.

Mergi la inceput