Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 17

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi persi eu doar incaltat in sandalute cu talonet si care sustin glezna l am pus in premergator sau cand merge pe jos. ![]() mamica implinita cu 2 comori !! |
De unde luam astfel de incaltari? Ce inseamna talonet? Eu l-am pus cu adidasi si cred ca am gresit.

Nasterea miracolului meu
Mami

miki1979 spune:
citat din mesajul lui lalely07 Buna fetelor... L-am culcat pe gagalice..si acum am dat fuga la voi!! Ally..am biscuiti intregi!!Astazi chiar ii voi da unul in mana sa vad ce face.. ![]() Fetelor multumesc de aprecieri la adresa lui David.. ![]() Astazi la noi este o zi mohorata..nici nu cred ca ies afara!! INTREBARE:fetele care se intorc inainte de 1 an la munca:aveti idee ce inseamna luna a 11-a a nasterii copilului pt statul nostru magic??De exemplu daca David este nascut pe 15.04.2011 eu tb sa ma intorc pe 15.03.2012 sau oricand intre 15.03 si 15.04???Ca ma baga in ceata astia... Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
intreaba pe la juridic pe aici pe forum..si ne spui si noua daca primesti raspuns

miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s voi cum pregatiti broccoli? la aburi, fiert...cum? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
la aburi dar a fost esec la noi

mandreeac spune:
citat din mesajul lui roxy_s neata fetele sunt matinala si odihnita tareee ca aseara m-am culcat la 21 si m-am trezit la 5 sa alaptez cu ochii inchisi apoi am dormit iar pana acum. mandreeac vai de nasol ca ai stat fara curent, fara caldura.... mi-l imaginez pe Rares facand pipi in aer ...asa i-a intrat si in ochi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Da a fost ca o fantanita, ma uitam si nu imi venea sa cred, am inceput sa rad evident, dar m-am si speriat ca i-a intrat in ochi, dar stiu ca e f curant pishulica imediat ce il faci. Nu tu curent, nu tu apa calda, nu tu caldura, a fost groaznic

Nasterea miracolului meu
Mami

madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s madutza cate abdomene ai facut? ![]() ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |

dar am urcat scarile de cel putin 4-5 ori azi

madutza_bra spune:
somleac, la 2 luni dupa ce am depus, au venit si banutii, insa decizia abia dupa vre-o 4 luni a venit...
miki, catank, asa am sa fac. Ser si fara aspirat..in sfrasit scap de aspiratorul din dormitor...

miki1979 spune:
citat din mesajul lui mandreeac Mami, Rares are peste 11 kg, Alexina va poate confirma ca l-a luat in brate si e diferenta enorma intre el si Teea, dar cred ca e si mai lenes, el cu vorba toata ziua, imi impuie capul de pe acum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
da, toata ziua..si toata noaptea as putea spune..

cu sfaturile ce sa zic ca pana acum cand inca mai aveam mustrari ca am gresit eu cu ceva am incercat tot ce scrie prin carti

incep sa cred totusi ceva, ca somnul lui e superficial iar visele f f intense..traieste visele atat de puternic la fel cum face si in viata de zi cu zi..orice contarzicere cu el sau cearta chiar din nimicuri e lupta pe viata si pe moarte..la fel face si in somn, se cearta, argumenteaza, da din picioare, maini, se tavaleste, tipaaaa

roxy_s spune:
mandreeacsi fetele voi ii incaltati si in casa cand merg? eu o las cu sosetele in casa, nu o incalt deloc.
miki offf...nu stiu ce sa zic de ce-i agitat asa... nu stiu ce solutie ai putea gasi. iti dai seama ca noi cu un bb chiar nu stim ce sfaturi sa-ti dam. doar speri sa se rezolve odata cu varsta, cand mai creste sa se linisteasca, sa inteleaga altfel cand vorbesti cu el.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
De unde luam astfel de incaltari? Ce inseamna talonet? Eu l-am pus cu adidasi si cred ca am gresit. ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
talonetul e o ridicatura in pantof, pe lateral pe partea de interior a piciorului..oi fi inteles ceva ?

ailed_dota spune:
miki , dar el papa mult? de unde atata energie?
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)