Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(98)
Raspunsuri - Pagina 9

angieangie spune:
menuil de pranz pt Tudor...e delicios
Mod de preparare reteta Cous-cous cu c#259;rni#355;#259; #351;i legume - de la 9 luni
Se fierb legumele(morcov, dovlecel, cateva pastai fasole verde, o feliuta de ceapa, telina, pastarnac, ardei gras).
3 lingurite de cuscus se amesteca cu cateva picaturi de ulei de masline extravirgin folosind o furculita.
Se scot legumele fierte, iar supa rezultata se da in clocot intr-un vas de teflon, se adauga cuscusul, amestecand mereu. Se lasa la foc mic cca 2-3 min, apoi se adauga putin unt si se acopera vasul cateva minute.
Carnea fiarta(pui sau vita) se mixeaza cu legumele, apoi se adauga cuscusul.
Pofta buna!
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Irinukaaa spune:
RSZ de Mada: Daaaa. Mi-am luat Revalid - sampon si crema! Inca mai cred in minuni!
RSZ de Monica: i-am pus gulie in mancare. A fost ok. Vreau sa incerc acum varza de Bruxelle ca am citit ca e ok de la 9 luni.
RSZ de Dedicut: Linte am luat de la supermarket. Nici eu n-am mai luat/ gatit/ mancat niciodata, dar mi-a placut. Si lui Patrick!
Tunde - saru'manuta mult mamica draga.
Neata, ca tot ce am scris pana aici era scris de aseara dar am adormit si n-am terminat de citit si de dat send!
Roxx multu' frumos pentru sfat. Ai dreptate, o sa incerc si eu sa ma mai "cenzurez" ca nici eu nu stiu de unde scot atatea rautati (si asta numai cu el ca n-am cu altcineva cu cine ). Trebuie sa-mi revin ca altfel nu e a buna, nu stiu cate magarii imi mai suporta si el.
Lori mami... saraca de tine... sincer cand povestesti tu de Robertel acolo de gradi, parca asa ma vad si eu peste ceva timp. Deci nu stii de ce nu vrea deloc sa mearga nu? Dar el n-a mai fost si anul trecut cand tu ai muncit cateva luni? Atunci a fost ok? Pupici
Angie ce-i cu tine? Suntem aici pentru atunci cand vei fi pregatita sa "te descarci", pana atunci un buchetel de sa-ti faca ziua mai frumoasa (ca tine de altfel!).
Mada, Ralu si voi aveti ceva "de furca" cu mucisorii astia. Si ce groaznic e, stim... Sa treaca repede ce sa zic... Si restul bolnaveilor insanatosire grabnica!
Am stabilit si noi data la care luam motul lui Patrick: 3 Decemebrie! Inca mai cautam pensiune, camere, ceva restaurant... vom fi vreo 15 persoane maxim.
Noi facem parte din categoria celor ce nu prea stam singurei (fara sa vada pe nimeni cunoscut nici atat). Asa cum povestiti voi ca-l lasati in pat/ camera si nu prea aveti treaba,.. e de domeniul fantasticului! Nici n-as indrazni sa visez asa ceva! Eu ma bucur cand ma lasa sa spal vreo 2 vase, sa-i pregatesc micul dejun (ca pranzul nu ma aventurez ca dureaza prea mult) sau sa fac patul. Daca stai langa el cand se joaca e ok, nu-i problema.
Fata de atunci cand era mai mic oricum e bineee. Diferenta e majora, acum macar mai sta catusi de putin.
Nah,,, ne facem noi mari si o sa ne dorim sa stea mai mult pe langa noi... zboara timpul in orice caz... mai avem luna si avem 1 an, asa ca...
RMBC pe unde umblii? Nu te-am mai citit in ultimul timp!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

adryiii spune:
Neata!
Sa va pove si eu una alta. Ieri a facut pitica mea un kk...mare si rosu de la sfecla. Eu dau sa o schimb si uitandu-ma la ea zic pute, pute, pute, pute, pute. Ea repeta. Prima data am crezut ca nu inteleg eu bine. Dar asa a tinut-o toata ziua. Am sperat sa uite peste noapte dar nu. Si azi la fel. Nu mai zice baba, tata, mama, papa ci numai pute, pute, pute, pute....ce-am stiut sa o invat.

adryiii spune:
Madalina, ziceai la un moment dat de niste servetele de sters parchet, podea de unica folosinta. De unde le-ai luat? mamici obosite.

Irinukaaa spune:
Andri , pai daca "pute, pute, pute" a ramas si fata marcata!!! Mortala
Poate schimba vrea litera sa vezi atunci...
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

zumzu spune:
fetelor, o recomandare de ortoped bun (de oameni...adica de oameni mari. nu pediatru)
Irinuka, eu iti sugerez asa: cand esti linistita sa-i zici si lui ce ne zici noua,adica"dragul meu stiu ca sunt o scorpie cate o data, ca te bat la cap fara motiv etc etc, te rog mult sa ai rabdare cu mine, si sa ma intelegi ca sunt si eu obosita,strsata etc etc etc am si eu faze proaste, si nu ma baga in seama cand incep sa comentez bla bla tu esti un sot minunat bla bla bla si un tata bla bla bla. imi dau seama ca gresesc bla bla bla" ce zici,tine?

madalina_m spune:
Adry hahaha! Pute pute pute.
Razvan e rupt de somn dar nu se lasa luat de mos Ene, Doamne fereste! L-am pus in patut cu paturica, suzi, toate necesare somnului si se joaca, vorbeste, se intinde pe burta si inchide ochii. Sta max 30 secunde si isi aduce aminte ca are atatea lucruri de facut ... Iar se ridica, se lasa in fund, se joaca, vorbeste, iar pica lat. Apoi iar se ridica ... Pana adoarme in cele din urma calare pe patura. Astept momentul ca sa dorm si eu un pic. Deocamdata e intins, dar prevad inca o rabufnire.

Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adryiii Neata! Sa va pove si eu una alta. Ieri a facut pitica mea un kk...mare si rosu de la sfecla. Eu dau sa o schimb si uitandu-ma la ea zic pute, pute, pute, pute, pute. Ea repeta. Prima data am crezut ca nu inteleg eu bine. Dar asa a tinut-o toata ziua. Am sperat sa uite peste noapte dar nu. Si azi la fel. Nu mai zice baba, tata, mama, papa ci numai pute, pute, pute, pute....ce-am stiut sa o invat. ![]() mami fericita de ![]() |

Servetele penttru sters parchet / gresie de la DM. Dar am vazut si in mag. Profi, asa ca s-or gasi in mai multe.

madalina_m spune:
De la DM am luat. Chiar, trebuie sa imi mai iau si eu dar astept indemnizatia.
Citat: |
citat din mesajul lui adryiii Madalina, ziceai la un moment dat de niste servetele de sters parchet, podea de unica folosinta. De unde le-ai luat? ![]() mami fericita de ![]() |

madalina_m spune:
Gata! A adormit. Incerc si eu un nanel desi mai am o gramada de facut. Dar mai da-le-n colo. Sa stea la coada!